Cafe elit 2
Collapse
X
-
-

Merkez Bankası Banka Meclisi Üyesi olarak atanan Ertan Aydın, bakın kimin eşi çıktı...
Merkez Bankası Banka Meclisi üyesi olarak atanan Ertan Aydın’ın eşi Meltem Taylan Aydın da kamuda çift koltuk sahibi olan isimlerden.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başdanışmanlığını yapan Meltem Taylan Aydın, aynı zamanda 2017 yılından beri Halk Bankası Yönetim Kurulu üyesi olarak da görev yapıyor.
Yorum
-
-

Suriyeli öğrencilerin istedikleri üniversiteye herhangi bir koşul veya sınav olmadan girebildikleri iddiası gündem olmaya devam ediyor.
İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi İlay Aksoy Twitter hesabından,
"SKANDAL 2015,YÖK Karamanoğlu Mehmetbey Üni.Rektörlüğüne özel yazı göndererek
üniv.“kabul kontenjanına”başvuran Suriyeli öğrenciler için“GEREKLİ KOLAYLIĞI”sağlanmasını talep ediyor!
Bu ihanet talimatını verene,uygulayana soruşturma,
öğrencilerin ise lisansları iptal edilmeli!"
ifadelerini kullanarak tepkisini de gösterdi.*
Yorum
-
-

YIL YIL MAAŞLAR ÇIKTI
CHP'li Yavuzyılmaz'ın yıl yıl verdiği bilgilere maaşlar ve isimler şu şekilde:
2020... Yönetim Kurulu Başkanı: Bülent Aksu - Yönetimi Kurulu Üyeleri: Hüseyin Aydın, Afif Demirkıran, Nail Olpak, Tahsin Yazar, Figen Kılıç.
2019... Yönetim Kurulu Başkanı: Bülent Aksu - Yönetim Kurulu Üyeleri: Atilla Koç, Hilmi Güler,, Hüseyin Aydın, Christopher James Powell, İngred Maria Stenmark.
2018... Yönetim Kurulu Başkanı: Ahmet Akça - Yönetim Kurulu Üyeleri: Atilla Koç, Hilmi Güler, Mustafa Kıral, Hasan Tuvan Yalım, İngred Maria Stenmark.
2017... Yönetim Kurulu Başkanı: Ahmet Akça - Yönetim Kurulu Üyeleri: Atilla Koç, Bekir Pakdemirli, Hilmi Güler, Eric Belfrage, Mehmet Bostan, Jan Eric Rudberg,
2016... Yönetim Kurulu Başkanı: Ahmet Akça - Yönetim Kurulu Üyeleri: Atilla Koç, Bekir Pakdemirli, Hilmi Güler, Eric Belfrage, Mehmet Bostan, Jan Eric Rudberg,
2015... Yönetim Kurulu Başkanı: Ahmet Akça - Yönetim Kurulu Üyeleri: Atilla Koç, Bekir Pakdemirli, Hilmi Güler, Eric Belfrage, Mehmet Bostan, Jan Eric Rudberg,
2011-2012-2013-2014... Yönetim Kurulu Başkanı: Ahmet Akça - Yönetim Kurulu Üyeleri: Atilla Koç, Bekir Pakdemirli, Hilmi Güler, Eric Belfrage, Mehmet Bostan, Jan Eric Rudberg,
İSİM İSİM HATIRLATMA
Turkcell Yönetim Kurulunda görev yapan isimler şöyle:
Bülent Aksu (Şimdiki yönetim kurulu başkanı): 3 Ağustos 2018 tarihinde Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesinde Bakan Berat Albayrak’ın yardımcısı olarak görev yapmaya başlamıştı. Aksu, Önce Türk Telekom yönetimine atanmıştı.
Hüseyin Aydın: Ziraat Bankası eski Genel Müdürü
Atilla Koç: 59. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanı. Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'un babası.
Bekir Pakdemirli: Tarım ve Orman Bakanı.
Hilmi Güler: 58-59 ve 60. Hükümet Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve halen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı.
Mehmet Bostan: Türkiye Varlık Fonu eski Başkanı, Vakıf Emeklilik eski Genel Müdürü.
Ahmet Akça: Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nin kuruluşunda Mütevelli Heyeti Üyesi
Mustafa Kıral: Rus Alfa Grubu’na bağlı Altimo’nun 2018'deki Başkan Yardımcısı.
Nail Olpak: Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı, Eski Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) başkanı.
Afif Demirkıran: 22. Dönem Batman, 23. ve 24. Dönem Siirt Milletvekili. AKP Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı
Tahsin Yazar: Hazine ve Maliye Bakanlığı Danışmanı
Figen Kılıç: Eski Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı
Yorum
-

Erşat Salihi'nin görevden alınması ancak ABD- İNGİLTERE VE PKK'yı memnun etmiştir.
OLDU BİTTİYLE TESCİLLİ İNGİLİZ SEVİCİ İHVANCI'YI ATAMASI Türkmenleri Şii-Sünni olarak bölme ve gayrımilleştirme planının parçasıdır.
Vedat Yenerer
ABD,nin piyonu olan Daeş(İşid) diğer piyon Barzani ve Ypg-Pyd/PKK’ya alan sağlamak ile görevlidir.
Arap Ve Türkmenleri yerlerinden edip sürer batının piyadesi ve beslemesi olan Kürt güçlerini kurtarıcı(!) olarak ölüm Ve göçler ile toprağından edilen insanların yerine yerleşmesini sağlar
Böylelikle bölgenin demografik yapısı AB-ABD ve İsrail’in petrol bekçisi kürtlerin lehine değiştirilir Hemen yanıbaşında ileride Türkiye ve İran topraklarını da kapsayacak şekilde çıkarlarını gözeten bir kürt devleti kurulur
#TürkmenlerNasılSatıldı
(Başımızdaki Türk olmayan hükümetler tarafından)
Laik ve üniter Türkiye Cumhuriyeti Devletinin nasıl satıldığı sorusunun da yanıtıdır
#HdpKapatılsın
#KahrolsunPKK
#MeclisteTERÖRİSTistemiyoruz
‪#ÜniversitelerdeTeröristİstemiyoruz
Yorum
-

