Orijinalini görmek için tıklayınız : Fikirler -> Sistemler
Sayfa :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
su akarken testi doldurulur, şikayet etme, kapanışa doğru birde gevşemeden kaparsın para...
Para yı boşver, aşk hayatın nasıl sen ona bak :) hehehe
yahu bu nasıl akma ne tarafa çevirsen geliyo...sıcaksu var..soğuk su var..ılık su desen o da var....para varsa aşk..da var....sen çuvalları hazır et........
cizdigim seye flama degil scissor yani makas ismini verdim uzantilari bile calisiyor halen.yani bir kavram eklemis olayim.
bu grafıgı gonderırmısın , bende merak ettım...
itiraf ediyorum.............sisteme aykırı iş yaptım............
29850...kısa açtım..dayanamadım........29950 stop..........
bu grafıgı gonderırmısın , bende merak ettım...
47 . sayfada ustad. onceden yaptim ama yanen calisiyor makas tutma ucu bile uzatilirsa gorulebilir.
burada coklu alinti yok ekleyemedim kusura bakma.
uyan varsa sn seren kadar olmasa bir 300 puan almistir ben degil.
caniscaplin
11-03-2009, 14:44
tractact..pardon..tak tak..:)aşk sistemi varsa formülünü bende alabilirmiyim:)
cezama razıyım.........
erken yaptın, 850 uzerınde kapanıs tıckınden yapacaksın, umarım sans yanında olur....
ben bugun vobda flat, ama usdchf +%50 den short yapınca neredeyse %1 yakın kar getırdı forex de,
Şükürler olsun...
usdchf degerı 1.1539 burada kar realızesı yapacagım ( anmedıum degerı),
eger tıck kapanısı bunun altında olursa yenıden shorta donerım...
Topiği taramayı bitirdim...
Gerekli mesajları worde aktardım ve 18 sayfa olarak bastım...
Akşama üzerinde çalışacağım...
Paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim Sn.Teo.
erken yaptın, 850 uzerınde kapanıs tıckınden yapacaksın, umarım sans yanında olur....
sistem dışı....ama işkembei kübradanda değil......olmazsa kazançların vergisi olsun..işte trader dediğin böyledir..hemen şımarır....
;)
sistem dışı....ama işkembei kübradanda değil......olmazsa kazançların vergisi olsun..işte trader dediğin böyledir..hemen şımarır....
;)
sizde bu kismet varken sistem ici disi farketmez her zaman kazanirsiniz sn seren.
bikmisbroker
11-03-2009, 14:53
itiraf ediyorum.............sisteme aykırı iş yaptım............
29850...kısa açtım..dayanamadım........29950 stop..........
120 dkiklaiklar guzel bir goruntu cizse de ben de 29.825 den kisa denemesi yaptim.
Ben de cezama raziyim.
yeni durum
http://img24.imageshack.us/img24/7951/teo33.png
CATEDRAL
11-03-2009, 14:58
Ben biraz daha direniyorum kısa açmak için..Dow açılmadan kısalmış olacağım ama..Az biraz altınım kaldı.. 50.400 lerde alışlarım var:) Birazda altın uzamak lazım..
usdchf bu bar en dusuk 1.1539, tam noktasından donecek herhalde. Dur bakalım , realıze etsem mı acaba...
pivot 29675......fiatlar sabit kalsa dahi satış gelecek....sadece yükselmesi kurtarır........bu arada 5..dk.lık macd...yi kaçırmadınız..inşallah..ben ona güvenip kısaladım.........
usdchf realize edildi.
Yeniden anmedium takıp edılecek bu yenı olusak tıck ıle...
bikmisbroker
11-03-2009, 15:02
30 dakikalik macd de epeliyor zaten.
Yikilmamaya calisan sarhoslar gibi.
Ancak yine de 120 dakikaliklar yukari ihtimalimizin orta vadede devam ettigini gosteriyor.
market swing de devam edecekse 30 dk.lık macd.....öpene kadar..bekle..ordan kapan...aşağıodaki kapanma yeri bize muhtemelen sabahki ob..değerini verecektir...tabiii aşağıya gelirsek.............
gbpusd ust band kırılım gerceklestı, gbpusd short yapıldı...
usdchf bu bar en dusuk 1.1539, tam noktasından donecek herhalde. Dur bakalım , realıze etsem mı acaba...
30 dklik asagiya diyor ama 15dk yatay 5dk ise yukari donecek gibi duruyor.
guvenilirmi bilemem.
usdchf realize edildi.
Yeniden anmedium takıp edılecek bu yenı olusak tıck ıle...
atrtık ıslatalım...svg..teo dün geceden beri kefereyi dövüyon..........
:081:
bikmisbroker
11-03-2009, 15:04
120dakikalik..
http://img10.imageshack.us/img10/9619/120dk.th.jpg (http://img10.imageshack.us/my.php?image=120dk.jpg)
bu topigi okuyanlar ANA topigi okuyanlarin yarisi ilgiye bakin.
bu topigi okuyanlar ANA topigi okuyanlarin yarisi ilgiye bakin.
okuyanlardan rıca etsek ankete oy verırlermı acaba...
bgungor68
11-03-2009, 15:13
svg. teo usd/jpy flat olunurmu? ... maliye 98.60 kısa.. 95.xx bekliyorum. gerci 15-20 ticke razıydık ama...
okuyanlardan rıca etsek ankete oy verırlermı acaba...
Nemo Problem secildi.... :)
Mantik.....
pariteler harıka uyuyor bu sısteme, usdchf realıze yaptıgım yerden dondu, artık darısı gbpusd ye ınsallah...
bgungor68
11-03-2009, 15:16
Sn. Dantes, Forexe bulasırsanız, Sakın ama sakın NZDUSD ye bulasmayın. Ben boyle bir parite gormedim. Ne sisteme uyuyor ne başka bir şeye. dövdükçe dövdü beni. Saplantı oldu bende.. 10 tick kazansam jubile yapacagım. Zaten 11 ticj yenik basşlıyoruz maca. Nefret ettim bu pariteden...
Arkadaşlar stop ve pivot değerlerinizi alsak
svg. teo usd/jpy flat olunurmu? ... maliye 98.60 kısa.. 95.xx bekliyorum. gerci 15-20 ticke razıydık ama...
97.92 alt sınır, ben olsam cebıme atardım parayı, 8 puanın hesabı olmaz.
Ama long yapma, kırılım olursa yaparsın...
yok yukarı teperse 98.57 anmedıum degerı oralardan tıcke bakarsın, ya yenıden shortlarsın , ya da longlarsın....
vob...pivot.....29700.....
spot....pivot......29900........
çok yaklaştık..yaklaştıkça baskı artar..................
bikmisbroker
11-03-2009, 15:18
ben kisalari kapattim.
Ne olur ne olmaz.
heh hee......bu da.......babamızın sistemi......adı da..........BABASA...........
bikmisbroker
11-03-2009, 15:19
vob...pivot.....29700.....
spot....pivot......29900........
çok yaklaştık..yaklaştıkça baskı artar..................
Baski artar ve sonunda...
Kisa yani sat gelir.
bikmisbroker
11-03-2009, 15:20
heh hee......bu da.......babamızın sistemi......adı da..........BABASA...........
Bu durumda 29.500 e kadar yolu var.;)
Kisalar................29600......den Kapandi...................
sisteminde keyfi yerinde cuk oturuyor vallahi,
29450 ye dıkkat, (anmedıum) ya buradan gerı yukarı, ya da aynen asagi yenıden.
Mınımum deger 29000 unutmayalım...
bana biraz müsade.............azcık çalışayım.....patron kovacak yaa.....
Kisalar................29600......den Kapandi...................
ne oldu , vıyk vıyk durumları mı :) heheheh
Sende ınanamıyorsun gelısmelere herhalde ....
sisteminde keyfi yerinde cuk oturuyor vallahi,
29450 ye dıkkat, (anmedıum) ya buradan gerı yukarı, ya da aynen asagi yenıden.
Mınımum deger 29000 unutmayalım...
aynen demin kastettiğim yer...29450...idi...ama işim var.....150 puan eksik olsun............
Seren I O Kadar Para Yaptin Bu Gidişle Yakinda Patronu Sen Kovarsin
bgungor68
11-03-2009, 15:28
usd/jpy 98.10 e koydum stopu yukar donerse flat.. giderse aşağıya stopu alçaklara çekicem.. hayırlısı..
bgungor68
11-03-2009, 15:32
endeks te fiyatı VA ya getiriyorlar. At terli. daha fazla gidemiyor galiba..
Gbpusd harika gevsıyor anmedıum 1.3661, kar realıze yerı, maksımum dusme kabılıyetı bugun ıcın 1.3501
Sn. Dantes, Forexe bulasırsanız, Sakın ama sakın NZDUSD ye bulasmayın. Ben boyle bir parite gormedim. Ne sisteme uyuyor ne başka bir şeye. dövdükçe dövdü beni. Saplantı oldu bende.. 10 tick kazansam jubile yapacagım. Zaten 11 ticj yenik basşlıyoruz maca. Nefret ettim bu pariteden...
yeni zelandayi cok severim ama tamam dedigin gibi olsun parasini almam
paralarim buldugum ada oralardaydi iyi bilirim yani oralari
Sayın Gungor sadece major paırs oynayın, baskasına bulasmayın.
majorsler sunlardır
USDJPY
EURUSD
USDCHF
GBPUSD
fdow orta vadeli raff destegine degdi.6910
bakin destege deger degmez toparlandi bu cizimde super ustad ayni tgus gibi hic yanilmiyor ama onlar py yaniltma hareketleri yapiyor kanmamak lazim kalici olup oladigi icin tick beklemek gerekiyor ustunde ahh ahh.
