Yurdum insanindan kesitler/ Beğendiğimiz fıkralar

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • naz
    Aktif
    • 17 Ağustos 2008
    • 373

bu benim fikrimdi begenenler olur mutlaka kendin bilirsin
    istedigini soyleyen istemedigini isitir

Yorum

• naz
      Aktif
      • 17 Ağustos 2008
      • 373

fıkralar

Filin biri karınca yuvasına basar tüm karıncalar çok sinirlenir içlerinden biri filin tepesine dogru tırmanmaya başlar. Sonra bir ara göz göze gelirler ve aşık olurlar. Fil karıncayı babasından ister fakat baba vermez derken karınca file kaçar. Baba karınca eline bir tüfek alır file doğrultur. Tam vuracakken karınca önüne geçer.Dur baba der. Arkamdaki file acımıyorsan karnımdaki file acı

Yorum

• apruncurtigin
        Tecrübeli
        • 13 Mart 2007
        • 613

Bilindiği gibi Kayserililer ticaretci bir ruha sahip insanlardır. Mal almak için istanbula giden bir kayserili çok güzel ve geniş hemde köşe başı bir dükkanı görünce burada çok güzel ticaret yapılır düşünceleriyle dükkanın içine gayri ihtiyari uzun uzun bakar.

Bunu gören dükkan sahibi:
        -Ne bakıyorsun?

-Hiç burada ne satılıyor diye baktım.

-Eşşekbaşı

-Belli oluyor hepsi satılmış, bir tane kalmış.
        Borsacıların ve borsanın yeni adresi
        [url] www.keyborsa.com[/url]

Yorum

• mecaz
          Tecrübeli
          • 02 Şubat 2009
          • 438

Doktorun biri yeni bir muayenehane açmış. Kapıya yazmış...
          " Vizite ücreti 100 Dolar. İyileştiremediğimiz hastaya beş mislini geri veriyoruz..."
          Vizite pahalı ama, doktor gerçekten doktor... Her gelen hasta iyileşip gidiyor... Doktorun ünü her geçen gün artıyormuş...

Uyanığın biri doktora gidecek, iyileşmeyecek ve beş misli parayı geri alacak ya, kapıyı çalmış... "Doktor! Ağzımın tadı hiç yok... Öyle kötüyüm ki, hiçbir şeyin tadını alamıyorum..." Doktor... Adama şöyle bir bakmış, hemşireye seslenmiş: "Hemşire hanım! Sekiz numaralı kutuyu getirin" Hemşire adama uzatmış kutuyu, adam, bir kaşık içindekinden yemiş ve anında tükürmüş... "Ama Bu b.k!!!!!" Doktor sakin, "Evet! İyileştiniz. Tad alıyorsunuz artık.." Adam, parayı ödemiş sinirleri tepesinde gitmiş...

Aradan birkaç ay geçmiş. Büyük bir hırsla yeniden kapısına dayanmış doktorun .. "Doktor bey, ben de hafıza kaybı başladı... Herşeyi unutuyorum...!" Doktor, adama şöyle bir bakmış yine, hemşireye dönmüş, "Kızım, sekiz numaralı kutuyu getirir misin?" demiş. Adam, hemen itiraz etmiş, "Ama, o kutuda b.k var!"... Doktor, "Doğru! Bakın, hafızanız da yerine geldi!...." Adam, ağlamaklı, hırsla ödemiş parayı çıkmış dışarı...

Kurmuş da kurmuş intikam planlarını... Birkaç ay sonra.. "Doktor! Ben de iktidarsızlık başladı... Durumum kötü, hiçbir şey yapamıyorum..." Doktor adamı gözüyle şöyle bir inceleyip, "Hemşire hanım sekiz Numaralı kutuyu getirir misin" diye seslenince, adam, tüm hırsıyla, "S.kecem,seni de sekiz numaralı kutunu da..." diye bağırmış.. Doktor gayet sakin, "Geçmiş olsun! Artık yapabiliyorsunuz!!!!"
          EGO SUM QUİ SUM........3.5 - 4........

Yorum

• EDY
            Yasaklı
            • 15 Aralık 2008
            • 1381

mecaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Doktorun biri yeni bir muayenehane açmış. Kapıya yazmış...
            " Vizite ücreti 100 Dolar. İyileştiremediğimiz hastaya beş mislini geri veriyoruz..."
            Vizite pahalı ama, doktor gerçekten doktor... Her gelen hasta iyileşip gidiyor... Doktorun ünü her geçen gün artıyormuş...

