burda hükümeti eleştirdik diye hemen muhalefet olmayalım,onlarıda maalesef konuşmuyorum bile,yazıkki türkiyenin en büyük sorunu gerçek bir muhalafetin olmaması,hükümeti yanlış yaptığında uyaran yardım eden bir oluşumun olmaması,baştan çok iyi şeyler yaptı hükümet,ama son 2-3 yıldır gittikçe içe kapandı,kendi tabanına şirin gözükmek için popülist hamlelerde bulundu,istikrarı bizzat bence kendi eliyle bozdu,inşallah bu süreç en az hasarla atlatırlı,evet hepimiz bu gemideyiz çünkü ve inşalah herkes şapkasını önüne alıp düşünür nerde hatalar yaptık diye.
Şimdi seçim olsa hangi siyasi partiye oy verirdiniz?
Collapse
X
-
-
Muhalefetlikten değil dostum.
Keşke karşılarında sağlam bir muhalefet olsa.
Her işte böyledir,rakip ne kadar güçlü olursa performans artar.
Ama bu sistemde zor.
Acilen partilerin millet vekili seçilme sistemi değişmeli.
Hak eden milletvekili olmalı ki dirayetli olsun.Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
bence şimdi seçim olsa akp bu kadar oy almaz.bu ankette verdiği fark ise biz küçük yatırımcıların kısa vade istikrar ve borsaya olumlu yansımasından dolayı birazda duygusal baktığımız içindir.
yoksa geçti bunun (akp)pazarı.olayları gelişmeleri birazda geniş pencereden bakmak gerekli.yoksa afganistan ve ıraktan farkımız olmaz.yaaani.
Yorum
-
Bence bugün seçim olsa AKP en son aldığından en az %5fazlasını alır.Artık insanlar sadece basından duyduklarına gördüklerine bakıp yönlendirmeyle oy kullanmıyorlar.Zaten adamların alternatiflerinin olmadığıda çok açık.Birde kaç yıl oldu bunlar geleli ve bu kadar zamanda bundan daha fazlası yapılabilinirmiydi acaba.Hemde bu kadar köstek olmaya hevesli çevreler mevcutken.Adamların memleket meseleleri dışında uğraşmalarını gerektiren birşeyler mutlaka atılıyor ortaya.
Ülkenin yarıya yakını oyunu vermiş,demekki az buçuk beğenmişler.Diğer yarısıda eleştirmeye devam edecek tabiki haklı yada haksız...
Yorum
-
bu anketi güncellesek mi acaba
ne dersiniz arkadaslar
Borsacıların ve borsanın yeni adresi
[url] www.keyborsa.com[/url]
Yorum
-
bencede güncellensin derimapruncurtigin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu anketi güncellesek mi acaba
ne dersiniz arkadaslar
Yorum
-
Benim oy belli.Rengimiz belli.Tersi desek de tipimize bakan yok diyor.PEHLİVAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbencede güncellensin derim
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
Yorum