Sayın Simurg, sanırım keyborsa database i yada koduyla ilgili sorun yok. Keyborsa.com'a hizmet veren sunucu ile ilgili bir problem mevcut, bu sadece keyborsayı etkilemiyordur diye düşünüyorum, firmanın diğer müşterileri de bu sorundan epey şikayetçidir.
Bist100 Durum Tespiti
---------------------------------
•Halâ yatay - düşen bir trenddeyiz.
Olumsuz Senaryo
---------------------------
•Halâ yatay - düşen bir trenddeyiz.
Olumlu Senaryo
-------------------------
•Siyah dikdörtgen yukarı güçlü kırılırsa ilk hedef 10900 civarı ,
yükseliş devam ederse yeni endeks rekoru gelebilir.
•Gelecek haftanın bu haftadan daha iyi olacağını öngörüyorum.
•Gelecek hafta , haftalık kapanış 9560 üzerinde olursa BENCE trend yukarı döner. Dikkat gerektirir.
Yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi riskini kendi yönetsin.
Geçmişten geleceğe delikanlı adamın tuttuğu takım kafa kağı dında yaşarmışburda başladım burda bitirecem.SAYGILAR borç lu değilim diğer tarafa
![]()
Geçmişten geleceğe delikanlı adamın tuttuğu takım kafa kağıdında yazarmış burda başladım burda bitirecem.SAYGILAR borç lu değilim diğer tarafatoparlandı
Bist 100 haftalık grafikten görüleceği gibi 19 nisan Cuma haftası 9665 üzeri atıp kanal içine atarsa ne ala.
O zaman ilerisi için tekrar umutlanırız. Yeni zirve beklentileri hedef olur.Tersi durumda kırdığı desteğe gidip düşüş onayını almış kabul ederim.
Bu durumda maalesef hedef 8560 dibi olur. Oradan güzel bir kalkış beklerim. 8560 de tutmazsa bistin selası okunur. bence.
![]()
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Benim için de artık buradan öte köy yok
Halk Bankası ile bugün dahil oldum bir miktar uzun vadeli alımlardan ilkine hayırlısı ile nasip diyelim.
Ons ta kkm nin ilanı, 2009-2010 daki akıbeti gibi bir akıbet bekliyorum bugünlerde.. YTD
Şu anda 7 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 7 misafir)