Cafe elit 2
Collapse
X
-

İstanbul'da Suriyeli tacizci dehşeti:
10 yaşındaki kız çocuğu, arkasından binaya giren kişinin tacizine uğradı.
Küçük kızın yardım çığlıkları üzerine sapık olay yerinden kaçtı.
75 güvenlik kamerası görüntülerini izleyen polis,
Suriye uyruklu şüpheliyi yakaladı.
Yorum
-

Organize suç örgütlerine yönelik operasyonda tutuklanan, ancak daha sonra tahliye edilen İran uyruklu Uyuşturucu taciri Naci Şerifi Zindaşti'nin de aralarında bulunduğu 20 sanıklı davada ifadeler ortaya çıktı...
ifade veren İ.G. “Zindaşti'nin bakanlarla da iş yapan bir iş insanı olduğu söylendi. Ateş edilmiş. Adı bu meselelerle medyaya yansımasın, her şey hazır, yalnızca birinin teslim olması lazım dendi. Maddi sıkıntıdan suçu üstlendim" dedi.
Yorum
-

Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar, Varlık Fonu Yönetim Kurulu Üyeliğine de atandı...
Yorum
-
-
-

Diyarbakır Lice ilçesinde narko-terör operasyonu
düzenlenen hava destekli operasyonda şu ana kadar
yaklaşık 4,5 milyon kök kenevir imha edildi.
https://www.ensonhaber.com/3-sayfa/d...ror-operasyonu
Yorum
-

“Birleşmiş Milletler, BM Güvenlik Konseyi, BM Irak Misyonu, AB üyesi ülkeler, Arap Birliği” başta olmak üzere çeşitli uluslararası kuruluşlar ve sivil toplum örgütlerine bir mektup gönderen Ethem Barzani, öncelikle “Kürdistan bölgesi toprakları içerisinde devam eden askeri operasyonları bitirmesi için Türkiye’ye baskı yapılmasını” istedi.
KIBRIS, İSKENDERUN VE LOZAN'A DİL UZATTI
Mektubunu, “sade ve ilgili bir vatandaş” olarak kaleme aldığını öne süren Barzani, Türkiye’nin Irak’ın kuzeyinde gerçekleştirdiği operasyonlar için “işgâl” ifadesini kullanmakla kalmayıp, şunları ekledi:
“Geçmiş tecrübeler de gösteriyor ki, Türkiye askeri olarak işgâl ettiği bölgelerden hiçbir şekilde geri çekilmiyor. Buna en açık tarihi belgeler, Kıbrıs Adası ve İskenderun’dur... Tehlike çanlarını çalma vakti geldi ve hepimiz birlikte tereddütsüz bu çanı çalmalıyız... Tüm uluslararası yollara başvurmalı, tavrımızı örgütlemeliyiz.
Yorum
-

Yorum