Uyanığın biri doktora gidecek, iyileşmeyecek ve beş misli parayı geri alacak ya, kapıyı çalmış... "Doktor! Ağzımın tadı hiç yok... Öyle kötüyüm ki, hiçbir şeyin tadını alamıyorum..." Doktor... Adama şöyle bir bakmış, hemşireye seslenmiş: "Hemşire hanım! Sekiz numaralı kutuyu getirin" Hemşire adama uzatmış kutuyu, adam, bir kaşık içindekinden yemiş ve anında tükürmüş... "Ama Bu b.k!!!!!" Doktor sakin, "Evet! İyileştiniz. Tad alıyorsunuz artık.." Adam, parayı ödemiş sinirleri tepesinde gitmiş...

Aradan birkaç ay geçmiş. Büyük bir hırsla yeniden kapısına dayanmış doktorun .. "Doktor bey, ben de hafıza kaybı başladı... Herşeyi unutuyorum...!" Doktor, adama şöyle bir bakmış yine, hemşireye dönmüş, "Kızım, sekiz numaralı kutuyu getirir misin?" demiş. Adam, hemen itiraz etmiş, "Ama, o kutuda b.k var!"... Doktor, "Doğru! Bakın, hafızanız da yerine geldi!...." Adam, ağlamaklı, hırsla ödemiş parayı çıkmış dışarı...

Kurmuş da kurmuş intikam planlarını... Birkaç ay sonra.. "Doktor! Ben de iktidarsızlık başladı... Durumum kötü, hiçbir şey yapamıyorum..." Doktor adamı gözüyle şöyle bir inceleyip, "Hemşire hanım sekiz Numaralı kutuyu getirir misin" diye seslenince, adam, tüm hırsıyla, "S.kecem,seni de sekiz numaralı kutunu da..." diye bağırmış.. Doktor gayet sakin, "Geçmiş olsun! Artık yapabiliyorsunuz!!!!"

Severim zeki insanlari

Sekiz numara... unutmiycam

Yorum

• mecaz
              Tecrübeli
              • 02 Şubat 2009
              • 438

iyi hikaye evet =)

Yorum

• naz
                Aktif
                • 17 Ağustos 2008
                • 373

deli fıkralar

Delinin biri deliler hastenesinin balkonundan asagiya olta sarkitmis.
                Bunu goren bashekim kendi kendine:
                - Dur sununla bir dalga gecim demis.
                Delinin yanina gitmis ve:
                - Evladim sabahtan beri burdasin soyle bakalim kac balik tuttun?
                Deli:
                - Delimisin nesin ya burda balik ne gezer...

Akıl hastanesinde deliler bir araya gelip kaçış planı yaparlar. elebaşları planı anlatır :
                -Büyük bir kütük bulup ilk önce 1. kapıyı 2. kapıyı ve daha sonra 3. kapıyı kıracağız ve herkes başının çaresine bakıp kaçacak. sabah olunca bir kütük bulurlar doğruca 1. kapıyı kırarlar 2. kapıya koşup onu da kırdıktan sonra 3. kapıya yönelirler. 3. kapının açık olduğunu gören elebaşları der ki :
                -Arkadaşlar plan bozuldu geri dönün.

Başhekim birgün deliler hastanesinde hastaları ziyarete çıkar ve bir köşede delilerin kendi aralarında bir rakam söyledikten sonra güldüklerini görür ve dayanamaz sorar :
                - Neden söylediginiz her rakamdan sonra gülüyorsunuz?
                Delinin biri cevap verir:
                - Biz bütün bildiğimiz fıkralara numara verdik 5 dedigimiz zaman 5 numaralı fıkra aklımıza geliyor gülüyoruz 8 deyince 8 numaralı fikra aklımıza geliyor gülüyoruz demiş. Başhekim bir de ben söyleyeyim o zaman demiş 5 demiş çıt yok 7 demiş çıt yok. Bakmış çıt yok ve sormuş:
                - Ben soyleyince neden gülmüyorsunuz? Delinin biri cevap vermis :
                - Başhekimim anlatmadan anlatmaya fark var.