Kanal İstanbul…İsim isim, metrekaresine kadar kim ne kadar arazi kapatmış alttaki satırlarda okuyacaksınız.
İstanbul'u yok edecek, Türkiye'yi jeostratejik olarak açığa düşürecek bir rant projesi olduğunu kendi gözlerinizle okuyacaksınız.Anlatayım.Bu proje kapsamında İstanbul'un en kalabalık ilçelerinden Bağcılar'dan üç buçuk tane daha ortaya çıkacak.Proje kapsamında toplam uzunluğu 14 kilometre olmak üzere 8 köprü yapılacak. Yani yine geçmediğimiz köprülere cebimizden para ödeyeceğiz.Deniz ekosistemi zarar görecek, deniz ve toprak içinde geri dönüşü olmayan zararlara yol açılacak. 1.3 milyar metreküp hafriyat olacak. Yani Güngören, Esenler, Bağcılar gibi ilçelerin 30 metre yükseldiğini düşünün!Tüm bunların gerekçesi ne?Boğaz trafiğini rahatlatmak…Yalan!Boğazlardan geçiş son 13 yılda yüzde 27.4 azaldı. Sadece hafriyat işinden bile milyonlarca liralık rantın açığa çıktığını düşünün. Üzerine yapılacak konut ve beton projelerini saymıyorum bile.Kanal güzergahında tapu değişimleri yapıldı. Yani rantı dev sermayedarlar çoktan paylaştı. Aralarında FETÖ'cü de var iktidar yanlısı da Arap da…Gelin ben size ulaştığım bilgileri anlatayım…İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu katıldığı bir programda "2011'den bu yana arsa hareketi tam 30 milyon metrekareyi bulmuştur. Tarım alanı olan bu alanlara bu ilgi niye? En büyük, kökten, aileden gelen birkaç alan hariç, en büyük arazisi olan ilk üç büyük şirket de Arap şirketi. 30 milyon metrekare demek Beyoğlu, yetmez artı Bayrampaşa, bir de üstüne Gaziosmanpaşa'yı ekleyin, o yapıyor" demişti.Bölgede bulunan emlak şirketleri, arsa sahipleri ve tapudaki kaynaklarım ile görüştüm. Resmî belgelere ulaştım. Öğrendiğim bilgiler üzüntü verici.Kanal İstanbul güzergahı toplamda 100 bin 630 kişiye ait 163 bin 745 adet tapudan oluşuyor.2013 yılında yabancı yatırımcıların alım satım hareketleri 25 bin metrekare arazi ve 7 tapu ile işlemdeyken 2014-2018 yılları arasında 11 kat aratarak 383 bin metrekare ve 80 tapuluk bir işlem hacmine kavuşuyor.Şirketler ise 2009-2013 yılları arasında 656 bin metrekare arazi ve 65 tapu ile alım satım hareketinde bulunmuş. Fakat 2014-2018 tarihleri arasında bu veriler 7 kat artıyor ve 476 tapu 4 milyon 800 bin metrekare gibi inanılmaz bir artış sergilemiş.Toplamda 26.7 milyon metrekare arazi el değiştirmiş.*
El değiştiren arazilerden en büyük alana sahip ilk 10 şahıs/şirketten 3 tanesi Arap yatırımcı olmuş.
2015 yılından sonra Kanal İstanbul'u duyup arazileri satın almışlar.
Adı: Sulaiman AlmuhaidibKörfez Bölgesi'nin önemli yatırımcılarından Al Muhaidib Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı. Ağaoğlu Maslak 1453'e yatırım kararı almıştı. Türkiye'ye yaklaşık 1 milyar dolarlık gayrimenkul ve enerji yatırımı yaptığı belirtilen Suudi Arabistanlı iş adamı, Erzurum'a hayvancılık alanında yatırım yapmak için geldi. Ağaoğlu ve Erzurum Belediye Başkanı ile birlikte iş yaptı. 2015 yılında 5 tapu sahibi oluyor. Parsel büyüklüleri 99 bin metrekare!
Adı: Mohammad Almarzouq ile Khales Issam AlmarzooqShurak Al Ajdad Gayrimenkul Turizm İnşaat ve Ticaret A.Ş.'nin sahipleri. Şirket 2015 yılında 3 milyon 600 bin TL sermaye ile kuruluyor. Fakat ilginçtir hemen Kanal İstanbul'dan 5 tapu ve 125 bin 402 metrekare araziye sahip oluyorlar.
Yorum
-

Hükümetin ısrarla yapacağız dediği Kanal İstanbul projesi arazisinden
kimlerin ne kadar arsa satın aldığını yazdı.
Arap yatırımcılar Sulaiman Almuhaidib,
Mohammad Almarzouq ile
Khales Issam Almarzooq'ın ismini açıklayan
Ağırel yazısının devamının geleceğini belirterek;
“Bu proje kapsamında İstanbul’un en kalabalık ilçelerinden
Bağcılar’dan üç buçuk tane daha ortaya çıkacak” dedi
Yorum

Yorum