Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
İşleriden dolayı yazamadım
flat durumdayım
vede kararsızım
devamli ekranda olamayacağım için
şimdilik flat
yanliz şunu yazayım
Henüz aşağıya istekli bir piyasa yok gibi,
7000 çivari yen poz var
Yuarı hazırığı var gibi
yinede 66.200 üstünde durmadan long tehlikeli
Öncelikle Sn.Efe'nin doğumgününü kutlarım. Sağlıklı, başarılı,huzurlu ve kazançlı bir yeni yıl dilerim.
Beni defalarca telefonla arayan çok değerli murat abime, cüneyt abime, simurguma, balıkçıdoktoruma ve gerek özel mesaj gerekse burada geçmiş olsun dileklerini ileten tüm dostlarıma çok teşekkür ederim.
Yorucu bir hafta idi ama şimdi çok şükür hem kızım hem babam daha iyi durumda. sağlığın ne kadar değerli ve sık unutulan birşey olduğunu tekrar yaşamış oldum. ALLAH hepimize öncelikle sağlık versin diyorum.
Öncelikle Sn.Efe'nin doğumgününü kutlarım. Sağlıklı, başarılı,huzurlu ve kazançlı bir yeni yıl dilerim.
Beni defalarca telefonla arayan çok değerli murat abime, cüneyt abime, simurguma, balıkçıdoktoruma ve gerek özel mesaj gerekse burada geçmiş olsun dileklerini ileten tüm dostlarıma çok teşekkür ederim.
Yorucu bir hafta idi ama şimdi çok şükür hem kızım hem babam daha iyi durumda. sağlığın ne kadar değerli ve sık unutulan birşey olduğunu tekrar yaşamış oldum. ALLAH hepimize öncelikle sağlık versin diyorum.
Sevgiler,saygılar...
gecmiş olsun volvo kardes...
senden haber alabılmek guzel oldu...içimiz rahatladı....
bir aylık test aşamasına tabi tuttuğum sistem bakalım bize neler katabilecek.aşağıda bugün kapanış olarak son durumu arzetmektedir.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Sn Efe doğum günün kutlu olsun nice güzel yıllar dilerim ...
...
Valla mahçup oluyorum Abilerim ,dostlarım gerçekten teşekkür ederim ilginize ..
Cüneyt abi onore edici özlerin için ayrıca teşekkür ederim..kaplumbağa hızındada olsa kendimi geliştirmeye çalışıyorum..Sizin gittiğiniz yolun 10da birini yürüsek bunu başarı sayarım..
Büyük geçmiş olsun Sn.Volvo iyi haberler ile bizi sevindirdiniz.
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Dostlar endeks orta bandı kırınca non stop üst banda yöneldi..stratejiye uyan karı aldı ..
Ancak bugün alt bandında altına indi..bu yönde pozisyon alan zarar etmiş olabilir..ancak ben kendi adıma aşağı trend güçlü olmadıkça hareketli stoploss üzerinde sadece Long pozisyonu açıyorum..bugün alt bandın altına inmiş olsada hareketli stoploss kırılmadıkça şort herzaman riskli olacaktır..
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum