Borsada Umdugunuzu Buldunuz mu? Borsa ile ilgilen tüm Arkadaslarin görüslerini bekliyoruz..
Borsada Umdugunuzu Buldunuz mu?
Collapse
X
-
Borsada Umdugunuzu Buldunuz mu?
30Evet, buldum0%7Bulacagim Yakinda0%11Bu Gidisle Zor Bulurum0%6Hayir, bulamadim0%6Borsacıların ve borsanın yeni adresi
[url] www.keyborsa.com[/url]Etiketler: hiçbiri
-
diger arkadalar her biri memnun herhalde, ankete katilima ihtiyacida duymuyorlar.Borsacıların ve borsanın yeni adresi
[url] www.keyborsa.com[/url]
Yorum
-
-
Ankete katkım olsun isterim ama borsadan hiç mi hiç anlamıyorum...:(
Sadece vakit buldukça İMKB nin grafiklerini inceliyorum... ne demeliyim bilmiyorum ama bu site sayesinde ben bu borsa işini de çözeceğim ...
En iyisi bulacağım yakında diyim ...Yapabildiklerim Yapabiliceklerimin Yarısı Bile Değil
Yorum
-
Ben buldum u işaretledim ve sonra da sizin yazınızı gördüm sayın Simurg...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBuldum diyen yok, o yüzden Keyborsa'dayız
Ne bileyim belki de benim aradığım farklıydı...Bu site ye de sizleri hiç tanımama rağmen gerçekten güzel bir site yaptığınız ve yardımcı olabilmek için canıgönülden çabaladığınızı,emek,zaman harcadığınzı gördüğüm için üye üye oldum.Başarılarınızın devamını dilerim.Umarım ki birgün herkez borsa da aradığını bulur...Selamlar....
Yorum
-
Teşekkür ederim, sn. anibal. Hep birlikte bildiklerimizi paylaşarak birbirimize faydalı olacağız. Katkılarınızı eksik etmeyin. SAYGILAR...;)anibal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen buldum u işaretledim ve sonra da sizin yazınızı gördüm sayın Simurg...
Ne bileyim belki de benim aradığım farklıydı...Bu site ye de sizleri hiç tanımama rağmen gerçekten güzel bir site yaptığınız ve yardımcı olabilmek için canıgönülden çabaladığınızı,emek,zaman harcadığınzı gördüğüm için üye üye oldum.Başarılarınızın devamını dilerim.Umarım ki birgün herkez borsa da aradığını bulur...Selamlar....
Yorum
-
Yok be ne bulmuşum kim dediyse yalan. Sn. güneşş herkesin adına birşey söylememenizi Şiddetle tavsiye ederim. Benim başım borsadan yandı. Ben bu sitede takılıyorum neden!? Ortam güzel,arkadaşlık ,dostluk ne isterseniz var Alıştım buraya bağımlılık olayı gerçek
kısacası borsadan başım yandı Hem de öyle böyle değil :( Dikkatli olmak gerekiyor ya birde ne olacağını tam kestiremiyorsunuz en azından ben kestiremedim Borsaya girmeden önce umutlarım vardı Ha bir de bir ton da borcum yani borsanın benim için umut kaynağı olması doğaldı. Borsaya yeni atılmıştım çıkış yolu oydu ya da öyle duruyordu Battım azıcık da olsa olan birikimim (ki onu biriktirmek de çok zor olmuştu fazla büyük bir miktar değildi ama önemliydi) güme gitti kandırıldım kandım doğal hergün kaç insan borsada kaybediyor yıllardır bu konuyla ilgilenen artık uzman dediklerimiz bile bazen çakılabiliyor kazanmak ve kaybetmek biz insanlar için kaybetmesek daha iyi olurdu en azından ailemden olmazdım :( kızabilir miyim? kime!? kızdım ama kendime pişman da oldum ama son pişmanlık bir işe yaramadı sinir stres aile yaşamımı da etkiledi ailemle problemlerim arttı içime kapandım akıl sağlığımdan olmak yerine borsadan uzak kaldım hatalar yaptım yaptıkça bataklıkta gibiydim battım battıkça cıkmaya çalıştım bataklıktan çıkmaya çalıştıkça bataklık beni daha da derine götürdü amma da dertliymişim artık yeminliyim bulaşmam borsaya aldım alacağımı ama herkesin başına bu tarz şeyler gelmeyecektir belki sizin şansınız vardır umut işkencedir ama siz yine de umudunuzu yitirmeyin
Yorum
-
yeni üyeleimizin fikri nedir bu konuda? umdugunuzu buldunuzmu?Borsacıların ve borsanın yeni adresi
[url] www.keyborsa.com[/url]
Yorum
-
Yorum