AKP kaptılacak mı ?
AKP kaptılacak mı ?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
AKP kaptılacak mı ?
26Evet, kapatılacak0%17Hayır, kapatılmayacak0%9The poll is expired.
Etiketler: hiçbiri
-
bence kapatilmasina gerek kalmadi, o kadar yasanandan sonra..Borsacıların ve borsanın yeni adresi
[url] www.keyborsa.com[/url]
-
Kapatılsa da farketmez RTE 'nin önü kesilmezse daha fazla oy alır.
İnsanlar diğerlerinin yaptıkları yanlışlardan,gaflardan bunların altındakilerin bazılarının yaptıkları hatayı göremedikleri gibi ''adamlar n'apsın,ne yapsalar karşısındakiler iyi de olsa kötü de olsa tu kaka diyorlar,bir yol da gösterdikleri yok'' diyerekten yine bunlara oy verir.
Ki bu kadar curcunadan sonra art niyetli değillerse Anayasa Mahkemesi de kapatma yerine partiye parasal yardımı kesebilir.
İşte o zaman A.Doğan yandı.;) ;)Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
-
ama soru kime sorulmuşsa muhattabıda odurYeşil Zeytin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu sorunun cevabını verecek olan kişiler biz değiliz
Yorum
-
-
bişi deel
bana göre bu soruya gerçek cevap bu siteden cıkmaz o yüzden öyle yazdım (:
bana kalsa bırakın bu konuyu gerçek muhattapları düşünsün derim
Yorum
-
Olur mu öyle şey canım..
sorduğu soru.. kapatılsın mı değil ki... ayrıca..
burda yaptığımız tüm anketlerde fikir belirtiyoruz yetkiyle ilgisi yokki.. ona bakarsanız.. 2008 kupasını kim alır dedik.. Kupayı biz mi verecektik
Bence Kapatılmaz..Yapabildiklerim Yapabiliceklerimin Yarısı Bile Değil
Yorum
-
çok teşekkür edrim sn.zeriszzerisz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOlur mu öyle şey canım..
sorduğu soru.. kapatılsın mı değil ki... ayrıca..
burda yaptığımız tüm anketlerde fikir belirtiyoruz yetkiyle ilgisi yokki.. ona bakarsanız.. 2008 kupasını kim alır dedik.. Kupayı biz mi verecektik
Bence Kapatılmaz..
Yorum
-
bence aksine kapatılsın mı diye açılsaydı anket daha mantıklı olurdu
bu anketin cevapları kendinden fazla emin geldi
bu cevaplardan birini vermek için ya mahkemeden olmalısınız ya da sağlam bir müneccim
son olarak kusura bakmayın efendim 2008 kupasıyla AKP'nin kapanış olayını aynı kefeye koyamamışım
siyasetle spor aynı şey ya
ve ikisi de Türkiye için aynı önemi taşıyor ya ;)
Yorum
-
anayasanın 59. maddesi: "devlet sporun kitlelere yayılmasına teşvik etmek ve başarılı sporcuyu korumakla mükelleftir "Yeşil Zeytin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbence aksine kapatılsın mı diye açılsaydı anket daha mantıklı olurdu
bu anketin cevapları kendinden fazla emin geldi
bu cevaplardan birini vermek için ya mahkemeden olmalısınız ya da sağlam bir müneccim
son olarak kusura bakmayın efendim 2008 kupasıyla AKP'nin kapanış olayını aynı kefeye koyamamışım
siyasetle spor aynı şey ya
ve ikisi de Türkiye için aynı önemi taşıyor ya ;)
sn. yeşil zeytin lütfen siyasat geyiğiyle sporu karşılaştırmayın
sporun önemini kavramamış olmanız bizim için önemli bir ayıp
Yorum
-
Teşekkür ederim.. sn.. güneşş..güneşş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteranayasanın 59. maddesi: "devlet sporun kitlelere yayılmasına teşvik etmek ve başarılı sporcuyu korumakla mükelleftir "
sn. yeşil zeytin lütfen siyasat geyiğiyle sporu karşılaştırmayın
sporun önemini kavramamış olmanız bizim için önemli bir ayıp
Sanırım sn. Yeşil zeytin bizleri yanlış anladı..
Evet ben anayasa mahkemesinden değilim.. Karar yetkim yok..Buradaki üyelerin hiç birisi anayasa mahkemesine mensup olmadığından bu ankete cevap veremez doğru söylüyorsunuz.. özürdileriz..
2008 kupası konusuna gelince.. sadece bir misaldi.. Karıştırılmasın tesbih değildi..Yapabildiklerim Yapabiliceklerimin Yarısı Bile Değil
Yorum
-
rica ederim sn. zeriszzerisz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeşekkür ederim.. sn.. güneşş..
Sanırım sn. Yeşil zeytin bizleri yanlış anladı..
Evet ben anayasa mahkemesinden değilim.. Karar yetkim yok..Buradaki üyelerin hiç birisi anayasa mahkemesine mensup olmadığından bu ankete cevap veremez doğru söylüyorsunuz.. özürdileriz..
2008 kupası konusuna gelince.. sadece bir misaldi.. Karıştırılmasın tesbih değildi..
sn. yeşil zeytinin tepkisini anlamış değilim hala..
adı üstünde anket bu..
türk milleti adına verilmiş anayasa karar metni yazmıyoruzki biz burda
Yorum
-
bence görüntu kapanacak gibi...MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
Yorum