kimseden ses yok daha.teklifim hala gecerli...
Hangi takımı tutuyorsunuz?
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
O iş zor millet zararda halaapruncurtigin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkimseden ses yok daha.teklifim hala gecerli...
belki o tarihe kadar cepler dolar ama
Yorum
-
Galatasaraya hic birsey olmaz siz merak etmeyin. Fener elindeki kadro ile sampiyon olmazsa, o zaman fenerliler düsünsün...MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTopiğin en üstte olması işe yarıyor,cinconlu arkadaşlar biraz üzülecekler bir müddet sonra ama
Borsacıların ve borsanın yeni adresi
[url] www.keyborsa.com[/url]
Yorum
-
sezon sonu yine geldi. tablo yine ayni. Galatasaray mi yoksa Fenerbahce mi sampiyon olacak...Lig yeni basliyo arkadaslar.Borsacıların ve borsanın yeni adresi
Yorum
-
Ali Sami Yen de düğüm çözülür.Sanırım atmosferi yüksek bir maç olacak,sinirlerine hakim olan taraf işi götürür...apruncurtigin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersezon sonu yine geldi. tablo yine ayni. Galatasaray mi yoksa Fenerbahce mi sampiyon olacak...Lig yeni basliyo arkadaslar.
Yorum
-
ankete kalitilim yok nedense. diger arkadaslar takimmi tutmuyorlar yoksa borsadan vakit bulamiyorlar
Yorum
-
Bizim forum çoook paracı oldu nedenseapruncurtigin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterankete kalitilim yok nedense. diger arkadaslar takimmi tutmuyorlar yoksa borsadan vakit bulamiyorlar
Neredeyse sadece para işlerine bakılıyor
Yorum
-
Valla öyle oldu. bir ben anlamiyorum bu isten herhalde..neyse cimbom askina bu anketi yasatacagimMAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBizim forum çoook paracı oldu nedense
Neredeyse sadece para işlerine bakılıyor

Yorum
-
güneşş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersıcak para bi başka oluyor.nasıl olsa fenerbahçe şampiyon olucak daha ne diyelim... bu arada ben ankete katıldım
yanlış anlaşılmasın
Ben ben değilim,Sen olmayınca
Sen sen değilsin,Ben olmayınca
Yorum
-
karakartalın asaleti hiçbir zaman değişmez.siyah-beyaz-ölüm-yaşam....haydi kartallar hedef 1. sıra yüklenin ankete
rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır...
Yorum
-
büyükler listesinden ne zaman çıkacak onu merak ediyorum?volkandede Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkarakartalın asaleti hiçbir zaman değişmez.siyah-beyaz-ölüm-yaşam....haydi kartallar hedef 1. sıra yüklenin ankete
;)
Yorum
Yorum