Windows 7'ye ek süre

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • apruncurtigin
    Tecrübeli
    • 13 Mart 2007
    • 613

Windows 7'ye ek süre

Windows 7'ye ek süre
    Microsoft’un büyük ilgi gören ve sunucuların devre dışı kalmasına sebep olan işletim sistemi Windows 7 Beta’nın indirme süresi 10 Şubat’a kadar uzatıldı.

Firmadan yapılan açıklamaya göre normalde 24 Ocak’ta olan son tarih 10 Şubat’a alındı.

İlk kullanıma sunulduğunda 2.5 milyon adet indirme sınırlaması ile yasaklanan Windows 7 yoğun talep gelince bu sınırlama kaldırılmıştı. Gerek arayüzü gerekse Vista gibi çok fazla sistem kaynağı istememesi ile kullanıcıların ilgisini çeken işletim sisteminin Pre Beta versiyonu bile torrent ağlarında kullanılmış ve o da çok ilgi görmüştü.

Windos 7 Beta’yı halen indirmediyseniz BU ADRESTEN ISO dosyasına ulaşabilirsiniz.
    Borsacıların ve borsanın yeni adresi
    [url] www.keyborsa.com[/url]
  • ikizbeyin
    Yeni üye
    • 02 Kasım 2007
    • 31

2000 den fazla açık bulundu, dikkat!!!
    There is no fear,
    I'm here...

Yorum

• TheSecret
      .................
      • 31 Mayıs 2009
      • 70

Merak ettim ve Windows 7'yi yükledim. Tek kelime ile müthiş bir şey olduğunu söyleyebilirim. Eğer bu windows ise öncekiler neydi, öncekiler windows ise bu windows olamaz dedirten bir işletim sistemi olmuş. Sayamayacağım kadar çok, bir dünya özelliği var.

Çalıştırmaz denilen bir çok programı bir şekilde çalıştırabiliyorum. Sorun görmedim, bilgisayarda performans azalması görmedim, internet hakimiyetinin arttığını gördüm.

Kurulum önceki windows sürümlerine göre kolay gibi görünüyor ama ilk kuran bir kişi için yabancılık çekilen bir çok noktayı minik araştırmalarla aşmak mümkün. Windows vistayı hiç yüklememiştim, bu nedenle XP den 7 ye direkt geçişimin bu yabancılık konusunda etken olduğunu düşünüyorum.

Yüklemek isteyipte, çekinenlerin mutlaka ama mutlaka yükleyip denemesi gereken bir işletim sistemi. Takıldığınız yerlerde elimden geldiğince sorularınızı (biliyorsam eğer) cevaplamaya gayret gösteririm.

Kısa ve öz olarak bu işletim sistemi öncekilerine oranlandığında benden direkt 5 yıldızı kaptı.
      fiddlestick of the fiddler on the roof :p

Yorum

Working...
      X

Debug Information