Sn Babo kararınıza saygı duyuyor; artık paylaşmayacak olmanızın hüznünü, acısını hissediyorum. Saygı ve sevgilerimle.
Sn Babo kararınıza saygı duyuyor; artık paylaşmayacak olmanızın hüznünü, acısını hissediyorum. Saygı ve sevgilerimle.
babo abi sana saygı duymayanın, bu topikte işi ne gönder gitsin..
bize sen lazımsın ..
karşılıksız verdiğin bilgilere ''anlayan'' parasıyla bile ulaşamaz..
bu kadar sevenin var.. pireye kızıp yorgan yakma abi..saygılarımla..
Babo, yeniceri ocaginda kazanlarla as yapilirmis. Icine bir sinek düstü diye hic bir kazan dökülmemistir. Sinek cümrü kadar yeri kirletmis olur. Kasik ile alip atilir. O kücük kirlilige büyük önem vermemek gerek. Senelerdir taninan sahsiyetsin. Kendini savunmaya bile ihtiyacin yok aslinda... Kazani dökmüyelim ne olur....
Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...
"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."
NIETZSCHE
Sn. Babo size yapılan bu davranışların bilinçli olduğunu düşünüyorum. Sinirlendirip bezdirmek ve ky'yi yön duygusundan yoksun bırakmak için. Paylaşımlarınızı sürdürmenizi diliyorum.
ÖFKE RÜZGAR GİBİDİR, BİR SÜRE SONRA DİNER; AMA PEK ÇOK DAL KIRILMIŞTIR. Liberte- Egalite - Fraternite
sn.bıkmışbroker'in isteği üzerine topik kapatılmıştır. Kendisine , bize verdiği destek ve değer için her zaman minnettarım. Böyle uygun gördüyse vardır bir bildiği mutlaka. Umarım sevenlerini fazla bekletmez aramıza yine döner.
Not: Topik kapatılmış olup, eski yazıların okunabilmesi için bir süre sonra "BORSA GENEL" başlığı altına taşınacaktır.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)