Yurdum insanindan kesitler/ Beğendiğimiz fıkralar

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • c1ci
    Katılımcı
    • 11 Nisan 2009
    • 112

Temel ava çıkmış, eli boş dönmemek için kasaptan bir tavşan almış. Fadime,

- Ha pu netur, soyulmuş tavşanı nasıl avlaysun?
    - Sevişirken yakaladum, çiyinmeye firsatu olmadu vurdimm onuuu.....
    yiğidi bir söz....güzeli bir göz öldürür...

Yorum

• c1ci
      Katılımcı
      • 11 Nisan 2009
      • 112

Bir eliyle yüzünü kapatmış olan temel utana sıkıla,doktor Dursunnun odasına girmiş.
      -Doktor bey,sizebir sorunum için geldim ama lütfen gülmeyeceğinize söz verin.
      Dursun elbette demiş:
      -Lütfen rahat olun,ben bir doktorum 20 senelik meslek hayatımda hiçbir hastamın sorunlarına gülmedim.
      -Tamam o zaman demiş Temel,elini yüzünden çekmiş...Dursun bi de bakmış ki karşısında bugüne kadar gördüğü en ufak,miniminnacık burun.
      Nerdeyse bir bezelya tanesi kadar ve tabi doktor kendini tutamamış birden kahkalarla gülmeye başlamış...
      Yere yuvarlanmış katıla katıla gülüyormuş ve nihayet toparlanmış ve Temele dönmüş.
      -Çok özür dilerim...Nasıl oldu bilmiyorum bir anda sinirlerim boşaldı,ama söz veriyorum bir daha olmayacak...Lütfen bana güvenin ve söyleyin sorun tam olarak nedir?...
      Temel cevap vermiş:
      "şişti"demiş...

Yorum

• stockbroker
        Master
        • 28 Temmuz 2008
        • 4807

Adam elinde bir bıçak ile camiye girer
        'Ey cemaat içinizde Müslüman olan var mı' diye bağırır.

Herkes susar. Ancak yaşlı bir amca kalkar ben varım der.
        Bıçaklı adam amcaya, bir dakika dışarı gelir misin diyerek koluna girer camiden çıkarlar.

Biraz ötede bağlı bir koyunun yanına gidip, amca; bu kurbanı kesmeme yardımcı olur musun, İslami, kurallara uygun keselim der.
        Amca koyunu kesmeye başlar.
        Yaşlılık bu ya her taraf kan olur.

Amca; oğlum yoruldum camiye git başka birini bul der.

Adam elinde kanlı bıçağı ile camiye girerek bağırır.
        İçinizde başka bir Müslüman var mı ?.

Yaşlı amcayı götürüp kestiğini zanneden cemaat ses çıkarmaz, ama topluca dönüp imama bakarlar.

İmam 'Ne bakıyorsunuz ulan..iki rekat namaz kıldırmakla Müslüman mı olduk?

Yorum

• haskan
          Aktif
          • 29 Mart 2008
          • 143

müşteri lokantaya girer ve garsonu çagırır ve menüyü sorar. garson menüyü saydıkdan sonra müşteri düşünür taşınır ve lütfen bana bir buçuk köfte getirin der. köfte garson tarafından müşteriye servis edildikden sonra,müşteri köfteyi yemeye başlar köfte o kadar lezzetlidirki,müşteri bir buçuk köfte daha getirmesini söyler köfteler servis edildikden sonra müşteri köfteyi büyük bir iştahla yer ve garsonu yanına çagırarak derki ya ben dünyanın birçok ülkesini gezdim böyle lezzetli yedikce insanın yiyesi gelen köfte görmedim eger müsade ederseniz ustanızla görüşüp bu köfteyi nasıl yaptığının tarifini almak istiyorum . garson kendisini kırmayarak müşteriyi mutfak tarafına götürür.mutfakda iki kolu olmayan birkişiyi göğsüyle bastırarak kıymayı yoğurmaya çalışanken görür,garson işte köfte ustamız der.müşteri bunun kolları yok köfteyi nasıl yapıyor diye sorar,garsonda gördüğünüz gibi göğsüyle yogurarak yapıyor tadıda burdan geliyor hele siz onun dolmasından bir yeseniz tadına doyamazsınız diyor.

Yorum

• ketenhelva
            ..................
            • 10 Aralık 2008
            • 1488

iyiymiş bu günlük işi yahu..
            her şey olacağına varır..

Yorum

• ketenhelva
              ..................
              • 10 Aralık 2008
              • 1488

hemde sokrattan,eflatundan,diyojenden anekdotlar..vay be..
              her şey olacağına varır..

Yorum

• c1ci
                Katılımcı
                • 11 Nisan 2009
                • 112

İlkokulda, matematik dersinde öğretmen üçgenin alanını, cocuklaraşu şekilde öğretmiş:

Yorum

• c1ci
                  Katılımcı
                  • 11 Nisan 2009
                  • 112

Bir zamanlar köyün birine bir adam gelmiş ve tanesi 10$dan maymun alacağını söylemiş.
                  Köyde çok maymun olduğu için köylüler sevinçle ormana koşup maymunları yakalamaya başlamışlar. Adam,binlerce maymunu 10$ dan satın alınca ortalıkta maymunlar azalmış, yakalaması zorlaşmış. Köylüler tam maymun yakalamak tan vazgeçecekken adam tanesine 20$ vereceğini söylemiş.
                  Tekrar heveslenen köylüler tekrar maymunları yakalamaya başlamışlar.
                  Bir süre sonra da fiyatı 25$a çıkarmış.Ancak bırak yakalamayı ,maymuna rastlamak bile çok zorlaşmış. Bunun üzerine adam fiyatı 50$ a çıkardığını,ancak kendisinin işi olduğu için şehre gitmesi gerektiğini,yardımcısının onun yerine alım yapacağını söylemiş.
                  O yokken yardımcısı köylülere demiş ki;
                  Şu büyük kafesteki maymunlar var ya ben onların tamamını size tanesi 35$ dan satayım,siz de adam gelince ona 50$ dan satarsınız.
                  Köylüler bütün birikimlerini bir araya toplayarak bütün maymunları satın almışlar.
                  Sonra ne adamı ne de yardımcısını bir daha gören olmamış.

alıntı....

Yorum

• c1ci
                    Katılımcı
                    • 11 Nisan 2009
                    • 112

Karı koca 100 km hızla gidiyorlarmış. Arabayı adam kullanıyormuş ve karısı birden ; "Hayatım" demiş... "Seninle 15 yıl boyunca güzel bir beraberlik yaşadık. Ama ben artık boşanmak istiyorum." Adam sesini çıkarmamış ama hızı 110 a çıkarmış. Karısı " Neden diye soracağını biliyorum.. Bunu nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum ama arkadaşın Joe ile birlikte birkaç aydır beraber oluyoruz... Adam yine ses çıkarmadan hızı 120 ye çıkarmış. Kadın devam etmiş.." Evi ben istiyorum " Artık 130la gidiyorlarmış... Kadın "Ayrıca..." demiş.. " Bütün çeklerini , kredi kartlarını, arabayı da istiyorum.." Ve adam hızı 140a çıkarmış.. Hala sesini çıkarmadan..Kadın sormuş: Hiçbirşey söylemeyecek misin? Sen hiçbir sey istemiyor musun? Adam 160 a çıkmış ve cevaplamış: " Hayır ..Ben ihtiyacım olan herşeye sahibim.. " Karısı şaşırmış.." Öyle mi? Nedir o??" Ve araba karşıdaki duvara saatte 160 kilometre hızla çarpmadan once adam cevap vermiş:
                    " Airbag bende! ..."

Yorum

• zaGor
                      Asi Ruh
                      • 10 Şubat 2009
                      • 0

Temel Ingiltere'de lüks bir otele yerlesmis.

Oda servisini açıp :

'TU Tİ TU TU TU TU ' demiş.

Oteldekiler telaşa kapılmış bu mesaji çözmek için.

O
                      raya buraya haber salmışlar...

Sonunda konsolosluktan bir çevirmen bulmuşlar ve Temel'in ne dediği

a
                      nlaşılmış :

'222'ye 2 Çay !'
                      Carpe diem, quam minimum credula postero...

Yorum

• zaGor
                        Asi Ruh
                        • 10 Şubat 2009
                        • 0

New York`tan Los Angeles’e giden uçakta cingöz bir avukat ile aptal
                        görünüşlü bir hanim yanyana oturuyorlar. Avukat hem hanimla yakinlasmak
                        hem de hoşça vakit geçirmek için bir oyun teklif
                        ediyor. Kabul görünce oyunu anlatiyor:
                        -Size bir soru soracagim, cevabi bilemezseniz bana 5 dolar vereceksiniz,
                        sonra siz soracaksınız bilemezsem ben size 50 dolar verecegim. Ve ilk
                        soruyu soruyor:
                        -Ay ile dünya arasındaki uzaklık ne kadardir?
                        Kadın tek söz söylemeden çantasından 5 dolar cikarip adama uzatmis. Soru
                        sorma sırası sarışına gelmis:
                        -Tepeye 3 ayakla tirmanip 4 ayakla asagi inen sey nedir?
                        Adam dakikalarca dusunmus... Yaniti bulamamis... Cuzdanindan 50 dolar
                        çıkarıp kadına uzatmis. Kadin parayi kibarca alip cantasina koyarken
                        avukat merakla sormus:
                        -Cevap ne?
                        Kadın tek kelime etmeden cantasini acmis ve 5 dolar cikarip adama
                        uzatmış...

Carpe diem, quam minimum credula postero...