Delileri uçağa bindirip bir şehirden ötekine naklediliyorlardı. Ama o kadar çok gürültü yapiyorlardı ki sonunda pilot dayanamadı. Uçağı ikinci pilota teslim ederek içeride ne olup bittigini görmek istedi.
                Deliler uçakta hep bir ağızdan bağırıp çağırıyorlardı. Baktı en başta bir deli ötekilere uymamış akıllı uslu oturuyordu.

Pilot:
                -Sen neden bağırmıyorsun? diye sordu.

Adam :
                - "Ben bunların öğretmeniyim. Onlarda benim öğrencilerim. Şimdi teneffüsteler de onun için ses çıkartmıyorum" diye cevap verdi.

Pilot çaresiz yerine döndü. Bir süre geçti. Bir an geldi ki sesler büsbütün kesiliverdi.

Pilot:
                - "Aman çok güzel!" diye sevindi. "Herhalde kendini öğretmen sanan deli ötekileri derse almış olsa gerek" diye düşündü.

Ama dakikalar geçiyor arkadan hiç bir ses seda çıkmıyordu. Pilot biraz daha bekledikten sonra merak etti. Gidip bakmak istedi. Bir de ne görsün! Uçağın kapısı açık ve içeride öğretmenden başka kimsecikler yok! Dehşetle sordu :

-Ögrencilerin nerede? diye...

Öğretmen:
                - "Dersler bitti.Hepsini evlerine gönderdim!"

Yorum

• mecaz
                  Tecrübeli
                  • 02 Şubat 2009
                  • 438

Tatil zamanı forum üyelerine, güne gülümseyerek başlamaları için yukarıdaki son fıkrayı okumalarını tavsiye ederim.

Yorum

• apruncurtigin
                    Tecrübeli
                    • 13 Mart 2007
                    • 613

Ateist ile Ayı

Ateist bir adam bir gün ormanda geziyor ve etrafındaki güzelliklere bakıyormuş. "Evrim ne güzellikler yaratıyor!" diye düşünüp mest oluyormuş. Birden arkasında kocaman bir ayı belirmiş ve onu kovalamaya başlamiş. Adam bütün gücüyle kaçıyormuş ama her arkasına bakışta ayının daha yaklaşmış olduğunu farkediyormuş. Dakikalarca süren bir kaçışın sonunda adamın ayağı yerdeki dala takılmış, ayi adamın üzerine atlamış, pençesini kaldırmış. Tam vurmaya hazırlanırken adam "TANRIM!!!" diye bağırmış. Bir anda zaman durmuş, ayı donmuş, ormandaki nehir bile akmaz olmuş. Bir anda orman kararmış ve gökyüzünden bir ışık hüzmesi adamın üzerine parlamiş. Çok derinden gelen ilahi bir ses adama: - "Yıllarca bana inanmadın, yaratılışı kozmik bir kazaya bağladın, sana bu durumda yardım etmemi mi istiyorsun? Seni sevgili bir kulum mu saymalıyım?" demiş. Adam utanç içinde: - "Biliyorum bunca yıldan sonra dindar biri olmayı istemem haksızlık, ama belki AYIYI dindar yapabilirsiniz." demiş. Ses: - "Peki." diye karşılık vermiş ve ışık kaybolmuş. Nehir tekrar akmaya baslamis. Herşey eski haline dönmüş. Ayı pençesini indirmiş, iki pençesini de göğe doğru çevirmiş, ve konuşmaya başlamiş: - "Tanrım, senin rızkınla orucumu açıyorum, hamdolsun verdiğin nimetlere."
                    Borsacıların ve borsanın yeni adresi
                    [url] www.keyborsa.com[/url]

Yorum

• mecaz
                      Tecrübeli
                      • 02 Şubat 2009
                      • 438

Hastane hizmetleri ile sağlık konularının yer aldığı ve Diyarbakır Devlet Hastanesi nce çıkarılan dergide, doktorlara çeşitli şikayetlerini anlatan hastaların şiveli ve ilginç sözlerle dile getirdikleri şikayetler şöyle yer aldı:

Yarım yarım öksürüyem

Arakere çarpıntım oluyor

Kafamda bi çırlama var

Doktor bey benin şikayetim bir şu mıntıkadan, şu mıntıkaya kadar

Vücuduma vakitsizlik geliyor doktor bey (Halsizlik)

