Muğlalı Yörük Çoban İbram
Collapse
X
-
Etiketler: hiçbiri
-
arkadaslar sitededen istifade edebilmek icin görüslerinizi bildirin. tesekkürlerBorsacıların ve borsanın yeni adresi
[url] www.keyborsa.com[/url]
-
apruncurtigin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaslar sitededen istifade edebilmek icin görüslerinizi bildirin. tesekkürlergüneşş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkısa ve öz olarak belirteyim. son üç gündür siteye tıklayan üç kişiden fazla değil:(
Ben ben değilim,Sen olmayınca
Sen sen değilsin,Ben olmayınca
Yorum
-
O kadar da değil yaa...güneşş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkısa ve öz olarak belirteyim. son üç gündür siteye tıklayan üç kişiden fazla değil:(
Yorum
-
arkadaslar bu tür videolari eklememin sebebi sudur:
yöre halkinin gözünde deli olarak adlandirilan ve meshur olan bu kimseleri tüm insanlara örnek olmasi acisindan ekliyorum. bu video da bir cobanin hikayesini izledik. bunun disinda belliki meslegini kusursuz icra ediyor ve seviyor.konusma uslubundan dolayi halka eglence kaynagi olmuslar. ve bizlerde gülümsüyoruz...
düsündürü nokta ise spiekerin konusmasi! sizce spieker cobandan daha iyimi konusuyor?Borsacıların ve borsanın yeni adresi
[url] www.keyborsa.com[/url]
Yorum
-
-
güneşş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkısa ve öz olarak belirteyim. son üç gündür siteye tıklayan üç kişiden fazla değil:(Ben ben değilim,Sen olmayınca
Yorum
-
güneşş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn. dragon sanırım yazdıklarım yanlış anlaşıldı. ben o günler içinde sitedeki aktif kullanıcıların sitedeki bulunma ve aktivasyonları açısından ifade etmiştim.
Ben ben değilim,Sen olmayınca
Yorum
Yorum