Gbpusd harika gevsıyor anmedıum 1.3661, kar realıze yerı, maksımum dusme kabılıyetı bugun ıcın 1.3501
evet baktimda hicbir indikator sat vermedigi yer burasi cok ilginc.
mp ye gore bu sistem cok daha iyi hareketli guncel binlerce kural yok ve hizli degilmi arkadaslar...
birde ne guzel forum ve topik degilmi kimse kavga etmiyor paylasiyor.
evet baktimda hicbir indikator sat vermedigi yer burasi cok ilginc.
mp ye gore bu sistem cok daha iyi hareketli guncel binlerce kural yok ve hizli degilmi arkadaslar...
ındıkator uyanana kadar anmedıuma gelır, oradan mıllet shortlar, bende longlarım :) heheheh
fdow orta vadeli raff destegine degdi.6910
bakin destege deger degmez toparlandi bu cizimde super ustad ayni tgus gibi hic yanilmiyor ama onlar py yaniltma hareketleri yapiyor kanmamak lazim kalici olup oladigi icin tick beklemek gerekiyor ustunde ahh ahh.
daha oncede yazdim biz cikisa henuz swing yapmiyoruz ama 7050 max 7100 gider raff+tgus
degilmi?
Seren I Pozisyon Yardimi Lütfen Teşekkürler.
ındıkator uyanana kadar anmedıuma gelır, oradan mıllet shortlar, bende longlarım :) heheheh
ustad dikkat ettinmi bu kadar olur sasirmaktan alim satim yapamiyorum
29450 degdik bizde.burasi hem tgus hemde raff acisinda tam dogru yerdi
makasin tutma ucuunun alt kismi daha once tazeliyerek gondermistim.
bizim piyasa market tipi değiştirmezse mevcut markette kısa avantajlı olur.....tek kritik nokta 29925...yukarı geçilirse tip değişir...aksi tüm durumlarda swing market şort diyor..benden söylemesi....................
29600....veya 200 puan altı üstü bizi yarın kuvvetli şort yapar............
son hali. yanlis anlasilmasin bende bir marifet yok yada bunlari simdi cizmiyorum en az5 saat once cizilmisti sadece cizgileri uzattim.
dunde benzer sıkısmayi cizmistim.aynisi oldu sanki gorumeyen bir el var.
raff-demark ve teoya tesekkurler.
http://img527.imageshack.us/img527/4784/teo34.png
pivot 29675......altı sat....üstü....????
spot...pivot...29900....altı sat...üstü.....???
????= sadece seans içi yukarı yapabilir..........
Sereni I Teşekkürler.(teşekkür Ikonu Olmadiğindan Yazmak Durumunda Kaliyorum)
teo patron git işine bak..dedi....kurum o parayı ancak 1 haftada kazanıyor ...patronada iş yapacaz artık..bende isterim dedi..........
senin telefonunu verecem.....ona göre....sistemin azmanı bu diyeceğim.......
senin telefonunu verecem.....ona göre....sistemin azmanı bu diyeceğim.......
benide işe alırmı, hem maas alırım, hemde kendıme trade ederım :) heheheh
vob 29650..kapatırsa yarın ob.......0.78 olur..........anladınız siz onu..........
29925.....geçilmediği sürece...............
bak hıyara gene çağırıyor.....dur bi bakayım....nede olsa patron.......
catedralin dedigi gibi dow gevsemedi hatta artti ama biz gevsedik.
burada bir soru sn teo dun fdow .70 cok ustunde kapatmasina ragmen halen short degil long agirlikli bir gidisat icinde bu nasil aciklanir orta vade yukari diyemi.yoksa shortlar sonrami gelecek ne dersiniz.
29375...e göre ob....0,56 olur..........
bikmisbroker
11-03-2009, 16:41
Her durumda da 120 dk liklar bozuldu.
Cirkinlesti yani.
Her durumda da 120 dk liklar bozuldu.
Cirkinlesti yani.
Tam kagit alinacak zaman......:)
Ama hangi kagit... :)
Beybabaya Tuddf sattik almadi.....:(
siz bu topal ordek goruntusune ne diyorsunuz.:)
aslinda bilseler adamlar alda kapatmak istiyorlar ama anlayan kim.
yoksa oglen 0.5 arti iken dow 29925 geitrenler simdi 1.4 olmusken almaktan kolay ne var.bende eskiden boyle sacma yorumlar yapardim.
