kaybetmeyi ahlaksız bir kazanca tercih et, ilkinin acısı bir an, ötekinin vicdan azabı bir ömür boyu sürer. bazı idealler o kadar değerlidir ki, o yolda mağlup olman bile zafer sayılır. bu dünyada bırakacağın en büyük miras dürüstlüktür. aztek atasözü
Atasözleri ve deyimler
Collapse
X
-
gürültü ve patırtının ortasında sükunetle dolaş; sessizliğin içinde huzur bulunduğunu unutma. sana bir kötülük yapıldığında verebileceğin en iyi karşılık unutmak olsun. bağışla ve unut. ama kimseye teslim olma, içten ol. telaşsız kısa açık ve seçik konuş. başkalarına da kulak ver; aptal ve cahil olduklarında bile dinle onları; çünkü dünyada herkesin bir öyküsü vardır. bilmem kimin sözü
Yorum
-
Tebrik ediyorum
firenze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEarly bird gets the worm.firenze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKörler ülkesinde tek gözlü adam kraldır.
(In the country of the blind, the one-eyed man is king)firenze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYaşlı köpeğe yeni numara öğretemezsin.
(You cannot teach an old dog new tricks)Bu başlığa yaptığın kıyaklar sınırları aşmış bulunmakta...firenze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermançurya bey, yorumlarınızı bekliyoruz.
Başlığın sahibi ne yapsa yeridir...
Benim yapacağım sadece nacizane teşekkürler...
Amma yaptığın açılım ,sayfanın sahibini kızdırsada benim çok mu çok hoşuma gitti...
ALKIŞLIYORUM....

* ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........
Yorum
-
bAŞLIĞI AÇAN NERDE...
nE OLDUKİ ARTIK UĞRAMIYOR...
Sayfa kuçağımızdamı kaldı...?

Şok şok...noluyor...?
Niye haberimiz yok...?
Yoksa hezimetimi çekemiyor...?
Aydos dağına karmı yağdıda haberimiz yok...?
Bu tribler niye...?
Yoğurdu üfleyerek mi içelim...?
Pardon sütü üflüyerek mi YİYELİM..?
Çekemiyosak gidip ANTEN Mİ takalım...?
sORU SORU SORU...NERDESİN AYDOS..?

* ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........
Yorum
-
mancurya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternE OLDUKİ ARTIK UĞRAMIYOR...
Sayfa kuçağımızdamı kaldı...?

Şok şok...noluyor...?
Niye haberimiz yok...?
Yoksa hezimetimi çekemiyor...?
Aydos dağına karmı yağdıda haberimiz yok...?
Bu tribler niye...?
Yoğurdu üfleyerek mi içelim...?
Pardon sütü üflüyerek mi YİYELİM..?
Çekemiyosak gidip ANTEN Mİ takalım...?
sORU SORU SORU...NERDESİN AYDOS..?

Alemsin hocam
Bilgisayarla yatıp kalkamıyoruz ya
Başlığı açanı, senden kaçanı, yoğurdu içeni bırak
Sen yazmaya bak
Başlık benim, başlık senin, başlık herkesin...
Hezimet yok,
Siz yazdıkça mutluluk benim, sevinç benim... (Çok mu abarttık?)hayvan yularından, insan sözünden tutulur..
Yorum
-
mancurya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu başlığa yaptığın kıyaklar sınırları aşmış bulunmakta...
Başlığın sahibi ne yapsa yeridir...
Benim yapacağım sadece nacizane teşekkürler...
Amma yaptığın açılım ,sayfanın sahibini kızdırsada benim çok mu çok hoşuma gitti...
ALKIŞLIYORUM....

"sayfanın sahibini kızdırsada"
Atasözü değil ama daha değerli bir söz:
"Zannın çoğundan kaçınınız..."hayvan yularından, insan sözünden tutulur..
Yorum
-
Aynı arabanın arka camında "Babam sağolsun", bagaj kapağında da "Miras değil alın teri" vardı.mancurya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster''Babam sağolsun''hayvan yularından, insan sözünden tutulur..
Yorum
-
Big brother: Modern oligarşik yönetimlerde görünmeyen bir yerden sizi ve toplumun diğer üyelerini gözetleyip kontrol eden ve gerektiğinde gerekli müdahaleleri yapan güç. (Okuduklarımdan derleyerek)
Polat Alemdar.hayvan yularından, insan sözünden tutulur..
Yorum
-
Döncem ben sana....
aydos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAlemsin hocam
Bilgisayarla yatıp kalkamıyoruz ya
Başlığı açanı, senden kaçanı, yoğurdu içeni bırak
Sen yazmaya bak
Başlık benim, başlık senin, başlık herkesin...
Hezimet yok,
Siz yazdıkça mutluluk benim, sevinç benim... (Çok mu abarttık?)aydos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster"sayfanın sahibini kızdırsada"
Atasözü değil ama daha değerli bir söz:
"Zannın çoğundan kaçınınız..."aydos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAynı arabanın arka camında "Babam sağolsun", bagaj kapağında da "Miras değil alın teri" vardı.Şu an kısıtlıyım...aydos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBig brother: Modern oligarşik yönetimlerde görünmeyen bir yerden sizi ve toplumun diğer üyelerini gözetleyip kontrol eden ve gerektiğinde gerekli müdahaleleri yapan güç. (Okuduklarımdan derleyerek)
Polat Alemdar.
''Azimli sıçan ,mermeri delermiş''...
Yanlış anlamıyalım lütfem...fare babından denilmiştir...* ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........
Yorum
-
O laf öyle değil bir kere:mancurya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞu an kısıtlıyım...
''Azimli sıçan ,mermeri delermiş''...
Yanlış anlamıyalım lütfem...fare babından denilmiştir...
Azimle defekasyon, mermerde perforasyon...
hayvan yularından, insan sözünden tutulur..
Yorum
Yorum