Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
cok inat ettim, bu diziyi izlemyecegim diye...aradan yillar gecti..
benimle ayni durumda olan bir arkadasimi bilgisayar basinda dizinin ilk bölümünü izlerken gördüm.Bir Bakayim hele su methedilen dize demeye kalmadi, baktim ki 1 ay icinde dizinin tüm bölümlerini bitirmisim.
Bos vakti olana tavsiye ederim, vakti olmayan uzak dursun
Borsacıların ve borsanın yeni adresi
[url] www.keyborsa.com[/url]
cok inat ettim, bu diziyi izlemyecegim diye...aradan yillar gecti..
benimle ayni durumda olan bir arkadasimi bilgisayar basinda dizinin ilk bölümünü izlerken gördüm.Bir Bakayim hele su methedilen dize demeye kalmadi, baktim ki 1 ay icinde dizinin tüm bölümlerini bitirmisim.
Bos vakti olana tavsiye ederim, vakti olmayan uzak dursun
vaktim yok işte ondan korkuyorum boşa vakit yaratmaya çalışıpta başka şeylerden çalarsam diye
o zaman Amerikada basladi sanirim. benim kastim Avrupadan Astra uydsundan faydalan icindi. Pro7 kanalindan izlenebilir. belki baska kanallardan da yayinlanayordur...
Sagol Sn.Operasyoncu;)
Borsacıların ve borsanın yeni adresi
[url] www.keyborsa.com[/url]
Yorum