Yorum

• apruncurtigin
                          Tecrübeli
                          • 13 Mart 2007
                          • 613

Yurdum insanindan haberler

Cep telefonunu tuvalete düşürünce...
                          Bursa'nın İnegöl ilçesinde tuvalete düşürdüğü cep telefonunu almak isteyen kadın, kolunu tuvaletin deliğine sıkıştırdı.

Alınan bilgiye göre, İnegöl Vergi Dairesi'ne ait tuvaleti kullanan Sevcan Ö. (38), cep telefonunu tuvaletin deliğine düşürdü.

Telefonunu çıkarmaya çalışan Sevcan Ö, kolunu tuvaletin deliğine sıkıştırdı. Bağırarak yardım isteyen kadının yardımına vergi dairesi çalışanları yetişti.

Tuvalete sıvı sabun döken vergi dairesi çalışanlarının yardım çabaları da sonuç vermeyince, durum itfaiye ekiplerine bildirildi.

Olay yerine gelen İnegöl Belediyesi itfaiye ekipleri, tuvaleti kırarak kadının kolunu sıkıştığı yerden kurtardı.

Kolunda şişlik ve çizikler meydana gelen Sevcan Ö, İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Burada genç kadına tetanos aşısı yapıldığı öğrenildi.

Öte yandan, cep telefonunun bulunamadığı bildirildi.
                          Borsacıların ve borsanın yeni adresi
                          [url] www.keyborsa.com[/url]

Yorum

• ÇAKAL
                            Ağa'nın Adamı
                            • 27 Haziran 2007
                            • 2545

apruncurtigin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            [ımg]http://img7.imageshack.us/img7/1918/154162.th.jpg[/ımg]

cep telefonunu tuvalete düşürünce...
                            bursa'nın inegöl ilçesinde tuvalete düşürdüğü cep telefonunu almak isteyen kadın, kolunu tuvaletin deliğine sıkıştırdı.

alınan bilgiye göre, inegöl vergi dairesi'ne ait tuvaleti kullanan sevcan ö. (38), cep telefonunu tuvaletin deliğine düşürdü.

Telefonunu çıkarmaya çalışan sevcan ö, kolunu tuvaletin deliğine sıkıştırdı. Bağırarak yardım isteyen kadının yardımına vergi dairesi çalışanları yetişti.

Tuvalete sıvı sabun döken vergi dairesi çalışanlarının yardım çabaları da sonuç vermeyince, durum itfaiye ekiplerine bildirildi.

Olay yerine gelen inegöl belediyesi itfaiye ekipleri, tuvaleti kırarak kadının kolunu sıkıştığı yerden kurtardı.

Kolunda şişlik ve çizikler meydana gelen sevcan ö, inegöl devlet hastanesi'ne kaldırıldı.

Burada genç kadına tetanos aşısı yapıldığı öğrenildi.

öte yandan, cep telefonunun bulunamadığı bildirildi.
                            İlginç.
                            Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
                            Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)

Yorum

• kemal erdem
                              Aktif
                              • 15 Mayıs 2009
                              • 224

kulak arkasi

Temel birgun marangoz olarak calismaya baslamis.İnsaatta calisirken testereyle kulagini kesmis.

Temel seslenmis:

-Asagida bir kulak gordunuzmu? Aşağıdakiler yerdeki kulağı gösterip:

- Bu senin kulaginmidir? demişler.

Temel:

-Hayir benimkinin arkasinda kalem olacakti demiş...
                              Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
                              Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
                              Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
                              Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
                              Yunus Emre

Yorum

• kemal erdem
                                Aktif
                                • 15 Mayıs 2009
                                • 224

Tilki ormanda gezmektedir.Bir ağacın dalında bir geyik budunun asılı olduğunu görür.Açtır ama şüphelenir, kontrol edince tuzağı anlar. Çünkü geyik budu iple bir bombaya bağlıdır. Epeyce uzağa gider ve başını kollarının üzerine koyarak yatar, biraz sonra kurt gelir, budu ve yatan tilkiyi görür.Tilkiye sorar:"Napıyorsun dostum?"
                                Tilki cevap verir:"Hiiçç...Yatıyorum."

-Burda bir but var.
                                -Evet var.
                                -Neden yemedin?

Tilki sakince cevap verir;"Bugün oruçluyum."
                                Kurt kendinden emin:"Ben yiyeyim o zaman."
                                Tilki; "Buyur afiyet olsun."der.
                                Kurt, buta uzanır uzanmaz bir patlama ile ortalık toz duman olur. Kurt yaralı, perişan halde yatarken, tilki sakince budu yemeye başlar.
                                Bunu gören kurt;"Hani sen oruçluydun?" deyince tilki pişkin pişkin; "Biraz önce top patladı duymadın mı?"
                                Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
                                Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
                                Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
                                Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
                                Yunus Emre

Yorum

Working...
                                X

Debug Information