Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

AK TROLLER....

yakisir...yakisir bize....liderimiz DUYNA LIDERIDIR...paramizda en hizli deger kaybederek DUYNA LIDERI olmustur...

bu bizi zenginlestiriyor....ceplerimizde dolar var....

BIZ....buyuk feylosof....IBN HALDUN in assabiyyah siyiz....

128 milyar nerede...nerede...nerede...diye soruyor...CHP zihniyeti...BIZDE ULEN...zamani geldimi bozduracagiz...SOYDUK SIZI DIYE...celallenmeyin...gelin AKUPE ye uye olun sizde NEMALANIN ahmaklar..

DEMISLER.....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

SONUC.....ikilmis gotun davasi olmaz....

gotu...elletmemek ucunde....ben artik bu piyasalarda olmam dedim....ve olmadim...BAKIREYIM....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

SEVGILERIMLE.....guzel kardeslerim....artik herseyi ayan bayan anlattim....

sira geldi...TALANI NASIL YAPACAGIMA....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          SEVGILERIMLE.....guzel kardeslerim....artik herseyi ayan bayan anlattim....

sira geldi...TALANI NASIL YAPACAGIMA....

SECIMI KIM KAZANACAK....ilk tartismamizdir......

izleyin....bi AK PARTILI TROL....secim sonucunu soyluyor....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

YAZILARIM GENELDEN BASLIYIP OZELE GIDECEK....yani dunya ekonomisi....ve TURKIYE OZEL....

bi ornek yazayim simdilik....halka acikken....

REALITY -1...

COVID nedeniyle....tum dunya devletleri....VERGIYI YETERINCE TOPLUYAMIYOR...BUTCE ACIGI VERIYOR...buna amriki dahil....

bonolari basip paralari topluyorlar...ve geri halka veriyorlar....halk bu paralari alip ne yapiyor?

bunu dashakla anlatirsam....

PADISAH MACUNU YIYORSUN...dashaklar mermi...gaciya kilitliyorsun...9 ay sonar NURTOPU doguyor....

bu bele gidiyor....seneler geciyor...20 yillik cycle....

hoppppp....GACIYA KILITLIYORSUN....emmeeee...NURTOPU dogmuyor....

niye....

cunkiii....GACI ARTIK MENEPOZA GIRMIS...ister evir...ister cevir ik....NAFILE....

iste buna....KAPITALIZMDE SUYUN BITTIGI AN DENIR....

DEVLETLERIN BASTIGI BONOYU ALACAK ADAM KALMAMISTIR....padisah macunu bitmistir...dashak bacaklarinin arasindadir...emme olu bir yilan gibimdir...

bunu kapitalizmde....gacinin menefozuna benzetebilirsiniz....

cusssss....kapitalizm doguramiyor....

bu bir felekattir....

care yokmudur...

vardir..

nedir....YENI GACI ALMAKTIR....eskiyi iktir etmektir...

iste buna...

KAPITALIZMDE FAZ DEGISIMI DENIR...by kuzu....

unutmayin....

faz degisimine eristigimizde....herseyin fiyati...siki durun...YUZDE 40 ila YUZDE 60 PAHALI OLMUSTUR.

BU FIYATLAR YIKILACAKTIR.

TURKIYE OZEL....20 YILLIK BUSINESS CYCLE...

turkiyede ihtilaller....her 20 yilda bir olmustur....27 mayis 1960....12 eylul 1980...28 SUBAT 1998.....HEPSINDE EKONOMIK FAZ DEGISTIRILMISTIR...
            TURKIYE EKONOMIK FAZ DEGISIMLERI....neyi kastedmissin....anliyamadik.....

-ITHAL IKAMESI KANUNU....1960-1980 ARASI...koc ve sabanci yaratma....gumruk vergi duvarlari...ve KONTROLLU KAMBIYO REJIMI...

-TAM SERBEST PIYASA EKONOMISI...kontrolsuz kambiyo rejimi....ozellestirmeler...devletin uretimden cekilmesi...

simdi ne olur...yeni faz....bi ihtimal...eskilerden birine geri donus....bu kadar kopya vereyim...yayilmasin...parayi yapalim sonar yazarim...

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

SON REALITY....

