Şimdi seçim olsa oyunuzu hangi partiye verirdiniz...
Şimdi seçim olsa hangi siyasi partiye oy verirdiniz?
Collapse
X
-
Şimdi seçim olsa hangi siyasi partiye oy verirdiniz?
21AKP (Adalet ve Kalkınma Partisi)0%10CHP (Cumhuriyet Halk Partisi)0%1DSP (Demokratik Sol Parti)0%2GP (Genç Parti)0%0MHP (Milliyetci Hareket Partisi)0%4DTP (Demokratik Toplum Partisi)0%1ANAP (Anavatan Partisi)0%0BTP (Bağımsız Türkiye Partisi)0%1BBP (Büyük Birlik Partisi)0%0DP (Demokrat Parti)0%0diğerleri0%2The poll is expired.
Yapabildiklerim Yapabiliceklerimin Yarısı Bile DeğilEtiketler: hiçbiri
-
Diyelim ki şimdi kullandım.2009 da kızdım partiye, vazgeçtim.Oyumu geri alabilecek miyim?zerisz Nickli Üyeden AlıntıAnket 21-12-2010 tarihinde ve Saat 16:15 kapanaçaktır
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
-
tabi.. daha iyi olur..MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞu an seçim olsa hangi partiye oy verirdiniz olsaydı dahamı iyi olurdu acaba...
sizimi kırıcam sn.Magggma fakat benim düzeltme imkanım yok.. bir zahmet modaretöre rica ederseniz düzeltilir..
Yapabildiklerim Yapabiliceklerimin Yarısı Bile Değil
Yorum
-
Anket süresi düzeltilmiştir...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDiyelim ki şimdi kullandım.2009 da kızdım partiye, vazgeçtim.Oyumu geri alabilecek miyim?
Yorum
-
Yorum
-
-
ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÖnder SAV'ın mıçmasından sonra AKP'nin oyu %78.3 'e çıkmıştır.
Salyangozcu adam.
Herkes atıp tutmasını biliyor sadece,adamların alternatifimi var sanki
Yorum
-
Kazan dibi TUNCAY kalmıştı.O da deveyi hamudu ile götürdü.MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHerkes atıp tutmasını biliyor sadece,adamların alternatifimi var sanki

Yorum
-
Aman aman,oda Eğinli olupta sevmediklerimdenÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKazan dibi TUNCAY kalmıştı.O da deveyi hamudu ile götürdü.

yoksa bu Eğinden adam çıkmıyormu yav
Yorum
-
valla şu ekonomik ve siyasi durumun sebebi olan akp ye hala oy veren arkadaşlar inşallah ilerde kafalarını duvara daha az vururlar,başka bir hükümet daha gelemez bu ülkeye maddi ve manevi bu kadar zarar veren,şuan bunu göremeyenlerde inşallah görecektir diyorum.rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır...
Yorum
-
hiçbir partinin hakımızın çoğunluğunu oluşturan gariban yapıya faydası olmadı..volkandede Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervalla şu ekonomik ve siyasi durumun sebebi olan akp ye hala oy veren arkadaşlar inşallah ilerde kafalarını duvara daha az vururlar,başka bir hükümet daha gelemez bu ülkeye maddi ve manevi bu kadar zarar veren,şuan bunu göremeyenlerde inşallah görecektir diyorum.
(küçük göz boyamalar haricinde)
ama şu anki iktidarı gözönüne alacak olursak,sektörel seviyedede olsa ekonomiyi iyileştirmedeki etkinlikleri açık bir şekilde ortadaydı.halkın büyük
çoğunluğunun ekonomiye oy kullandığını bilen muhalefet partilerinin şuan
tek yaptığı faliyet ülke ekonomisini çökertmek ve iktidar partisinin oylarını
minumuma indirmek..
gelin bu zihniyetteki muhalefet partilerinin ülke menfaatine neler yapabileceğini
siz hesaplayın...?
Yorum
-
Doların çöküşü/TL'nin aşırı değerlenmesi bazı şirketlerin çöküşünü hazırlasa da hesaplı giden sektörlerin bayağı yol aldığını görebiliriz.volkandede Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervalla şu ekonomik ve siyasi durumun sebebi olan akp ye hala oy veren arkadaşlar inşallah ilerde kafalarını duvara daha az vururlar,başka bir hükümet daha gelemez bu ülkeye maddi ve manevi bu kadar zarar veren,şuan bunu göremeyenlerde inşallah görecektir diyorum.
Doları yükseltse piyasa rahatlar gözü ile bakılıyor.
Ben buna kısa dönem için evet diyorum.Ama aynı oranda şirketlerin(135milyar$) + devletin toplamda 200 milyar $ olan borcu doların yükselmesi ile TL bazında ne olur hiç hesap ettiniz mi?
3 şirket çıkarmak için koca filoyu devirmeye yarar bu.
İktidar geldikleri günden bu yana hiç rahat bırakıldılar mı?
A.Doğan ve tayfası+CHP sürekli hücumda.
Kimse demiyor zaten bunların hepsi sütten çıkmış akkaşık diye!
Ama var mı alternatifleri?
En sağlamı Bahçeli gözüküyor.Onu da gördük.
Kendi adamı C.başkanlığa aday oldu diye dayak attırdı.
Unutmayalım maziyi.;)
İnşallah başarılı olurlar,çünkü gemide hepimiz varız.
Manevi kısmına hiç girmeyelim,o iş derin.Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
Yorum