Kap : Istanbul menkul kiymetler borsasi / [baymd] islem kodu degisen pay 01.06.2011 09:07:16 *** islem kodu degisen pay-2: 1 haziran 2011 (bugun) tarihinden itibaren ihlas madencilik a.s. Yeni islem kodu ihmad ile islem gormeye baslayacaktir. (eski islem kodu: Baymd).*** --------------------------------------------------------------------------------------------- bu haberin kap `in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link`i tiklayiniz! http://www.kap.gov.tr/yay/bildirim/b...aspx?id=158205
IHMAD İHLAS Madencilik A.Ş.
Collapse
X
-
IHMAD İHLAS Madencilik A.Ş.
Etiketler: hiçbiri
-
Okan tekstilde son günlerdeki düşüşün 0.20 - 0.21 lerden kağıt toplayabilmek için olduğunu sanıyorum . kağıdın 2 kez 0.31 leri test ettiğini gördük. ayrıca piyasanın en ucuz kağıdı. eğer alışlar pazartesi başlarsa 0.25 hızlı geçilip tekrar 0.31 teri test eder diye düşünüyorum.
-
12.08.2008
***OKANT***İMKB GÜNLÜK BÜLTENİ ŞİRKET HABERLERİ- (11 AĞUSTOS 2008)
Okan Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile ilgili olarak Okan Holding
A.Ş.’nin 11.08.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
“Konu: Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği
uyarınca yapılan açıklamadır.
Şirketimiz yönetim kurulunun 11.08.2008 tarih 189 sayılı kararı
aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.
Şirketimizin maliki bulunduğu Okan Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.
hisse senetlerinden 2.781.320 adedinin satılmasına,
satışı ile ilgili gerekli araştırmaların yapılarak işlemlerin
gerçekleştirilmesi için genel müdürlüğe yetki verilmesine,
oy birliği ile karar verildi.”
Yorum
-
***okant*** okan tekstil sanayii ve ticaret a.s.''nden gelen yazi: Sirketimiz
isveren borclarinin ihyasina ve odeme kolayligi saglanmasina dair 5510 sayili
kanun gecici 24. Maddesine gore sosyal guvenlik kurumlarina olan prim
borclarinin tamamini pesin olarak 29.08.2008 tarihi itibariyle pesin olarak
odemistir. ***okant***
Yorum
-
Şirketin ismi, Okan Tekstil değil de başka birşey olunca ne değişecek?orcsaw Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterokant bu fiyattan alınırmı sizce madem ismi değişecek bence değer..
Şirketin 79 trilyon geçmiş yıllara ait zararı mı kayboluyor,yoksa yıllardır esas faaliyetinden zarar etmesi mi sona erecek?
Sizce değerse, neden değer açıklar mısınız?Muhteviyatını görebilmemiz için isim değişikliği olacağına dair IMKB'ye yollanmış şirket haberini topiğe koyar mısınız?
Yorum
-
orcsaw Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterokant bu fiyattan alınırmı sizce madem ismi değişecek bence değer..simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterokan tekstile dikkat... domino taşları devrilire altında birçok ky kalabilir....daha bugün yazdık,apaçık mal çıkmaya çalışıyorlar. Kapanış :-3.50 sizce neye göre değer ben de merak ettim açıkcası...İfade ise ilginç.Soru: bu fiyattan alnır mı? kendiniz yine cevap verme gereği hissediyorsunuz; bence ismi değişecek değer. Bu ne lahana bu ne turşu.Okanı pazarlayacak başka forum bulun derim.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTavan bozuldu hacim arttı. Öyleyse var bir pislik...
Yorum
-
Sayın hocam, bu hisseyi dağıtana kadar daha çok yukarı aşağı hareket yapacaklardır.Birkaç tavan çektimi, topiklere üşüşür millet uçuyor kaçıyor yazmaya başlar yine.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdaha bugün yazdık,apaçık mal çıkmaya çalışıyorlar. Kapanış :-3.50 sizce neye göre değer ben de merak ettim açıkcası...İfade ise ilginç.Soru: bu fiyattan alnır mı? kendiniz yine cevap verme gereği hissediyorsunuz; bence ismi değişecek değer. Bu ne lahana bu ne turşu.Okanı pazarlayacak başka forum bulun derim.
Hisselerin hareketi ile ilgili, nasıl pazarlandığı konusunda fikir sahibi olmak isteyenler Memsa grafiğini ve borsa forumlarındaki Memsa topiklerinde ağlayanların yazılarını okuyabilirler.
Yorum
-
sn .hocam memsa dediniz geçmiş yazılarım aklıma geldi yine. Alıntı yapma ihtiyacı duydum.Geldiği noktayı görünce ibreti alem için çerçevletmek bile lazım. işte senet uçarken yapılan bir kaç diyalog:
ilker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu gün geçte olsa kumar oynayarak bir miktar aldım, en kısa zamanda satmak üzere...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAman gözünü seveyim dikkat et. Satış fırsatı bile vermeye bilirler...;)ilker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAllah bereket versin, akşam güzel bir rakı sofrası paramız çıktı, gerisinide tavan görsede versek....simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHaddime değil ama bu tip kağıtlardan uzak durun arkadaşlar... Şirket battı batacak. Tayyip rüzgarıyla gitti sadece. Bu senette tekniğe hiç bakmayın derim.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİlk defa bulaştım 84 den. Yarın hacime göre hareket edeceğim kötü koku alırsam postalamayı düşünüyorum.Dragon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bol kazançlarsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBazan hacim hareketlerine göre risk alıp günlükçü olrak takılabiliyorum ama yok orta vadeymiş yok uzun vadeymiş kesinlikle takılmam bu kağıtta;)simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermemsa 1.10 dan verilmiştir. Kalanlara bol kazançlar.
Yorum
-
Bu hamur çok su götürür diyenlerdensin,yani.:36_1_13:stockbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın hocam, bu hisseyi dağıtana kadar daha çok yukarı aşağı hareket yapacaklardır.
Hissesinde yaptığı alavere dalavereler yıllardır bariz ortada Bekkir OKKAN'nımın ama ne hikmetse SPK göremedi bir türlü görünce de zaten 10.000 YTL ceza keser.:36_1_14:
Gözaltı pazarında ya belki de o yüzden tam göremiyor olabilirler.İnsan burnunun ucunu en son görürmüş.:36_6_3:Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
orcsaw Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterokant bu fiyattan alınırmı sizce madem ismi değişecek bence değer..simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterokan tekstile dikkat... domino taşları devrilire altında birçok ky kalabilir....simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTavan bozuldu hacim arttı. Öyleyse var bir pislik...
Kaç gün geçti aradan... yine biz haklı çıktık....simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdaha bugün yazdık,apaçık mal çıkmaya çalışıyorlar. Kapanış :-3.50 sizce neye göre değer ben de merak ettim açıkcası...İfade ise ilginç.Soru: bu fiyattan alnır mı? kendiniz yine cevap verme gereği hissediyorsunuz; bence ismi değişecek değer. Bu ne lahana bu ne turşu.Okanı pazarlayacak başka forum bulun derim.
Yorum
Yorum