-
Güneþ Doðmaya Mahkum :)
Ve ilk defa konu açýyorum .
Sebebi hikmeti belli .. Mevcut zarar %22 oldu benim için kabul edilemez düzeyde . Yumurta dayanma mevzusu.
% 5 kar durumundan buraya gelindi . Twitter aleminde destek destek diyen bir vatandaþa zirveden destek oldum
Saðlýk olsun . Ama bu sefer saðlýk olsun deyip çekilmek yok .
O zarar kapanacak . Üzerine zirveden kayýp zaman kadar mevduat faizi eklenecek ancak o zaman tekrar projelere devam ederim.
-
Teþekkür / Beðeni - 1 Teþekkür, 1 Beðeni
CR7 teþekkür etti
CR7 yazýyý beðendi
-
Fener satýlýp yerine pengd alýndý portföyün tamamý hisse senedi olarak mevcut.
Yazýlanlar yatýrým tavsiyesi olamaz günlük kývamýnda karalamalardýr .
-
CR7 teþekkür etti
CR7 yazýyý beðendi
-
Unutmadan mohikan üstadýn baþlýðýnda RODRG yu görüp googleladýðýmý yazayým .
1 üretim yeri 1 satýþ yeri 10000 tl lik web sayfasý olan þirketin hissesini bu saatten sonra almam alamam ytd.
-
CR7 teþekkür etti
CR7 yazýyý beðendi
-
DOHOL VE HURGZ mevcut trump beklentisi nedeniyle elde, daha aþaðýdan mallanmýþken satýp % 3 yapýnca tekrar aldým .
Yeþil oklu yeri bekliyorum (1,4ler) bist kolerasyonu önce ayrýþmýþ 2011 de bozmuþ inþallah elimdeyken öpüþürler yeþille gösterdiðim yere gelirse zararýn % 40 ýný sadece HURGZ karþýlýyor.
Fakat dohol grafiði daha az umut vaad ediyor. Dohol ün tek umut verici yaný 2011 e kadar neredeyse %100 bist kolerasyonu .
-
CR7 teþekkür etti
CR7 yazýyý beðendi
-
Þimdiye kadar (kendi baþýma)ne kazandýysam benzerlik , benzer bar , benzer dönemler ve bir de dayýcým sayesinde kazandým
(son dönemden bahsediyorum).
2009 Ocak-Mayýs Ankara da SÝMURG hocam sayesinde karnýmý çok doyurmuþluðum vardýr .Üçgen ve flamalarý radyolog hocamdan öðrendim,
geyiði gemici abimden hihohoo ;) Ve daha aklýma geldikçe sayacaðým birçoklarý iyi ki varsýnýz.
-
CR7 teþekkür etti
CR7 yazýyý beðendi
-
Eveeet þimdi DOAS ve PENGD.
Benim için artýk önemli olan bir hisse senedinin yükseleceðine inanmak, inanabilmek, elle tutulur bir tarafýnýn olmasý.
Eðer inanmýyorsam ne diye elimde ?
Ha bir de kendime not ve buradakiler de görsün açýsýndan SN Ýzmirli hocanýn grafiklerini paylaþmak istiyorum . Ýzin verirse tabii.
-
CR7 teþekkür etti
CR7 yazýyý beðendi
-
Macd ve rsi izleyince en uzun süre tutulasý hisse bu gibi ama hiç acelem yok diyor sanki...
Nasýl ne kadar dayanabilirim belki elimdekini yarýya indirip %100 e kadar bekleyebilirim .
-
CR7 teþekkür etti
CR7 yazýyý beðendi
-
Aylýklarda Nisana kadar bekletebileceði açýk net belli.
-
CR7 teþekkür etti
CR7 yazýyý beðendi
-
Bu yüzden haftalýklara bakýyorum rsi nedeniyle son 1 mal daðýtma olur diye düþünüyorum 2,04 maliyetim 17000 adet 2,15 verip çýkmayý planlýyorum.
Yazdýklarým gerçekleþirse Nisanda fiyata bakmadan alýcýyým.
-
CR7 teþekkür etti
CR7 yazýyý beðendi
-
Ve 1500 tl koþanýn peþinden gitme kýsmýmýz var artýk her gün 1 ata atlanacak ya biner gideriz ya düþeriz
-
CR7 teþekkür etti
CR7 yazýyý beðendi