Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
cumhuriyet bayramınız kutlu olsun bize bügünleri yaşatan emeğini canını kanını veren şehitlerimizin ve atamızın ruhu şad olsun.yaşayan gazilerimize uzun ömürler..
Cumhuriyet bayramımız ve cumhuriyetimizin kuruluşunun 86.yıldönümü kutlu olsun.Bu vesile ile, Cumhuriyetin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitleri rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum..
Şehitlerimizin al kanı ile boyanmış Yüce bayrağımızın altında nice 86 yıllara.
Az zamanda çok ve büyük işler yaptık. Bu işlerin en büyüğü, Temeli, Türk kahramanlığı ve yüksek Türk kültürü olan Türkiye Cumhuriyetidir.
....
Türk Milleti!
Ebediyete akıp giden her on senede, bu büyük millet bayramını daha büyük şereflerle, saadetlerle huzur ve refah içinde kutlamanı gönülden dilerim.
Ne mutlu Türküm diyene!
Ankara, 29 Ekim 1933
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Bayram kutlamaları topiclerde yapıldığı içindir ki sanırım (birisi de benim) çift dikiş gitmek istemeyen arkadaşlarımız var. Bir de bu yönüyle bakınız isterseniz. Biliyoruz ki en büyük milli bayramımızdır, herkesin de cumhuriyetin kıymetini bildiğini düşünüyorum.
Bayram kutlamaları topiclerde yapıldığı içindir ki sanırım (birisi de benim) çift dikiş gitmek istemeyen arkadaşlarımız var. Bir de bu yönüyle bakınız isterseniz. Biliyoruz ki en büyük milli bayramımızdır, herkesin de cumhuriyetin kıymetini bildiğini düşünüyorum.
Üşenmedim saydım...Burada kutlayanlar dışında toplam 5 kişi daha...
Yani koca keyborsada 13 kişi...hadi gözden kaçırdığım olsun 15 kişi....
Yorum yok!
BİR SOĞAN SOYULUYOR, YAŞARIYOR GÖZLER, BİR DEVLET SOYULUYOR, ALDIRMIYOR ÖKÜZLER....
Yorum