Yarın yeni bir sınav sisteminin final günü ve o gün finali yapacak olan tüm arkadaşlarımıza gençlerimize seviye belirleme sınavında başarılar diliyorum allah onlara zihin açıklığı versin inşallah hedefledikleri hayata istedikleri liseye giderek kavuşurlar
Sbs
Collapse
X
-
yaklaşık 2 sene önce ben de girmiştim 8. Sınıf sınavına girmiştim öğrencinin halinden anlarım :-)ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayırlısı ile yarını atlatır inşallah bizim uşak ve diğerleriYiğit harpte, dost dertte, olgun adam hiddette belli olur.
Yorum
-
inşallahayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayırlısı ile yarını atlatır inşallah bizim uşak ve diğerleriKonuşmak bir mana ise susmak binbir mana. Herkes konusmasına konuşur lakin sükût yürekli olana.
Yorum
-
Olmaz inşallah.mancurya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMiadını bugün tamamlayacak bir başlık gibi duruyor .......
Çünki bu sınav bugünden sonra olmıyacak inşallah...
Tüm temennimizle...
Başlık kapanmaz daha.
Daha bunun sunucu var, tercihi var...
Şu an sınavda ter döken çocuklarımıza Allah zihin açıklığı versin.ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersınava gidiyorum öğleden sonra görüşürüz.
Okul kapısında bekleyenler de kendine gazoz ısmarlasın. Malum hava sıcak...;)Konuşmak bir mana ise susmak binbir mana. Herkes konusmasına konuşur lakin sükût yürekli olana.
Yorum
Yorum