arkadaşlar 7 ay önce 20.000 adet dyhol hisse senedi almıştım hisseleri şimdiye kadar satmadım 1 ay önce dyhol bedelli hisse senedi artırımına gitti benim 20.000 hisse senedime karşılık gelen hak edilen bedelli yeni senet sayısı olarak 7.000 adet tanesi 1 tl den alabileceğim ve hesabımda almak istiyorsanız rüçhan bedeli olarak 7.000 tl bulundurmamı isteyen bilgi evime zarf içinde geldi ve belirli bir tarihe kadar rüçhan hakkını kullanıp kullanmayacağımın bildirilmesi istendi dyhol hisseleri su an 1.47 den satılıyor bende bu para hesabımda olmadığı için 7.000 tl ye denk gelen para miktarı kadar hissemin bir kısmını 20.000 hisse içinden satıp hesabımda 7.000 tl olmasını sağladım hak edilen bedelli 7.ooo adet bedelli senet almak istiyorum diye yatırım hesabımın olduğu bankaya talimat verdim sonuçta hesabıma göre bu hisseleri tanesi 1 tl den alıp 1.47 tl den satacağımı düsündüm sevgili arkadaşlar rüchan bedeli artırımı ile ilk defa tanıştım doğrumu yapmışım bu böylemi yapılıyor kaybım nedir kazançım nedir bütün arkadaşlara cevapları için şimdiden teşekkürler