şu şu canıma tak etti artık.. bir yerlerden bir şekilde sesimi duyurmak istiyorum.. diyorsanız de hadi buyrun.. dökün içinizi....
Bu...Bu...Bu.. Canıma tak etti...
Collapse
X
-
Madem trafikten ilk söz açıldı ben de devam edeyim istanbul tarafiğinde kırolarla aynı yolu kullanmak canıma tak etti .
Yorum
-
bahsettiğiniz kıroları biraz daha açabilir misiniz?simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMadem trafikten ilk söz açıldı ben de devam edeyim istanbul tarafiğinde kırolarla aynı yolu kullanmak canıma tak etti .
Yorum
-
canıma tak etti....
İnsanların kişisel çıkarları için kanunları ve etik kuralları hiçe saymaları canıma tak etti...OYUN BİTİNCE ŞAH DA PİYON DA AYNI KUTUYA KONUR...
Yorum
-
-
biraz edebiyat gibi olucak ama benim canıma tak eden şu an atek bişey var oda insanların habire bişeylerden şikayet etmesi. çünkü öğretmenim ve akşama kadar şikayet dinliyorum
dikkat edin bireysel olarak herkes doğruyu yapıyor yanlışlar hep karşı tarafın sizce kim haklı
Yorum
-
Eğitimci şikayet etmez...)güneşş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbiraz edebiyat gibi olucak ama benim canıma tak eden şu an atek bişey var oda insanların habire bişeylerden şikayet etmesi. çünkü öğretmenim ve akşama kadar şikayet dinliyorum
dikkat edin bireysel olarak herkes doğruyu yapıyor yanlışlar hep karşı tarafın sizce kim haklı
Yorum
-
Hak vermek lazım.. Ama Eğitimci olmanın kaderi
.. şikayet dinleyip ortayı bulmak... insanları bir neyi hayata eğitmek de değil mi?
çoğu zaman tercihlerimizin getirisine katlanmalıyız..... (her nekadar istemesek de) ;)Yapabildiklerim Yapabiliceklerimin Yarısı Bile Değil
Yorum
Yorum