Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Hepinizin güzel yaklaşımları için teşekkür ederim.
İlk etapda amatörce uygulayacağımız bu yarışma nın işleyiş şeklini sizlere tanıtacağım. Aranızda bu yarışmayı bilen, katılan ve hatta kazanan arkadaşlarımız da var. Onların da desteği ile tanıtım safhasını aşabiliriz diye düşündüm.
Sonrasında , haftalık yarışma başlıklarını açıp tercihlerimizi berlirleyeceğiz.
El birliği ile birşeyler yapmaya çalışacağız.
Tüm deneme safhalarında ve hatta dosyamızın düzenlenmesinde katkılarını, vakitlerini bizlerle paylaşan Sn Dragon a teşekkür ederim.
hepimiz için öncelikle eğitici, sonrasında ise keyifli olması hoş olacak!
Bakalım başarabilecek miyiz??
[COLOR=DarkSlateGray][SIZE=2]Düşmanlarınızı kötülemeyin,
onlar sizin eserinizdir[/SIZE].[/COLOR]
Amacımız güzel birşeyleri paylaşabilmek zaten Sn mehmetayhan;
3 hisse seçiyoruz. Ama aralarında yapacağımız oranlamalarla yarışmaya tek ya da 2 hisse ile de girmiş gibi olabiliyoruz.
Şöyle ki;
ARCLK 98
AKGRT 1
ANSGR 1
Bu örnekde, tercihin nerede ise tamamı tek hisse üzerine. Hiç oranlama yapmaz isek, eşit alındığı varsayılıyor ve hepsinin ortalamaları getiri olarak hesaplanıyor.
[COLOR=DarkSlateGray][SIZE=2]Düşmanlarınızı kötülemeyin,
onlar sizin eserinizdir[/SIZE].[/COLOR]
Yorum