Cafe ELİT
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
97425-98925 ,Kapanış 98300NUH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster97400-101775 , Kapanış 98050
Bari 20 günlük EMA yı gösterseydi
20 günlük EMA 97395 ,seni şuh seniii Pala
Daddy cool
Yorum
-
ata Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
demin bahsettiğim hatun aradı ,anca uyanmış , güzel yemekler yaptım bu gece de gel diyor
tabii mevzu yemek değil herhalde
tam uyanmış yani 

şimdi ben çıkıyorum ,malum hisse 7.54 (+%6) tabelada 3 sırada ; Vob 91975
ben şimdi karı'ya gidiyorum
çauv

5 Hafta oldu ... bu tip ilişkilerde en kritik haftadır...
bir sıkıntı yoktur umarım 
Gene de dikkatli olmakta yarar var sanki

Yorum
-
'Türkmenler sonuna kadar direnecek'
Iraklı Türkmenler, Musul'un Telafer kasabasında IŞİD saldırılarına karşı mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı, Irak Türkmen Cephesi de silahları Peşmerge’ye teslim etmeyi kabul etmiyor. Türkmenler, IŞİD'in iki saldırısına da püskürttüklerini söyledi.
TÜRKMENLER DİRENİŞE GEÇTİ, SİLAHLARI VERMİYOR
Al Jazeera'nın haberine göre Kerkük İl Meclisi Başkanı ve Kerkük Milletvekili Hasan Turan, Telafer'de durumun çok kritik olduğunu ve bir an önce müdahale edilmesi gerektiğini belirtirken, Türkmenlerin direnişten vazgeçmeyeceğini söyledi.
Hasan Turan merkezi hükümetten yardım beklediklerini şu sözlerle vurguladı:
"Musul'un merkezi düştüğünden beri Telafer'in durumu belliydi. Bir haftadır neyi, ne için bekliyorlar? Merkezi Hükümet Türkmen milletvekili Abbas Beyatlı'yı Musul Güvenlik Sorumlusu olarak atadı. Kendilerini aradım, "Gerekli önlemleri aldık" dedi. Ama bir sonuç göremiyoruz. Telafer zor durumdadır. Ya Irak Hükümeti ya da Peşmerge güçleri bir an önce duruma müdahale etmelidir. Bizim isteğimiz insanlarımızın ölmemesi"
KÜRTLERLE ANLAŞMA SAĞLANAMADI
Al Jazeera Türk'e konuşan Irak Türkmen Cephesi yetkilileri ise, Türkmen aşiretler, Irak hükümeti ve peşmergeler arasında Irak Şam İslam Devleti'nin saldırdığı Telafer'le ilgili yapılan görüşmelerden bir sonuç çıkmadığını açıkladı.
Konuyla ilgili konuşan bir yetkili, "Görüşmeler başarısız. Peşmerge, Telafer’in 15 km dışına kadar bir güvenlik kuşağı oluşturabileceklerini söylüyor ama Türkmen halkının silahlarını bırakmasını istiyor. Amaçları IŞİD tehdidini uzaklaştırmak mı, bizi silahsızlandırmak mı ? Bu pazarlığa güvenmiyoruz. Silahlarımızı teslim etmeyeceğiz” dedi.
http://www.milliyet.com.tr/-turkmenl...undem-1897604/
Yorum
-
-
-
-

Borsa İstanbul’un tarihinde dalgalanmalar, adeta sıradanlaştı. Dalgalardan korunmak ise güçlü hissede olmaktan geçiyor

Büyüme beklentileri hisselere ilgiyi canlı tutacak
İlk çeyrek büyüme verileri ve ardından TCMB yönetimindeki değişim, faiz indirim beklentilerini güçlendirdi. 24 Haziran’daki Para Politikası Kurulu toplantısı büyük bir dikkatle izlenecek. Kredileri daraltmak için aylar öncesinde alınan önlemler iç tüketimin daha fazla canlanmamasına yönelikti. Ancak Başbakan’ın da dillendirdiği ‘daha fazla büyüme’ talebi ağır basacak. Olası faiz indirimi tüketici odaklı sektörlerde canlanma getirecek. Tüketimde özellikle gıda ve perakende ticarette hareketlenme sürecek Otomotivde ise şirketlerin düşük yurtiçi satışları ve daralan marjları ile artan maliyetlerden olumsuz etkilenmesi bekleniyor. Irak gelişmeleri de izlenecek.
Pozisyonu koruyanlar zararı kapattı
Hisselere ilişkin olumlu beklentiler korunuyor. Söz konusu şirketler ağırlıklı olarak sanayi ve hizmet sektöründe oluşuyor. Son bir yılda borsadaki düşüş gerekçelerine kapılarak alttan satanlar ciddi zararlar yaşarken pozisyonlarını koruyanlar zararlarını büyük ölçüde kapatmasını bildi. Krizde satmama becerisi gösterebilmek ortak olduğu şirkete güven duyabilmek ile yakından alakalı. BIST 30’a dahil olanlardan sadece beş tanesi dip seviyesine en yakın. Söz konusu hisseler Koza Madencilik, Koza Altın, Pegasus, THY ve Tekfen Holding. Ancak bu şirketler daha ziyade kendilerine özel nedenlerle zirvelerini yakalamada zorlanıyor. “Yıkmayan darbe güçlendirir” sözünün de hatırlattığı gibi dalgalanmalar ya da firma düzeyinde yaşanan sıkıntıların aşılmasının ardından hisseler hızla değer kazanabiliyor.
http://www.borsagundem.com/haber/bor...u-hisse/599798
Yorum
-

Elazığ’ın Karakoçan ilçesi yakınlarında yol kesen Teröristler, durdurdukları araçtaki bir polisi yaraladı.
Yorum
-
-

Yorum