Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
2 bayan elbette birbirini tutacak bizleri tutacak hali yok ya
valla gercekler acıdır herzaman benim aldıgım terbiyeden dolayı sevmiyorum oyle bel asagısı yazıları ha bde suvar sayın pehlivan bayana yakısmıyor umarım anlatabilmisimdir ama sizede saygı duyuyorum
valla ben şöyle düşünüyorum pehlivancım kişiler birbirini tamamlar. Demekki tamamlanıyo diye düşünüyorum ha aksi olsaydı durum farklı olurdu zaten. Bu bir bayan dayanışması olmasının dışında, erkeklerin dünya görüşleri genel olarak aynı kabul edince özelindekini de genel içinde varsayıp gülüp geçiyosun
2 bayan elbette birbirini tutacak bizleri tutacak hali yok ya
bende bayanım ama sizin tarafınızdayım
bunun taraf tutmayla alakası yok.burayı kadınlar-erkekler diye bölmeyelim.onu yapanlar başkaları biliyorsunuz...
pehlivana ve oguzt ye katılıyorum..borsadaki yada kafamızdaki stresi anca gülümseyerek.müzik dinleyerek okuyarak atabiliyoruz..gerçekten de çok güldüğüm aaaa dediğim hatta amma ince fikirlermiş yaw diye okuduğum ufak ufak anektotlar var.
herkes fıkra anlatamaz ..bir kısmı da sevmez..
düşündüren ve güldürü yönü bana göre çok çok fazlaydı...
neticede ; tartışma yaratmak için değil de herkesin fikrine saygı göstermeli..insanoğlunu güzel yapan,geliştiren de bu farklılıklar değilmidir..
hepimiz aynı şeyi düşünseydik?aynı renkten hoşlansaydık?aynı yemeği yeseydik ve aynı giyinseydik?
dünya yaşanmaz bir kasvet içinde olurdu bana göre..çeşitlilik güzeldir..bir yemek masasında onlarca yemekten azar azar tatmak gibi...
hepinizi seviyorum..bunlar benim fikirlerim.sizlerin fikirlerinizi, çürütmek için yazmıyorum.
sevgiler..
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
kendin yaz kendin yorum yap ohh ne güzel dünya
benim yorumumda şöyle kırbaç yarası geçer ama sonuçta kimin üstte kaldığına bakalım
sayın gunes bu güne kadar yazıdıgım konulara tek tek bakabilirmisin hic birinde yorum yapmısmıyım siz biraz konu dısında kaldınız arkadaslarla belden asagı argo kelimeler kullanılması yonunde sohbetler gecti aramızda fıkra vs o yuzden yazdım benim yazılarımda argo kelimeler kullanılmaz diye bilmem anlatabildimmi siz olaylardan uzak haberiniz olmadıgı icin boyle tepki vermeniz normal saygılar ha bide atalarımızın meshur sözü vardır yaptıgın isle övünme bırak baskaları övsün derler yani insanın kendi yazısına yorum yapması zaten cok sacma ama yukarda anlattıgım gibi durum hoscakal
sayın gunes bu güne kadar yazıdıgım konulara tek tek bakabilirmisin hic birinde yorum yapmısmıyım siz biraz konu dısında kaldınız arkadaslarla belden asagı argo kelimeler kullanılması yonunde sohbetler gecti aramızda fıkra vs o yuzden yazdım benim yazılarımda argo kelimeler kullanılmaz diye bilmem anlatabildimmi siz olaylardan uzak haberiniz olmadıgı icin boyle tepki vermeniz normal saygılar ha bide atalarımızın meshur sözü vardır yaptıgın isle övünme bırak baskaları övsün derler yani insanın kendi yazısına yorum yapması zaten cok sacma ama yukarda anlattıgım gibi durum hoscakal
forumda yazılanları genelde takip ediyorum bu takipsizlikle alakalı bir durum değil.yalnız sizde bir agresif tavır görüyorum.neden olduğunu anlamadım.
forumda yazılanları genelde takip ediyorum bu takipsizlikle alakalı bir durum değil.yalnız sizde bir agresif tavır görüyorum.neden olduğunu anlamadım.
Sayın güneş öyle agresif bi durum falan yok rahat olun sizin gözünüzden kacan durumlar var her yazılanı cizileni takip zor tekrar adiyorum rahat olun herşey yolunda.
Last edited by Dragon; 07 Mart 2009, 00:58.
Sebep: Forumda büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelir.
