Borsa Siteleri

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Dragon
    Bağımlı
    • 09 Haziran 2007
    • 941

http://www.foreks.com/hisse/pages/ta...stk0GO&by=desc

Matriskler kapalı bununla idare edlim.
    Ben ben değilim,Sen olmayınca
    Sen sen değilsin,Ben olmayınca

Yorum

• Dragon
      Bağımlı
      • 09 Haziran 2007
      • 941

Sermaye arttırımları

Yorum

• Dragon
        Bağımlı
        • 09 Haziran 2007
        • 941

HİSSE SENEDİ KAZANÇ HESABI

Yorum

• Dragon
          Bağımlı
          • 09 Haziran 2007
          • 941

Teknik analiz

Yorum

• Dragon
            Bağımlı
            • 09 Haziran 2007
            • 941

Yorum

• Dragon
              Bağımlı
              • 09 Haziran 2007
              • 941

http://www.foreks.com/hisse/pages/ta...stk0GO&by=desc

Yorum

• hınçak
                Yeni üye
                • 23 Aralık 2007
                • 20

:confused: ...ne zaman gözlerin gelse aklıma
                gözlerim bir yağmur bulutu taşır
                ve gönlüm yeni bir dertle tanışır......:D

Yorum

• AEROSOL
                  Yeni üye
                  • 16 Şubat 2008
                  • 3

BİGPARA.COM

Yorum

• Dragon
                    Bağımlı
                    • 09 Haziran 2007
                    • 941

YouTube'a yükledi, hapise girdi

Britanyalı motor tutkunu, motosikletiyle yaptığı tehlikeli hareketleri ve sürati videoya kaydetti. Görüntüleri internete gönderen Sandor Ferenci hapis cezasına çarptırıldı.
                    Britanyalı motor tutkunu 28 yaşındaki Sandor Ferenci, Banbury civarında bir yolda motosikletiyle saatte 209km hıza çıktı ve yaşamını riske atan tehlikeli hareketler yaptı.

Bu deneyimini bir arkadaşı aracılığıyla videoya kaydeden ve ardından da video paylaşım sitesi YouTube'a gönderen Ferenci, mahkeme tarafından 12 haftalık hapis cezasına çarptırıldı. Öte yandan iki yıl süreyle de trafikten men edildi. Ferenci iki yılın sonunda tekrar yola çıkabilmek için de öncelikle bir dizi testten geçirilecek.

Bir arkadaşı tarafından farklı açılardan kaydedilen bu görüntülerin internette yayılmasının ardından yetkililerce kendisine ulaşıldığında ise Ferenci'nin ilk tepkisi "YouTube videosu yüzünden mi?" şeklinde oldu. Mahkemede suçlu olduğunu ve vicdan azabı çektiğini ifade eden Ferenci, internette yer alan görüntülerin delil teşkil etmesi açısından da ileriye dönük örnek bir davaya sebebiyet vermiş oldu.

Kendini ele vermek buna deniyor herhalde

Yorum

• ÇAKAL
                      Ağa'nın Adamı
                      • 27 Haziran 2007
                      • 2545

Dragon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Britanyalı motor tutkunu, motosikletiyle yaptığı tehlikeli hareketleri ve sürati videoya kaydetti. Görüntüleri internete gönderen Sandor Ferenci hapis cezasına çarptırıldı.
                      Britanyalı motor tutkunu 28 yaşındaki Sandor Ferenci, Banbury civarında bir yolda motosikletiyle saatte 209km hıza çıktı ve yaşamını riske atan tehlikeli hareketler yaptı.

Bu deneyimini bir arkadaşı aracılığıyla videoya kaydeden ve ardından da video paylaşım sitesi YouTube'a gönderen Ferenci, mahkeme tarafından 12 haftalık hapis cezasına çarptırıldı. Öte yandan iki yıl süreyle de trafikten men edildi. Ferenci iki yılın sonunda tekrar yola çıkabilmek için de öncelikle bir dizi testten geçirilecek.