Nefesimi aşağıdan alıp yukarı veremiyom

Bugün bağırsaklarım sürekli kıvırıyo

Doktor bey 3 günde zor durdurdular benim tansiyonumu

Yaş 73 öbür taraftan çağırıler, ama gene de canım gitmek istemiyi =)

Dün gece çok yüreğim dövündü

Midemde hıkır hırık baloncuklar oluşiyi

Bu gözümnen yukarı baktığımda önünden sanki incecik bi kıl geçiyor ucunda da bi böcek var =)

Nefesimi çeviremiyom

Doktor bey bunun tansiyonu geziyor (Karısınıgösteriyor)

Canım memleketim...

Yorum

• Dragon
                        Bağımlı
                        • 09 Haziran 2007
                        • 941

Fadime , kocasi Temel olmadan ilk defa tatile cikar. Ilk mola yerinden
                        cep telefonuyla Temel'i arar:

-Kocacim yolculugum cok iyi gidiyor, bir doktor beyle tanistik, cok
                        hossohbet birisi' der

Ikinci molada tekrar arar:

-Yolculuk cok iyi gidiyor, su an doktorla yemekteyiz'

...Sabah tatil yoresine varinca tekrar arar:

-Kocacim otelime geldim, tesaduf doktorla ayni oteldeyiz'

..Temel olaydan killanir ama ne yapsin?

.. Ogle vakti Temel Fadime'yi arar:

-Tatil nasil gidiyor Karicim?

-Cok iyi gidiyor, bizde doktorla yemek yiyorduk, cok egleniyoruz. ..

Temel olaydan iyice killanmistir. Ogleden sonra tekrar arar Fadime'yi:

-Tatil nasil gidiyor...

-Iyi, bizde doktorla havuz basindayiz, bana gunesyagi suruyordu, birazdan
                        havuza
                        girecegiz...

-Uzerinde su an ne var? der Temel.

-Bikinim.

Iyi ustunu cikart.

-niye?

-Cikartt!..simdide altini cikart.

-Niye?

-Cikart!..simdi de bacaklarini ac ve gunese dogru dondur.

-Tamam ama niye yaptim?

-Güneş giren yere doktor girmez de ondan. ))

Ben ben değilim,Sen olmayınca
                        Sen sen değilsin,Ben olmayınca

Yorum

• naz
                          Aktif
                          • 17 Ağustos 2008
                          • 373

adamın icinden gelen ses

adamin icinden gelen ses
                          Adam işi sebebiyle Ankara'ya uçacakmış tam uçağa bineceği sırada
                          bir ses duymuş; "Uçağa binme uçak düşecek".
                          Adam korkmuş binmemiş. Öbür uçağı beklerken haber ulaşmış;
                          - Ankara uçağı düştü kurtulan yok.
                          Haydarpaşa garına gidip tren bileti almış
                          trene bineceği sırada yine aynı ses;
                          "Binme bu trene raydan çıkacak "
                          Adam iyice korkmuş binmemiş trene
                          evine dönmüş sabah gazeteyi açınca şok olmuş :
                          Ankara treni raydan çıktı 234 ölü
                          adam şükretmiş ama Ankara'ya gitmesi lazım
                          bari otobüs ile gideyim demiş bilet almış.Yine o ses;
                          "Otobüs kaza yapacak binme" adam dayanamamış bağırmış;
                          -Kimsin sen yahu?
                          -Ben senin iyilik meleğinim. Adam iyice kızmış ;

-Ulan o zaman evlenirken niye sesini çıkarmadın

ÖLECEKMİSSİN

Adam karisi ile birlikte doktora muayene olmaya gider. Muayene biter ve doktor odasindan cikarak kadinin yanina gelir ve "Kocanizin olmemesini istiyorsaniz su kagida yazdiklarimi uygulayacaksiniz" der.

1-Sabahlari guler yuzle guzel bir kahvalti hazirlayin ve ise mutlu
                          gitmesini saglayin.

2-Ogleleri eve geldiginde guler yuzle karsilayin ve guzel bir ogle
                          yemegi ile takdir edildigini hissettirin boylece gunun geri kalan
                          kismini da iyi gecirmesine yardim edin.

3-Aksamlari eve geldiginde yemek özellikle guzel olmali. Eve gelince
                          eline bir kadeh icki verin dinlenmesini saglayin.

