mancurya Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Atasözleri ve deyimler
Collapse
X
-
firenze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryahu mancurya gene yaptın yapacağını...firenze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİnsanoğlu kocar da onda iki huy: hırs ve tül-i emel gencelir.firenze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCahiller cesur olurlar.firenze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİnsan dilinin altında gizlidir.firenze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKanaat tükenmeyen bir maldır.
Biraz daha ağır atasözleri yazsan

mesela ; ''Olmaz olmaz deme olmaz olmaz''
* ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........
Yorum
-
Çıkaramadım ama ,firenze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero yazdıklarım pek mübarek bir şahsa aittir. Dalga geçerken bir kere daha düşünün derim.
hayırlısı olsun....
* ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........
Yorum
-
woooaaaawwwwwfirenze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero yazdıklarım pek mübarek bir şahsa aittir. Dalga geçerken bir kere daha düşünün derim.
ben çıkardım gibi sankihayvan yularından, insan sözünden tutulur..
Yorum
-
evet, gerçekten çok ağır bir atasözü olmuş.mancurya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster''Kapat gözlerini ,yalnız benim için bak yeşil yeşil''

hayvan yularından, insan sözünden tutulur..
Yorum
-
Mart ayı dert ayı:
1- Gelir vergisinin ilk taksidinin bu ayda olması
2- Kış ile ilkbahar arasındaki geçiş dönemi olduğu için insanlar hastalıklara daha kolay yakalanırlar.
3- Kışın odun kömür biter, Mart'ta havalar ısınacak diye bakarsın yine kar yağar. Ne para vardır ne yakıt, ne de ısıtacak bir güneş.hayvan yularından, insan sözünden tutulur..
Yorum
-
-Şakir'e çay yok!mancurya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYoğun ısrarlar üzerine katılmak zorunda olduğumu belirterek söze başlamak isterim..
''istedim vermediler , Şöförsün dediler''
Yorumunu bilmiyorum...bilen varsa...
-Sen bana nasıl Şakir dersin?
-Ne diyem, Mahmut mu diyem?...
.
.
.
-sollama beni, sollarım seni
-istedim vermediler, sen şoförsün dediler...

hayvan yularından, insan sözünden tutulur..
Yorum
Yorum