6ya 5 oyla kapatılmama kararı bekliyormuş piyasalar.
AKP kaptılacak mı ?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
demokratik ülkelerde siyasi partiler o ülkelerin anayasasına uyar aksini düşünemez bile.. ne yazık ki bizim ülkede siyasi partiler anayasa ve yasalara uymuyorlar ve o yasa ve anayasayı kendilerine uygun hale getirmeye çalışıyor.. işte çatışma burada çıkıyor...bu ülkenin anayasası bana uymuyor o anayasa bize uysun istiyor.. buda bize uygun demokrasi olsa gerek...egbayram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdemokratik bir ülkede parti kapatmanın gündeme bile gelmemesi lazım. bu da bizim demokrasi ayıbımız.
Yorum
-
Anayasa Mahkemesi'nde yüksek tansiyon...
AK Parti'nin kapatılması istemiyle açılan davada, gazeteciler açıklama için Anayasa Mahkemesi binasına alınmaya başlandı. Öte yandan Mahkeme'nin açıklama yapmak için salonun hazırlanmasını istediği bildirildi.Borsacıların ve borsanın yeni adresi
[url] www.keyborsa.com[/url]
Yorum
-
Yorum
-
SONUÇ ÖYLE ÇIKTI....ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster6ya 5 oyla kapatılmama kararı bekliyormuş piyasalar.
Yorum
-
İhlas'la yola devam.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSONUÇ ÖYLE ÇIKTI....

:36_3_2: :36_3_2:Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
sonuçaçıklandımı benim tatilde dünyadan haberim yoksimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSONUÇ ÖYLE ÇIKTI....
Yorum
-
siz tatile devam edin Sn günes,merak edilelecek birsey yok. biz türk milleti olarak alistik parti kapatmaya acmaya...siradan bir olaydi zaten:36_3_2:güneşş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersonuçaçıklandımı benim tatilde dünyadan haberim yokBorsacıların ve borsanın yeni adresi
[url] www.keyborsa.com[/url]
Yorum
-
Topiği kilitleyeli mi demek istiyorsunuz.capital Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkapatılmadı:=

Deniz BAYKIL öyle demiyor ama tekrarını bekliyormuş.Umut fakirin ekmeği n'apsın.:a5:Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
he hee anketi uzun mu açmışız..., devam etseydi belki bir dava daha açarlar , ortalık yatışınca...:36_1_13:MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAKP yola devam ettiğine göre konuyu kapatıyorum...
Yorum
Yorum