Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
:040:hayallerim var umutlarım var yanında
:040:icimde en güzel yerin dolacakmıs korkusuyla
:040:yasatmaktan vazgec korkutmaktan vazgec
:040:benden vazgecme
:040:gönlümsün yasadıgım yasanacak
:040:geri kalan ömrümsün
:040:ayrılıklar olmasında askın öldürsün
:040:izin ver hayatında kalayım
:040:sonsuza sürsün dünya askımsın
:040:hayallerim var umutlarım var yanında
:040:icimde en güzel yerin dolacakmıs korkusuyla
:040:yasatmaktan vaz gec korkutmaktan vaz gec
:040:benden vaz gecme
:040:gönlümsün yasadıgım yasanacak
:040:geri kalan ömrümsün:040:
:040:ayrılıklar olmasında askın öldürsün
:040:izin ver hayatında kalayım
:040:sonsuza kadar sürsün dünya ask görsün:040::040::040:
:040:
Yakaladım hayatı yakasından Yine de vermedi seni bana Çok uğraştım durmadan Tesir etmedi kanayan yarama
Oyuncak ettin Aşkın hain felek Kalbim burkuluyor Sensizken ufak tefek
Sıkıntılara çare yok... Ayrılıklara çare yok...
Çareler Çaresiz sen yokken Uzaklar bir türlü birleşmiyor YokLuğunLa varsın sevgiye açken AyrıLıklar sevişmiyor...
Sol yanımda sızıyla uyandım bu sabah Baktım sensizlik var yanımda... Geceleri yıldızlara anlattıgımız sonsuz sevdamız... YALNIZDI... SENSİZDİ... ÇARESİZDİ... Geceler yalnızlıgıma güldü... Siirler sevdamıza agladı... KaLbime açtığın derin yaralar var ya...! HaLa sensizyalnız ve çaresiz Hemen aldım avuçlarıma Koyacak bir yer buLamadım avuçlarımda sevdim... Sen...! Sen çaresizligi Bilir misin...? Bildiğinden daha çaresizim...
Sordum Hayat Nedir Diye ... Dediler ki; Hayat mutlu yaşamaktır Ölüme hazır olmaktır Hayat değer vermektir Dost kıymetin bilmektir Hayat su gibi akmaktır Ve denize kavuşmaktır Hayat bir limandır Kısa bir zamandır Hayat yaşamayı bilmektir Şehadet ederek ölmektir Hayat bir içim sudur Yaşama tutkusudur Hayat ertelemedir Bilinmez neye gebedir Hayat bir tutkudur Allah’ın lutfudur Hayat aşık olmaktır Bir yere tutunmaktır Hayat hep merak etmektir Merakını gidermektir Hayat hazırlanmaktır Birazcık zorlanmaktır Hayat nefes alıp vermektir Ölürken günahsız ölmektir Hayat bilmediğini bilmektir Ve öğrenmeye devam etmektir Hayat elinle kalem tutmaktır Hakkıyla talebe okutmaktır Hayat bir misyon yüklenmektir Sabırsızlıkla beklenmektir Hayat ölümü bilmektir Ölüme gülümsemektir Hayat dimdik durmaktır Haktan yana olmaktır Hayat bir süre yaya yürümektir Yaşlanıp ayağını sürümektir Hayat herkese selam vermektir Tüm insanlara gülümsemektir Hayat günahlara dalmaktır Sonra dönüp pişman olmaktır Hayat yaşarken uyumaktır Ancak ölümle uyanmaktır Hayat bir gaflete dalmaktır Kendinden intikam almaktır Hayat candır canandır Allah’a kul olmandır Hayat yaşamaktır Hep canlı olmaktır Hayat kısa bir çizgidir Ya da yanık bir ezgidir Hayat insanları sevmektir Güzel yaşamak ve ölmektir Hayatın manevi bir yönü vardır Hayat ölümle son bulmayacaktır Hayat yokuşa tırmanmaktır Her şeyi hak edip almaktır Hayat bir alış veriştir Belki karlı bir iştir Hayat belki her şeydir Belki de hiçbir şeydir Hayat zorlu bir imtihandır Ölüm zilin çaldığı andır Hayat sorumluluktur Sosuz bir mutluluktur Hayat yemek içmektir Nefsani bir istektir Hayat yaşamaktır Yaşamak sanattır Hayat bence paradır Parasız hayat çok zordur Hayat sağlıktır sevgi saygıdır Yarına duyulan derin kaygıdır Hayat hoşgörüdür ve özgürlüktür Hayattan ders almamak bir körlüktür Hayat kimine göre kafayı çekmektir Sarhoş olup demlenip kendinden geçmektir Tiryakiye sorarsan derin bir nefes almaktır Çıkan acı dumanda keyifle boğulmaktır Hayat yerle gök arasında sıkışıp kalmaktır Geçmişten ders alıp geleceğe uzanmaktır Hayat her gün dikleşen merdiveni çıkmaktır Her gün doğan yeni güne umutla bakmaktır Hayat bize verilen sınırlı bir zamandır Aslında bizim için ÇETİN bir imtihandır HO günler için bonus biriktirmektir Hayat mezardan sonrasını görmektir
Beni Guzel Hatirla..! Bunlar Son Satirlar.. Farzet Ki Bir Ruzgardim Esip Gectim Hayatindan yada Bir Yagmur Sel Oldum Sokaginda Sonra Toprak Cekti Suyu.. Kaybolup Gittim. Belki de Bir Ruyaydim Senin Icin Sen Uyandin ve Ben Bittim.
Beni Guzel Hatirla..! Cunku; Sevdim Seni Ben Herseyini.. Sana Sirdas Oldum Dost Oldum Koynumda Agladin. Yuzune Vurmadim Hicbir Zaman Eksikligini Beni Uzdun Kinamadim Seni. Alisiktim Vefasizliga El Oldun Aldirmadim..
Beni Guzel Hatirla..! Sayfalarca Mektup Biraktim Sana. Siirler Yazdim Her Gece ve Cogunu Okutmadim. Icimde Gunahini Sevabini Sakladim. Sessizce Gittim.. Senden Oncekiler Gibi Sende Anlamadin..
Beni Guzel Hatirla..! Sana Unutulmaz Geceler Biraktim En Yorgun Sabahlar.. Gulusumu Gozlerimi Sonra Sesimi Biraktim. En Guzel Siirleri Okudum Gozlerine Baka Baka. Soylenmemis "Merhaba"lar Sakladim Her Koseye Vedalar Biraktim Duraklarda. Ne Ararsan Bir Sevdanin Icinde Fazlasiyla Biraktim Ardimda..
Beni Guzel Hatirla..! Dizlerimde Uyudugunu Dusun. Sacini Oksadigimi Usuyen Ellerini Isittigimi Mutlu Oldugun Anlari Getir Gozunun Onune. Alnindan Optugum Zamanlari.. Birazdan Kapini Calan Kisi Olabilecegimi Dusun. Sasirtmayi Severim Biliyorsun. Bu Da Sana Son Surprizim Olsun.
Yagmur,seni bekleyen bir tas da ben olsaydim, Cöl de seni özleyen bir kus da ben olsaydim Dokundugun kücük bir nakis da ben olsaydim Sana sirilsiklam bir bakis da ben olsaydim. Ugrun da koparilan bir bas da ben olsaydim Bahira"dan süzülen bir yasda ben olsaydim, Oksadigin bir parca kumas da ben olsaydim. Senin icin görülen bir düs de ben olsaydim Yer yüzünde seni bir görmüs de ben olsaydim, Senin visaline bir gülmüs de ben olsaydim Sana hicret eden bir Kureys de ben olsaydim Damar,damar seninle ,hep seninle dolsaydim Batili yikmak icin kusandigin kilicin Kabzasin da bir dirhem gümüs de ben olsaydim Nurullah Genc
Sana gel diyemem Ben kendimden gideli çok oldu* Yüreğime ayazlar vurdu* Şarkılarım öldü benim bugün* Ve ıslak bir cama vurdu çocukluğum.
Küf kokan bir gece devriliyor üzerime* İçimdeki kentler darmadağın Dilimde ıslatmaya kalktığım cümleler hayatın akışında*
Pişmanlıklar ayak bağım* keşkeler için artık çok geç.. Belki sabahlarım nedenler ile dolar taşar ve bir soru işareti olurum kendimde. Belki de kıyametler koparırım kendimde kim bilir.
İliklerime kadar hissediyorum ölümü* Ama korkmuyorum. Şimdi bakışlarımdan şiirler düşüyor* Ve vuruyor beni dört bir koldan* Eşkıya duygularımı tutukluyorum göğüs kafesimde* Deli gömleği giydiriyorum düşlerime. Aynalarda hüzün rengi; bakışlarımda mana yok. Karantina zamanlara sıkıştırılmış* gülüşlerimin tozu avuçlarımda Ve gecenin körü çarpıyor suratıma.
Gözyaşlarımdan yangınlar çıkarıp yakmalı bu yüregi
Bana ellerini değil, önce yüreğini aç. İmkânlarını değil, samimiyetini istiyorum. Gülümsemelerinin ardındaki niyetin niteliği Beni daha çok ilgilendiriyor. Bana dışardan nasıl göründüğün değil, İçerden, yürekten neler hissettiğin mühim görünüyor. Bir bakış, bir yöneliş, bir dokunuş basit mi geliyor sana? Sakın ha! Bazen alçalışının bazen de zirvelere sıçrayışının resmidir o anlar… Belki de bazen yüreğinden kayıp gelen O şefkatin damlasıdır seni kurtaracak olan.
Bir nisan kelebeği gibi Belki de iyi niyet kanatlarına yazılmıştır Sonsuzluğun eşsiz güzelliği. Belki de limana yanaşan bir iyilik yelkenlisinin Yelkenlerine doldurduğu en güzel dualarıdır Onu bekleyenlerine yaklaştıran.
Bir bakış hiçbir zaman küçük değildir. Bir dokunuş hiç, ama hiç basit değildir. Bir yöneliş, bir meyil hiçbir zaman küçümsenmemelidir İçinde sevgiliye yaklaşma niyeti varsa eğer…
Yorum