Vob Pastaları...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Orkun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugünden itibaren, elimden geldiğince vadeli pastalarını göndereceğim. Sevgilerimle...Hoşgeldin Orkun.Orkun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUzun zamandan beri üye idim aslında, Selim tel edince karınca kararınca benim de katkım olsun diye geldim. Herkeze bol kazançlar.
kadro acaip güzel oluyor..
Şu aralar işlerim çok yoğun..fazla giremiyorum foruma.
başarı ve sevgi dileklerimle.İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
Hoşbulduk abi, teşekkür ederim. Ben de en güzel dileklerimle. Sevgiler.KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHoşgeldin Orkun.
kadro acaip güzel oluyor..
Şu aralar işlerim çok yoğun..fazla giremiyorum foruma.
başarı ve sevgi dileklerimle.Eline, beline, diline sahip ol.
Yorum
-
yaptılar, valla....:(simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterutanmasalar artı yapacaklar piyasayı... yemezler...........
Yorum
-
13 trl para çıktıtılar böyle devam ederse bu akşam da short ta kalacağım....;)
Yorum
-
Sevgili Simurg, ne yaptın?simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster13 trl para çıktıtılar böyle devam ederse bu akşam da short ta kalacağım....;)Eline, beline, diline sahip ol.
Yorum
-
shortta kaldım, geçende de aynısını yaptılar, büyük bir risk bu akşam için ama bu riski aldım yine de ....Orkun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili Simurg, ne yaptın?
Yorum
-
Evet bu sefer büyük risk almışsın. Bu aralar geceye pozisyonla girmek büyük risk. Hayırlısı olsun. Sistemim 35.000 den beri satta ama uyan kim?simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstershortta kaldım, geçende de aynısını yaptılar, büyük bir risk bu akşam için ama bu riski aldım yine de ....
Eline, beline, diline sahip ol.
Yorum

Yorum