ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hangi takımı tutuyorsunuz?
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
kek kamil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkek kamıl lere dikkat et aga cakal horoz dinlemez kekler gecer k22
k12k12
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
bakıyorumda akılanmısınÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
k12k12
ogrendın yanı sonunda her zamn her yerde
Yorum
-
kek kamil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbakıyorumda akılanmısın
ogrendın yanı sonunda her zamn her yerde
Unuttun herhalde
LUGANO'nun kafasını.:kahkaha::kahkaha:Gelir sahanızda döver gideriz.
:081::081:
Yorum
-
len cakal bak benı supheye dusurdun arda semıhemı caktı sanamı hafızan gıtmısÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Unuttun herhalde
LUGANO'nun kafasını.:kahkaha::kahkaha:Gelir sahanızda döver gideriz.
:081::081:
adamı kalecı dıye getırdık haltercı cıktı mubarek sılkme sampıyonuymus:081:
neyse gecenın vaktı senın kafanı calıstırayım bı bılmece sorayım sabah uyandıgında salım kafayla cevap verırsın
kardan ak mı olur karamı ???
Yorum
-
06 Mayıs 2009 Çarşamba, 00:08
Aylık pazarlama iletişimi dergisi MediaCat, Mayıs 2009 sayısında TGI işbirliğiyle futbol taraftarlarının tüketici olarak profilini çıkardı.
En genç taraftar kitlesi, taraftar gruplarının eğitim durumları ve takım taraftarlarının dağılımına yönelik yapılan araştırmada ilginç sonuçlar çıktı. Araştırmaya göre Türkiye'de en çok taraftar Galatasaray'da.
Bir takım tuttuğunu söyleyen 15 yaş üstü kitlenin tuttuğu takımlara göre dağılımı şu şekilde:
Araştırmaya göre, Aralık 2008 itibariyle en fazla taraftar Galatasaray'da. Bir takım taraftarı olduğunu söyleyenlerin yüzde 39,70'si Galatasaraylı. Galatasaraylılar'ı yüzde 32,40'lık oranıyla Fenerbahçeliler takip ediyor. Beşiktaşlılar'ın oranı yüzde 18 olurken, Trabzonspor taraftarı olduğunu söyleyenlerin oranı yüzde 3,9'da kaldı. Beşinci sırada yüzde 1,45'lik oranla Bursaspor taraftarları bulunuyor. 'Diğer' takım taraftarları kitlenin yüzde 4,55'ini oluşturuyor.
Taraftarlar yaş gruplarına göre incelendiğinde, en genç taraftar kitlesi olarak yine Galatasaray taraftarları çoğunluğu oluşturuyor. Galatasaray'ı desteklediğini söyleyenlerin yüzde 22,20'si 15-20 yaş aralığında. Beşiktaş taraftarları arasında en kalabalık yaş grubu 25-34, Fenerbahçelile'rin yüzde 22,70'i 35-44 yaş aralığında.
yıllardır yapılan ve sonucu hıc degısmeyen anketlerın sonuncusu bu

Yorum
-
ahan..
kek kamil kılık değişti..
oldu kek elixir

!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
sanada bı kek tarıfı verımguneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterahan..
oldu kek elixir

kardan akmı olur karamı??
dıkkatlı ol keki hemen yap yarın aksam gec olabılır
Yorum
-
Elixir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersanada bı kek tarıfı verım

k8k8
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
Adamın nickini değiştirttiririm işte böyle.guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterahan..
oldu kek elixir

Yorum
-
Mala göre değişir.Elixir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersanada bı kek tarıfı verım
Yaw adamım şaka bi yana tahmin ettim seni.Le dedim bu benim gazozcuya benziyo ama hele bi dur çıkar kokusu dedim de.Kefal gibi zıplamışsın ekmeğe.
Seviyorum üleeeeeeeeeennnnnnnnnn.;)Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
ama burdaki tiyoyu ben çözemedem..ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMala göre değişir.
Yaw adamım şaka bi yana tahmin ettim seni.Le dedim bu benim gazozcuya benziyo ama hele bi dur çıkar kokusu dedim de.Kefal gibi zıplamışsın ekmeğe.
Seviyorum üleeeeeeeeeennnnnnnnnn.;)
uykuda tutmadı.. sabaha kadar bunu düşündüm..
vardır bir hinlik bunda..
cinconlu değilmi ? can dostumuz
bizi uykusuz bırakmak için uydurmuştur.. k24
Yorum
-
Nasılsa bigün düşecek elimize.k24k24k24Hesabı ödeyince aklı başına gelir.guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterama burdaki tiyoyu ben çözemedem..
uykuda tutmadı.. sabaha kadar bunu düşündüm..
vardır bir hinlik bunda..
cinconlu değilmi ? can dostumuz
bizi uykusuz bırakmak için uydurmuştur.. k24
Yorum

Yorum