Vob + makasa geçti
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
A-Sn efenin dış bandınında üstündeler
B-Spot en yüksekten kapandı
C-Vobta en yükseklerden kapanabilir
Bu durumda henüz satıştan bahsetmek olmaz
yani
geceye long devam
yanliz 67.725 e de satiş yazdım
gidersede bişi dememKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
67200 4 kontrat long ve 67450 kapandıŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
yanı zararı çikarıp kara geçtintaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster67200 4 kontrat long ve 67450 kapandı
şu stoploslarda düble yapma işini
çok az kışı yapabiliyorKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Rahat uyumak bize uymaztaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryemekci kardeş bunlar seni bekliyor,verde akşam rahat uyu.
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
son bir saatte dönen dolaba baktığımızda shortculara zoraki poz.kapattırdılar.isteselerdi 67500-800 hatta daha yukarı götürürlerdi.ben bu işlemlere şu an için şüpheyle yaklaşıyorum.her keze iyi akşamlar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Bende katılıyorumtaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterson bir saatte dönen dolaba baktığımızda shortculara zoraki poz.kapattırdılar.isteselerdi 67500-800 hatta daha yukarı götürürlerdi.ben bu işlemlere şu an için şüpheyle yaklaşıyorum.her keze iyi akşamlar.
fakat 67.200 üstünde ciddi poz kapama yok
Tabiki benim görebildiğim
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
piysaya ters işlem zamanında yaptığım ciddi hatalardandır,bundan dolayıdırki piyasanın tersinde kalmak benim işim olamaz. her nekadar teknik baksakda piyasa en iyi teknikdir.yön ne olursa olsun stoplu piyasayı kullanmak zararı minimize karı yüksek tutar.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryanı zararı çikarıp kara geçtin
şu stoploslarda düble yapma işini
çok az kışı yapabiliyorŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Ne demek istemişim bende anlamadımyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster67.200 üstü kapanış olmama ihtimali bence %51
Heralde 67.200 üstünde kapanmayız demişim
oğlen arası 67.475 e satış yazmıştımyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSaat 14.20 ye kadar benim satış gerçekleşme
ben satışı iptal ederim
gitmedi bende ıptal ettimKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum

Yorum