Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
PGÇ grafiği kendi 8 günlük üsselini kesitiğinde kep kırmızı gün gördük..açı kesecek gibi duruyor..
Hesaplarıma göre..18-20 milyon tl para çıkışında kendi hosunu kesecek..yarın para çıkışını iyi takip edelim..Başta hasan abi olmak üzere matriks kullanıcıları dostlar yarın gün içinde paylaşırsa seviniriz..
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
PS: Orta band içeridış bantlar dışarı kırırlırken pozisyon alırım....başarısız trendde aynı nokta stop..
Rakamlar Xu030 değil direk Xu030 yakın vade(aktif kontrat) ve XU100 grafiğinden çıkarılmıştır..
Terse güçlü trend görene kadar..Hareketli stoplossa doğru pozisyon açmam İMKB-100 açılana kadar ki vobda oluşan ortabandın dışarı kırılmalarını hacimli olmadığı sürece ciddiye almıyorum ama dış band kırılmaları önemlidir.
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Piyasa,57006 görerek güne yükseliş ile başlıyor. Dün ABD piyasalarında artıda kapanışlar, bugün de ABD vadelilerinde artıda seyir, Asya ve Uzakdoğu piyasalarında yükseliş ile,Avrupa borsalarında da yükseliş beklentileri, yurtiçinde de anayasaya ilişkin beklentiler, piyasanın dirençlerine doğru hareket etmesini sağlıyor. Piyasa bugün yurtdışında ABD verileri, yurtiçinde de Anayasa ile ilgili gelişmeleri izleyerek hareket edebilir. Teknik olarak da; 55800-56100-56300-56500 destekler. 56800-57100-57300-57500 dirençler.
Hesaplarıma göre..18-20 milyon tl para çıkışında kendi hosunu kesecek..yarın para çıkışını iyi takip edelim..Başta hasan abi olmak üzere matriks kullanıcıları dostlar yarın gün içinde paylaşırsa seviniriz..
Para gişi çıkışı konusunda bilgi verecek arkadaşlara teşekkür ederim
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Arkadaşlar hisse nette yazan arkadaşımız çok değerli bir dost olan Nostraoptimayı kaybettik..
hepimizin başı saolsun.. sanal alemde bir insanı bu kadar sevebileceğimi hiç düşünmezdim, çok beyefendin ve değerli bir insandı...
Allah mekanını cennet eylesin...
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum