arkadaşlar bu bölüm hakkında düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Mp3 bölümü siteden kaldırılsın mı ?
Collapse
X
-
Mp3 bölümü siteden kaldırılsın mı ?
Etiketler: hiçbiri
-
Mp3 bölümü neden kaldırılsın ya da kaldırılmasın ? Fikirlerinizi orta koyun, demek istedim.MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKonuyu biraz daha açarsanız herkes daha iyi anlar.
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMp3 bölümü neden kaldırılsın ya da kaldırılmasın ? Fikirlerinizi orta koyun, demek istedim.Yasal açıdan problemse kesin kaldırılmalı.Zaten sn güneşş inde dediği gibi bu tip programlar herkesin pc sinde var...güneşş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşunu açıkça belirtmek istiyorum.ben daha önce böyle seviyeli bir site görmedim.yasal açıdan sorun olabileceğinden dolayı kaldırılması taraftarıyım.zaten mp3 için bir çok indirme programı var.bir çok kişinin pc sinde kuruludur da.
Yorum
-
-
benim msjlar gözükmüyormugüneşş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbizim türkü sözleride mp3 bölümüyle birlikte mi gitti sn simurg?
Yorum
-
Arkadaşlar , sanırım bir yanlışlık yaptım, mp3 bölümünü kaldırıken, tümü silindi. Özür dilerim...:(güneşş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenim msjlar gözükmüyormu
Yorum
-
umarım geri gelir tamam buraya albüm indirme linkini koymak doğru değil ama videolar kalsın ki onlarda gümlemiştir bence.. en azından tekrar kategori açılsınsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar , sanırım bir yanlışlık yaptım, mp3 bölümünü kaldırıken, tümü silindi. Özür dilerim...:(
açılır mı acaba?
Yorum
Yorum