4-Haftada en az uc kere birlikte olun eger isterse daha fazla birlikte olun.Ve tamamiyla tatmin oldugundan emin olun.

"Eger bu dediklerimi harfiyen uygularsaniz kocanizin saglik yonunden
                          hicbir problemi olmayacak" der doktor.

Eve geldiklerinde adam karisina sorar

-"Ne dedi doktor sana?"
                          Kadin:
                          -"OLECEKMISSIN!"

TEMEL İN OGLU

TEMEL'İN OĞLU
                          Temel'in oğlu küçük Temel okula gittiğinde öğretmeni sorar:
                          -Temel baban nasıl iyi mi?
                          Küçük Temel:
                          -Öğretmenum babam dün akşam banyo küvetine girdi uyudi kaldi oriya...
                          Öğretmen şaşkın:
                          -Uyudu mu? Desene sular evi bastı ev mahvoldu...
                          Küçük Temel sakin:
                          -Yooo öğretmenum öyle olmadi çünki babam ağzı açuk uyur...

DİNDAR PAPAGANLAR

Kasabanın birinde bir papaz ve onun iki tane papağanı varmış. Papağanlar da
                          papaz gibi oldukça inançlı ve dindarlarmış. Sabah-akşam kafeslerinde oturup
                          incil okuyup dua ederlermiş.

Papazın cemaatinden bir kadının da 2 tane dişi papağanı varmış papazın
                          erkek papağanları ne kadar ahlaklı ise kadının dişi papağanları da o kadar
                          ahlaksızmış. Eve gelen misafirlerin önünde 'erkek istiyoruz!' diye
                          bağırırlarmış. Kadın sonunda dayanamamış ve papaza akıl danışmaya gitmiş.

Papaz da;

'Sen getir onları bana benim papağanların kafesine koyalım da ahlak
                          öğrensinler biraz benim papağanlar sürekli dua eder' demiş.'

Kadın da almış papağanları getirmiş papazın evine... Kafese girer girmez
                          dişi papağanlardan birisi;

'Hey yakışıklılar iki tane ucuz fahişe ister misiniz kafesinizde?' demiş.

Erkek papağanlardan biri ötekine dönüp

'Oğlum bütün dualarımız kabul oldu lan sonunda.....'

Yorum

• mecaz
                            Tecrübeli
                            • 02 Şubat 2009
                            • 438

Güne gülümseyerek başlamanız için

Sultan en güvendiği adamını Arabistan'a hünkar göndermiş.
                            Hünkar, Arabistan da gezerken bakmış, Araplar entari giyiyorlar ama alta donları yok.
                            Bir rüzgar esti mi, manzara felaket! Haber salmış, altına don giymeyenler kadı huzuruna çıkartılıp, hapsedilecek.
                            Aradan günler geçmiş Arabın bir tanesi don giymemiş ve ilk rüzgarda olay fark edilmiş. Kadı huzuruna çıkartmışlar. Kadı sormuş:

- Adın?
                            - Aptülmecit

- Baba adın?
                            - Aptülleziz

- Evli misin?
                            - 5 tane karım var!

- Kaç çocuğun var?
                            - İlkinden 15, ikincisinden 17, üçüncüsünden 16, dördüncüsünden13, beşincisinden 18 tane.

Kadı kararını vermiş ve söylemiş:

- Aptülleziz oğlu,Abdülmecit’in,don giymeye vakti olmadığından beraatine karar verilmiştir!

=) Hürmetler

Yorum

• naz
                              Aktif
                              • 17 Ağustos 2008
                              • 373

temel ve dursun fıkraları

Temel ve Kraliçe Elizabeth
                              Temel Istanbul a gelmis yürüyormus. Bu arada 5 dakikada bir top
                              atislari
                              duyulmaktaymis. Merak edip sormus. 'Hemserim bu top atislari neyin nesi?'
                              diye.
                              Kraliçe Elizabeth ' in gelmesi sebebiyle top atisi yapildigi anlatilmis.
                              Aradan yarim saat geçmis ve top atislari halen sürmekteymis. Temel yine
                              sormus bir baskasina 'Bu top atislari neden?' diye. Ayni cevabi alinca
                              söylenmis:

'Ulan yarim saattir bir kariyi vuramadilar be!'