HUKUMET VE MERKEZ PANKASI DEDIKI....DOVIZIN CIKISI BENI ILGILENDIRMEZ....nereye giderse gitsin dedi....

iste bunu diyen hukumet...ASLINDA SUNU DIYOR...DEVLET KENDISI VE ONUN VARLIGINI TEYIT EDEN PARASINI BI SEKILDE KORUR.

ne sekilde....dedin mi....

iste burada devreye....GELIYOR GELMEKTE OLAN DEVREYE girer.....bunun adi...FAZ DEGISIMIDIR...yeni kanunlardir...

onceki yazilarimda....GELIYOR GELMEKTE OLAN dedigimde....bunu kastediyordum....MILLETI...CUMHURU filan takmam ben...al birini fur otekine...hepsi aynidir...hazineye cokmek icin olusmus guruplardir...assabiyyah yani.

cunki...

FAZ DEGISIMLERINI 2013 DE....COKECEYIZ DEDIGIMDE...YAZMISTIM....

ne demistim....

2001 krizinde turkiyede 30 milyar dolar yabanci sicak para vardi....bu 2013 de...5 Katina cikti ve 150 milyar dolar oldu.

bunu gorunce....sarladim...COKECEGIZ DEDIM....VE COKTUK....

geldik simdiye....simdide ayni 2001 de oldugu gibi....30 milyara dustu sicak para...120 milyari kari alip gitti...

neredeyiz....FAZ DEGISIMINDEYIZ....DIPTEYIZ.

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

sonuc....

GELIYOR GELMEKTE OLANI BILEN....parayi deveyle goturur....

Yorum

• istinyetilkisi
                  Aktif
                  • 12 Temmuz 2016
                  • 273

TURKIYE EKONOMIK FAZ DEGISIMLERI....neyi kastedmissin....anliyamadik.....

-ITHAL IKAMESI KANUNU....1960-1980 ARASI...koc ve sabanci yaratma....gumruk vergi duvarlari...ve KONTROLLU KAMBIYO REJIMI...

-TAM SERBEST PIYASA EKONOMISI...kontrolsuz kambiyo rejimi....ozellestirmeler...devletin uretimden cekilmesi...

simdi ne olur...yeni faz....bi ihtimal...eskilerden birine geri donus....bu kadar kopya vereyim...yayilmasin...parayi yapalim sonar yazarim...
                  Hocam fiyatların kontrol altına alınması için devletleştirme politikası uygulanır. Bahane bulunur ve el konulur.(TVF geçer) Devrim gerçekleşince ilk önce evlatlarını doğrarmış(faz değişimi). Saygılarımla

Yorum

• hayalım
                    Tecrübeli
                    • 27 Şubat 2009
                    • 822

sonuc....

GELIYOR GELMEKTE OLANI BILEN....parayi deveyle goturur....
                    Yahu, burda Piir olan sensin. Bildiginin azicigini paylassan iki okkalarin mi siser.Illa gindircak. Tam ortadogu adami. USA da yasiyor emme Erzurumlu kafasini icinden atamamis. Seni gidi seni, olmuyesin emi.

Yorum

• guner
                      Kıdemli
                      • 28 Mayıs 2011
                      • 4864

kuzum başladımı 300 harekatı.

yoksa bu çıkar düşer sonramı başlar.
                      dolar 10 u mu bekleyelim.?

Yorum

• Misafir

Altın furuşcular sezonu açmışlar?

Yorum

• elmas13
                          Yeni Üye
                          • 28 Eylül 2016
                          • 31

Sevgili kuzu senden çok şey öğreniyoruz. Yazmaya devam et lütfen.

Yorum

• ainos
                            Aktif
                            • 27 Temmuz 2011
                            • 323

Sevgili kuzu, babo 5.altın vuruşu başlattı...

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

ainos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Sevgili kuzu, babo 5.altın vuruşu başlattı...
                              beni okuyor gavat....ha ha ha

ona butun ALTIN FURUSLARI ben actirmisimdir....genelde furus baslamadan 4 ay once ac derim...

babo...bilirsiniz....cok sevdigim biridir...bu alanda emegi coktur...ALTIN FURUSLAR senin hakkindir derim...

emme....itin dotune sokarim...cikaririm....yapmadigim eziyet kalmaz....dayanikli oglandir....

missal...

MAKARIOS...bi papazdir....cehennemde yanacagini bilir....bana gelir...YA EVLIYAULLAH DER....bana sefaat goster....diye yalvarir....

hasstir...ZINDIQ derim...kuyrugunu bacaklari arasina sikistirir babo ya gider...SEFAAT VERDIMI SANA DER.

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

BU ALEMDE TEK BORU VARDIR....O BORU BENIM ELIMDEDIR...O BORUYU BURADAN UFLEDIM MI....OTERRR...oyle bir oterki...yer gok titrer....dalga dalga yayilir.....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information