![]() |
|
|||||||
| Üye Ol | Bloglar | S.S.S. | Kayıtlı Kullanıcılar | Takvim | Forumları Okundu Say |
| Depo Anlamını yitirmiş konular |
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: Nasıl trade ediyorsunuz? | |||
| Ucuza al, pahalı sat.. |
|
38 | 38.00% |
| Pahalı al, daha pahalı sat. |
|
9 | 9.00% |
| Nemo problem, indikatöre uyarım. |
|
53 | 53.00% |
| Oy Verenler: 100. Bu ankette oy kullanamazsınız | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Gösterim Biçimleri |
|
||||
|
Alıntı:
Evet tumu bıtınce acıklayacagım. |
|
||||
|
Bugun başlamak uzere ,Forex Major pairs sınyallerını her gece burada yayınlayacagım saat 00:31 de, ve sıhırlı kademeyıde verecegım..
Kuralımız şu, Hırsa kapılmak yok. Forex de sadece paramızın % 15 ile poz alacagız. ( Burası cok onemlı , Sadece % 15, % 20 ve uzerı acan, zararı pesınen kabullenmıs sayılır. Acılan pozisyon verılen kademeyı 30 dak bar ıtıbarı ıle gecmedıgı surece, tum gun poz bozulmayacak. Pozısyon degıstırme saatı her gece 00:31 dedır. Bunun dısında hareket yapan para kaybının sorumlulugunu sısteme degıl, kendısınde bulmalıdır. Ben forex de Anadolu bank ıle oynuyorum. Gecen para cektım, subeye telefon etmem ıle paramın hesabıma gecmesı tam 12 dakıka aldı. Yurt dısı sahtekarlarına para kaptırmayın... http://www.paritem.com Burada bazı arkadaslarımız pıps farkının fazla oldugunu soyledıler.Ama tum gun bız hareket etmedıgımız ıcın 2 pıps yerıne 5 pıps odemek sorun olmuyor. Onemlı olan paranın saglam ellerde oldugunu ve dıledıgınız zaman alabılmenızdır.. Forex oynamak ısteyenlere Anadolu Bankı onerırım... Bu mesaj teo tarafından değiştirildi (06-03-2009 saat 00:43).. |
|
||||
|
Alıntı:
pembe panter...hehehe... ilahi sn. Teo....sistem genel olarak bir çok sistemin birleşimi ile şekilleniyor.....(gerçi siz artık kullanmıyorsunuz ama bir çok indikatör kullanılıyor)..... sistemi en son 4 parça halinde ayrı sistemler olarak yayınlıyorum... 1,2 ve ana sistem genelde yakın ilişkiler içerisindeler....3 nolu olan ise biraz daha geç sinyal veriyor ve genelde trend takip için kullanılması gerekiyor... tabiki asıl olan ana sistem sonucu....fakat diğerleride kullanılabilir.... strateji bölümü ise zaten belli hedefleri göz önüne alıyor...(yorum dahil edilerek çıkıyor rakamlar).... tüm olarak bakarsak stop seviyeleri kırılımı ile ters pozisyon açmak gerekiyor(stratejiye uygun olarak) tabiki her zaman ana sistem ile hareket etmek gereksede 3 nolu sistemle ana sistem ters pozisyonda ise hareketlerin tepki yada düzeltme olduğu kabul edilerek stratejiye uymak gerekiyor.....diğer durumlarda zaten bir problem oluşmuyor.... umarım açıklama yararlı olmuştur....
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.. yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.. |
|
||||
|
hic forexe bulasmadim ama teknik olarak sormak istiyorum bunlarin ob si 70 i ustunde sanirim.bir datalari nasil aliyorsunuz hangi data acilis.
Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır. Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır. Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. |
|
||||
|
tesekkurler ama once verdiginiz rakamlarla ayni degildi bu resimdeki.
birde ilk 30 dk diyorsunuz bu 9.30 barimi(30 dklik olarak aldigimiz matriksten) yoksa ilk acilan 5 veya 1 dk lik barmi ifadeleri okuyunca supheye dustum hangisi acaba diye.
Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır. Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır. Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. |
|
||||
|
Tesekkurler
![]() |
| Konu Araçları | |
| Gösterim Biçimleri | |
|
|