Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
bana göre dizinin kahramani memati. eger giderse yokluguna alismak cok zor olacak. Polat gitse belki yoklugu o kadar hissedilmez. cünkü yerine gececek birileri var.. Ama mematinin..
Borsacıların ve borsanın yeni adresi
[url] www.keyborsa.com[/url]
muro... gerçekten de komik bir tip..
Örgütün yardakcısı gibi duruyor.. 1 2 bölüm izledim.. patavassız.. ama iyi kalpli tabiri zaizse sempatik bir tip gibi duruyor.. Ama o kadar zekası düşük ki eminim onun şaklabanlıklarını izleyen bir çok kişi de.. allahım ya.. ne kadar salak diye biliyordur..
bence sempatik bir tablo çizmekten çok.. yermişler.. senarist resmen dalgaya almış.. Örgüt başı diye değerlendirdiğimiz insanlar aslında beyinleri bazı düşüncelerle yıkanmış saflardan başka birşey değiller... demeye getirmiş..
ama minik hayranlar için kötü bir örnek..
Yapabildiklerim Yapabiliceklerimin Yarısı Bile Değil
muro... gerçekten de komik bir tip..
Örgütün yardakcısı gibi duruyor.. 1 2 bölüm izledim.. patavassız.. ama iyi kalpli tabiri zaizse sempatik bir tip gibi duruyor.. Ama o kadar zekası düşük ki eminim onun şaklabanlıklarını izleyen bir çok kişi de.. allahım ya.. ne kadar salak diye biliyordur..
bence sempatik bir tablo çizmekten çok.. yermişler.. senarist resmen dalgaya almış.. Örgüt başı diye değerlendirdiğimiz insanlar aslında beyinleri bazı düşüncelerle yıkanmış saflardan başka birşey değiller... demeye getirmiş..
ama minik hayranlar için kötü bir örnek..
güzel bir eleştiri olmuş. bende sizin belirttiğiniz gibi minik hayranlar ve bilinçsizce izleyenler için tedirginliğimden dolayı böyle bir konu açtım.
allah kahretsin şu benim içimdeki insan sevgisini
Muro benim adamım be Kurtlarvadisinde ) bence sempati oluşturmadı terör örgüte daha çok terör örgütünün içi anlatılmak istendi şimdi muro büyük ihtimalle itirafçı olacak ve böylelikle yeni şeylerde göz önüne gelecek kurtlarvadisinde
Yorum