Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
hem geçmiş olsun
hem
hoşgeldin
anasını sevmeyen bizden değildir
paylaşımlarını keyifle okuyacağım.
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
yazdıklarınızın hepsini okudum...30 nisan tarihinde yazdığım yazıdan sonra yazacaklarım ''TOPİK KİRLİLİĞİNDEN' ileri bir şey olmayacaktı..değerli siteyi tekrarlarımla işgal etmek istemedim..
bundan sonra;
bu sitede..hisse net de; hem siyasi,hem kültürel,hem ekonomik,hem siyasi,hem felsefe olduğunu SANDIĞIM...????bazı paylaşımlara başlayacağım..
ne zamana kadar...
KUTSAL ''ANAM'' İZİN VERDİĞİ KADAR..
ANNESİNİ SEVMEYEN VAR MI..???
yazılarını merakla bekliyoruz üstad.... özletme bu kadar...
yazdıklarınızın hepsini okudum...30 nisan tarihinde yazdığım yazıdan sonra yazacaklarım ''TOPİK KİRLİLİĞİNDEN' ileri bir şey olmayacaktı..değerli siteyi tekrarlarımla işgal etmek istemedim..
bundan sonra;
bu sitede..hisse net de; hem siyasi,hem kültürel,hem ekonomik,hem siyasi,hem felsefe olduğunu SANDIĞIM...????bazı paylaşımlara başlayacağım..
ne zamana kadar...
KUTSAL ''ANAM'' İZİN VERDİĞİ KADAR..
ANNESİNİ SEVMEYEN VAR MI..???
Sevgili Kardeşim Stah,
Anneciğinin sağlığına dua ediyoruz.
Ara sıra yazarsan seviniriz.
Sevgiler
“Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir ve bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.”
Basbakan'in hukuk ve Devlet isleyisi tanimaz tutumu...
Kürt ayaklanmasi...
bu ikisi birlikte cok sert, hanimefendiler ve beyefendiler...
para kazanmayi unutup baska durumlara odaklansak pek bi daha anlamli olur sanirim...
secimler bu sartlar altinda...yani bu yolsuzluk ve hukuk skandallari ile saibe altinda bir hökümet icin secim ne ifade eder...ne Kadar neyi belirler...
Erdogan'in 17 Aralik sonrasi bu hukuk ve demokratik teammül tanimaz dutumu...aslinda Mart sonrasi alevlenecek yangina mi yorulmali...Harc bitti...T.C PAYDOS...olabilir mi...780.576 km karenin son günleri olabilir mi...
Aslinda Oyun bitti ve biz saf Beyaz Türkler...kendimizi eski Basbkan'in kasetleri ile mutlu hissederken...aslinda altimizdan topragimiz ve gelecegimiz mi cekilior....
Birileri zamana oynuor arkadaslar...
future grafiklerinize olasi bu birbirine gecmis senaryolari ilave ediniz...bu grafigi olusturdugunuzda...size iki sey soleyecektir...
1.Ucuzluk olacaktir...
2.pazar yeri bir süreligine dagalacaktir...
daha dikkatle günü ve gelismeleri takip etmekte...ve Güneydogu Anadolu bölgemizdeki gelismeler ile daha yakindan ilgilenmek ve takip etmekte faide var...
Cumhuriyet bukadar sansli olabilir mi...bir tarafta Fetullah Gülen Tarikati-Diger tarafta Ümmetci,ilkesiz ülkeyi sorumsuzca pazarlayip avantasini almis bir siyasi organizasyon...sanki ufukta ikisinden de kurtulma umudu belirmisti...demek ki ole degilmis...bizi oyle gunler beklior ki...bunlardan biri digerine evla olacak o gunlerde...
23 Mart - 11 Nisan bu tarihler arasi cok onemli...
ucuzluk olucek...olmasina olucek de...Market eski adresinde olucek mi...
Gralım bu tarihlerde bir dolar/tl üst rakamı verir misin. 12 TL deme. Ciddi olarak ne görebilir? 2.5 çok konuşuluyor. Ya 2.5 çok geçilecek ya da orası hiç görülmeyecek sonucu çıkarıyorum.
Devlet aygitinin tepeden dirnaga yeniden kurgulanma sancilarinin icinden gececegiz...yeni ederler olusacak...bildiginiz nerdeyse herseyin deyistigini...alistirildiklarinizin degistigini ve bunlarin yeni ederler olarak ortaya ciktigini göreceksiniz...Mafya Devlet fiyatlarindan...Gralin Ciplak oldugunu fiyatlamaya giden acili zor bir sürec...
onca yillik piyasa tecrübesi ve bilginiz size...hakkini vererek genis marj'da hayal gurmayi...projeksion yapmayi emredior...silkelenin...silkeleyin kendinizi haramzadelerin günlük piyasa al ve ver gülüm'ünden...
sessizce kenara cekilin...yokardaki tarih araliklarini Hazir vaziyette bekleyin...
Normalde hükümet düşse de doların 2.5 tl üzerine gideceğine ihtimal vermiyorum. Ama, yeni kurulacak hükümetin arap sermayesi ile anlaşıp anlaşamayacağı çok net olmadığından, araplar mecburen kol kesecek. İşte bu nedenle geçici olarak 4 falan görülebilir belki. Ama, uzun vadede 2.5 üstü çok pahalıdır.
sorgulamadan...beylik silahlarini teslim edenlere...
kelepce'nin sesini duyunca....
yurdisinda olduklari halde...ülkelerine gelip teslim olan, gercek sorumlu vatansever toplum bireylerine...
kendilerine yapilanin katakulli oldugunu öncelikle kendileri emin...ve dünya alem bilirken...önce kolluk guvvetlerine acilan mahremler...sonra capraz sorgular...ve apartopar nefret ile karanliga atilmalar...görev basinda 700 bin silahli memleket evladina komuta eden askerler...nasil bir sorumluluk ve memleket terbiyesidir ki...kelepce ye bilek uzattilar...
hicbiri...ne kendilerini dutuklayacagini cok eyi bildigi savciyi elledi en yetkili görevleri sürdürü halde iken...ne de polisi...ne de mahkemeleri...
boyunlarini uzattilar...nasil bir Devlet adami terbiyesi...
Yorum