Sayin Dragon Büyük Harflerle Yazilan Yazinin Bagirmak Anlamina Gelddigide Nerden Cikti Ister Buyuk Olsun Ister Kucuk Olsun Bu Benim Tercihimdir Herseyden Bi Anlam Cikarmak Cok Mantiksiz Geliyor Bana Bi Süre Kendi Kabuguma Cekiliyorum Boyle Yanlis Anlasilmalar üzer Beni Rahat Olun Hersey Yolunda Demek Bagirmakmi Oluyor Cok Saskinim Ben Hic Kimseye Ses Tonumu Dahi Yükseltemem Heleki Karsimdaki Erkekse Asla Saglicakla Kalin
sn naz normal mesajlarda bile büyük harfle yazılmaz kaldıki sizin bir üye ile polemiğe girerek küçük harften büyük harfe geçmeniz ne anlam taşır.Şimdi kendinize şu soruyu sorun Ben büyük harfle niye yazdım?Eminimki cevabı kendiniz daha iyi biliyorsunuz.Normal mesajlarda büyük harfe göz yumabiliriz, fakat bir üyeye cevap yazarken daha dikkatli olunmasını sizlerden rica ederim.Anlayışla karşılayacağınızı umarım.Saygılarımla.
sn naz normal mesajlarda bile büyük harfle yazılmaz kaldıki sizin bir üye ile polemiğe girerek küçük harften büyük harfe geçmeniz ne anlam taşır.Şimdi kendinize şu soruyu sorun Ben büyük harfle niye yazdım?Eminimki cevabı kendiniz daha iyi biliyorsunuz.Normal mesajlarda büyük harfe göz yumabiliriz, fakat bir üyeye cevap yazarken daha dikkatli olunmasını sizlerden rica edrim.Anlayışla karşılayacağınızı umarım.Saygılarımla.
susma hakkımı kullanıyorum sayın dragon sizin dusuncelerinizede saygı dyuyorum üyelik moderatorlük cokda onem arz etmiyor benim icin smurg hocamın ricasıyla biseyler yazıyorum form a renk katmak amaclı daha oncede belirttigim gibi bi sure kendimi cekiyorum hersey gonlunuzce olsun hatam varsa bilmeyerek olmustur ozürümü kabul ediniz hoscakalın
Bir akıl hastanesini ziyareti sırasında, adamın biri sorar:
"Bir insanın akıl hastanesine yatıp yatmayacağını nasıl belirliyorsunuz? "
Doktor:
"Bir küveti su ile dolduruyoruz. sonra hastaya üç şey veriyoruz. bir kaşık, bir fincan, ve bir kova. sonra da kişiye küveti nasıl boşaltmayı tercih ettiğini soruyoruz. Siz ne yapardınız?"
Adam:
"Hmmm! Anladım. Normal bir insan kovayı tercih eder. Çünkü kova kaşık ve fincandan büyük."
"Hayır", der doktor. "Normal bir insan küvetin tıpasını çeker.:081:
Temelle, İdris'in canları kadın cekmiş.Ellerine geçen Victoria' Secret
kataloğuna bayılmışlar.. Hem karılar ilik gibi,hem cins cins,her
renkten var,hem de ucuz, tanesi 20-30 bilemedin 40 dolar, hemen
siparişe koyulmuşlar.
Birkaç hafta sonra Temel bakmış hatunlardan ses yok İdris'i aramış.
"Benim karı hala gelmedi,ismarliyalı üc hafta oldu, seninkinden haber var mı"diye sormuş.
İdris'ten cevap:" Merak etme ,eli kulağındadır,benimkisi donunu
gönderdi, kendisi de herhalde çok yakında gelir"
Serçenin biri bir bahargünü uçuyormuş.
Bir anda farketmiş ki karşıdan Motorsikletli bir adam geliyo.
Her ikisi de çarpışmayı engellemek için ellerinden geleni
yapmışlar... ama nafile...
Serçe 'çotaaank' diye kaska çarpıp düşmüş.
motorcu koşmuş serçenin yanına.
Serçe baygın yatıyo.. kıyamamış, bırakamamış yolda; almış
getirmiş eve.
Eskiden kalma bi de kafesi var evde.. baygın serçeyi kafesin
içine güzelce yerleştirmiş..
yanına da az biraz su, az biraz ekmek koymuş, vurmuş kafayı
yatmış....
Bizim serçe bi müddet sonra ayılmaya başlamıs..
Daha tam seçemiyo ortalığı.. hafif bulanıklık var yani...
Bi bakmıs ki parmaklık, ekmek, su falan var bulunduğu yerde...
Birden dank etmiş vaziyet:
has.....tir lan motorcuyu öldürmüşüz ...!
Yorum