2- Parasutçu Temel
                              Temel Nato da havaci olarak askerligini yapiyormus. Komutan askerlere
                              parasütle nasil atlanacagini ögretmis.
                              - 'Uçaktan atlayinca birinci ipi çekeceksiniz. Parasüt açilmaz ise ikinci
                              ipi
                              çekeceksiniz. Yine açilmadi o zaman Meryem Anaya dua edeceksiniz.'
                              Temel uçaktan atlar. Birinci ipi çeker parasüt açilmaz ikinci ipi çeker
                              yine açilmaz.

O sirada yere yavas yavas süzülen komutaninin yanindan geçerken sorar:
                              - 'Komutanim komutanim.. O karinin adi neydi ?'

3 - Pilot Temel
                              Pilot Temel telsize var gücüyle bagiriyordu :
                              - 'Ula sag motor bozuldu. Düseyrum düseyrum. Meydey düseyrum. Kule
                              düseyrum.'
                              Kule hemen cevapladi :
                              - 'Mesaj anlasildi. Yerinizi bildirin yerinizi bildirin.'
                              Temel gayet ciddi :
                              -'Pilot kabini öndeki sol koltuk pilot kabini öndeki sol koltuk.'

4 - Tatbikat

Temel ile Dursun bir gün parasüt tatbikatina katilmislar. Diger
                              parasütçüler
                              gibi onlarinda uçaktan atlama siralari gelmis ve kendilerini bosluga
                              salivermisler.

Temel in parasütü açilmis ancak Dursun un ki açilmamis. Dursun Temele :
                              - Ula Temel bu meret açilmayi da!..
                              Temel :
                              - Ula Tursin yardimci parasüti aç usagum!..
                              Dursun yardimci parasütü açmaya çalismis fakat o da açilmamis ve
                              Dursun Temel e :
                              - Ula Temel bu merette açilmayi.
                              Temel :
                              - Bos ver usagum nasul olsa tatbikattayiz...

5 - Sinek Bar

Temel Istanbul a ilk kez gelmis ve Bebek koyunda methedilen sinek bari

arayip durmus. En sonunda sinek bari bulmus ve içeri girmis. Içkisini
                              içerken kendi kendine düsünmüs 'Ya bu sinekli barin ne özelligi var herkes

methetti hiç bir özelligi yok'. Ihtiyaçtan tuvalete gittiginde bir de ne
                              görsün
                              pisuvar altindanmis ve piril piril parliyormus; 'Demek buranin özelligi
                              buymus...'
                              demis. Geri dönüp içkisini içmis.

Ertesi aksam yine gelmis. Içkisini bitirince tuvalete gitmis ki altin
                              pisuvar orada

yokmus. Kizgin bir sekilde geri dönmüs. Barmene çatmis : 'Hani buranin
                              altin

pisuvari kardesim bir özelliginiz vardi o da yok simdi'.

Barmen kenarda duran iri yari adama seslenmis : 'Sadullah abi gel dün
                              aksam

senin saksafona iseyen adami buldum'.

Yorum

• setarin
                                Katılımcı
                                • 15 Şubat 2009
                                • 136

doktor ve temel

Doktor, hastabakıcı olan Temel'i çağırdı..
                                'Yarın ava gidiyorum, ama muayenehane kapansın istemiyorum. Sen hastalarla ilgilen. Ben arada arar, kontrol ederim' dedi..
                                'Merak etmeyin doktor' dedi, Temel.
                                Doktor ertesi gün akşama doğru telefon etti..
                                'Ne var ne yok?..'
                                'Üç hasta geldi bugün.. İlkinin başı ağrıyordu, ASPİRİN içirdim.'
                                'Harika Temel' dedi, doktor..
                                'İkincisinin midesi yanıyordu.. TALSİT verdim..'
                                'Bravo.. Bravo Temel.. Harikasın!.. Ya üçüncü?..'
                                'Doktor, masada oturuyordum. Kapı çarparak açıldı, içeri fırtına gibi bir kadın girdi..Alev alev yanıyor gibiydi.
                                Hızla soyundu muayene masasının üzerine yattı ve bağırdı: 'Bana yardım et. Beş yıldır erkek yüzü
                                görmedim..'
                                'Eee.. Sen ne yaptın, Temel?..'
                                'Gözüne VİSİNE damlattım doktor!..'

Yorum

Working...
                                X

Debug Information