Bir arkadaşı tarafından farklı açılardan kaydedilen bu görüntülerin internette yayılmasının ardından yetkililerce kendisine ulaşıldığında ise Ferenci'nin ilk tepkisi "YouTube videosu yüzünden mi?" şeklinde oldu. Mahkemede suçlu olduğunu ve vicdan azabı çektiğini ifade eden Ferenci, internette yer alan görüntülerin delil teşkil etmesi açısından da ileriye dönük örnek bir davaya sebebiyet vermiş oldu.

Kendini ele vermek buna deniyor herhalde
                      Biz de olsa adam tavan yapardı,haberlerde 15 dakika ayırırlardı.
                      Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
                      Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)

Yorum

• Dragon
                        Bağımlı
                        • 09 Haziran 2007
                        • 941

ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Biz de olsa adam tavan yapardı,haberlerde 15 dakika ayırırlardı.
                        İşte bizim medyamızın farkı'da burada

Yorum

• Dragon
                          Bağımlı
                          • 09 Haziran 2007
                          • 941

Site kapandı spam %75 düştü!

Dünyanın en büyük spam ve zararlı içerik yuvası olduğu düşünülen sitenin erişime kapatılmasıyla dünya çapında istenmeyen e-posta (spam) oranı %75 düştü.

İki ana internet servis sağlayıcısının MacColo.com adresine erişimi kapamasıyla birlikte global spam sayısında %75'lik bir düşüş görüldü. Kaliforniya tabanlı sunucunun zararlı içerik ve spam e-posta yuvası olduğu düşünülüyordu. Sunucuların fişinin çekilmesiyle şaşırtıcı bir şekilde tüm dünyada spam oranı dörtte birine indi. Şüphesiz saldırganların ve zararlı içerik üreticilerinin farklı yöntemler ve sunuculara yönelmesiyle rakam her geçen gün artıyor. Dolayısıyla yetkililer spam'a kesin çözümün henüz mümkün olmadığı görüşünde.

Yorum

• Dragon
                            Bağımlı
                            • 09 Haziran 2007
                            • 941

Domuz Gribi bilgisayarları da tehdit ediyor

Dünyayı kasıp kavuran Domuz Gribi bilgisayarlara da sıçradı. Domuz Gribi bilgilendirme dosyası içine saklanmış gizli kodlar bilgisayarınızdaki bilgileri çalıyor

Symantec Security Response (Symantec Güvenlik Yanıt Merkezi), “Swine influenza frequently asked questions.pdf” yani “Domuz Gribi (Swine Flu) ile ilgili merak ettikleriniz” adıyla kullanıcılara ulaşan ve taşıdığı zararlı kodlarla kullanıcıların kişisel bilgilerini çalmayı hedefleyen bir Adobe PDF dökümanı saptadı. Kullanıcılar, aldıkları e-postaya eklenmiş biçimde gelen bu PDF dökümanını açmak istediklerinde, PDF dökümanında yer alan zararlı kodların Adobe programında bulunan ve eskiden beri bilinen bir güvenlik (BID 33751) açığından faydalanarak bilgisayara yerleşmesine olanak vermiş oluyorlar. Artık bilgisayara yerleşmiş olan bu “bigiçalıcı” kodların amacı ise bilgisayarda bulunan kişisel bilgileri ele geçirip, bu bilgileri e-posta yolu ile diğer bir e-posta adresine göndermek.

Symantec, bu gibi zararlı aktivitelere karşı kullanıcıları, etkin bir güvenlik yazılımı kullanmaları için uyarmakta olduğumuz gibi, kullanmakta oldukları yazılım programının güncellik ayarlarını da sık sık kontrol etmelerini tavsiye ediyor.

Yorum

• ÇAKAL
                              Ağa'nın Adamı
                              • 27 Haziran 2007
                              • 2545

Deep Freeze yüklü ise de bu zırtapozlar girebilirler mi?
                              Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
                              Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)

Yorum

• stockbroker
                                Master
                                • 28 Temmuz 2008
                                • 4807

ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Deep Freeze yüklü ise de bu zırtapozlar girebilirler mi?
                                Deep Freeze bilgisayara zararlıların girmesini engellemez.

Bilgisayarda yapılan tüm değişikler bulaşan virusler vs. olduğunda onun yardımıyla tekrar geçmişe dönülebilir.Yani hiç bulaşmamış haline...;)

Yorum

Working...
                                X

Debug Information