--------------------------------------------
Ekinciler Yatırım Menkul Değerler Vadeli İşlemler Müdürü
Metin Taşçıoğlu, yurtiçinde piyasanın yurtdışındaki olumlu
harekete ayak uyduramadığını söyledi.
Metin Taşçıoğlu, yurtdışında oluşan birkaç olumlu beklentinin
hem Avrupa hem ABD'de piyasaları olumlu yönde etkilediğine dikkat
çekerek, "Bunun etkileri dünya piyasalarında gözleniyor. Uluslaltme yapıyor. Dünyada nispeten olumlu bir hareket
var. Piyasalar bir tepki yükselişi hareketinin başında olabilir. Ancak
yurtiçinde 'topal ördek' görüntüsü var. Yurtdışı ile aynı ölçüde
gidemiyoruz" diye konuştu.
Taşçıoğlu, "Aslında yurtdışı piyasalar düşerken aynı oranda
düşmüyorduk. Çıkarken de aynı tepkiyi veremiyoruz. Düz mantıkla
bakıldığında çok kötü değil. Düşüşe katılmayınca iyiydi, ancak
çıkış hareketinde piyasa yurtiçinin de benzer seyir izlemesini
bekliyor" diyerek sözlerini tamamladı.
Seren I Pozisyonunuz Flat Mi Short Mu?
CATEDRAL
11-03-2009, 16:47
burada bir soru sn teo dun fdow .70 cok ustunde kapatmasina ragmen halen short degil long agirlikli bir gidisat icinde bu nasil aciklanir orta vade yukari diyemi.yoksa shortlar sonrami gelecek ne dersiniz.
sevgili Dante.. burada çok özet yazdım.. 30 ile 60 dakika arası yukarda tutunma ihtimali vardı.. Fakat 5 dakikalıklar hariç özellikle 60-120-240 dk periyotlar aşağı dönmeye başladı..
5 dakikalıklara göre tekrar dowda alım gelebilirde ilerleyen saatler önemli..
sevgili Dante.. burada çok özet yazdım.. 30 ile 60 dakika arası yukarda tutunma ihtimali vardı.. Fakat 5 dakikalıklar hariç özellikle 60-120-240 dk periyotlar aşağı dönmeye başladı..
5 dakikalıklara göre tekrar dowda alım gelebilirde ilerleyen saatler önemli..
biz satta(pardon) kapatmaya calisiyoruz dowda asiri alda idi bunu degistirmesi icin yana sata gitmesi gerekli bunu becermeye calisacaktir bence ustad ne der bilemem ama. sordum ama cevap alamadim.
bunu becermek icin 29200 gitmek gerekli.
CATEDRAL
11-03-2009, 16:57
biz alda kapatmaya calisiyoruz dowda asiri alda idi bunu degistirmesi icin yana sata gitmesi gerekli bunu becermeye calisacaktir bence ustad ne der bilemem ama. sordum ama cevap alamadim.
bunu becermek icin 29200 gitmek gerekli.
sanırım gelecekler..
üstadlar nerdee yaaaa...
shortlar mutlaka gelecek. ben ob degerını sızın soyledıgınız olarak kabul edersem.
ben dow ıcın ob tutmuyorum...
kusura kalmayın dostlar aynı zamanda spottada işlem yapıyorum.....pozisyon ayarlamaları malum........
shortlar mutlaka gelecek. ben ob degerını sızın soyledıgınız olarak kabul edersem.
ben dow ıcın ob tutmuyorum...
bu ob yi buldum ne olduguunu ob(ama) nin ob si :)
evet 0.84 kapatti dun gece.ama fdow dow hesaplamadim
Yarin Için Pozisyon Durumunu Nedir Yardim?
bgungor68
11-03-2009, 17:06
29.200 altı kapanırsa yarın için guzel long olur. Asırımı satıma gelir..29.300 ve yukarsı ,yarın gene swing.. Sinirmi dayanır buna :)
29300....civarı kapanış....kabaca....0,32 ob..yapar.....buda yarın için longu avantajlı yapar....market tipini biliyorsunuz..........
29325....yarına azıcık long aldım........azıcık...........
düşer inşallah da ağır paraya gideriz.........
29350....de ob....0,36 olur...
anında ob..servise bak..be
29275...kapanırsa.....ob..0,33 olur........
olmadi binlerce sattilar ama ob 0.37 oldu.beceremediler bu arada py kim gorduk.
pozisyon sembolik flat...market kaptan swing...iyi akşamlar....
evet dow simdi rahatca dusebilirsin istersen daxida bekle derim 8.30dan sonra sal kendini:) rahatla cok gerildin bugun cikacam diye :))
Ne o kapandımı seansınız, benim devam ediyor,
Gbpusd % 0.50 artıda shortlattı, Usdchf den sonra bu da mama bırakır.
Ustad siz altina forexde 100 pips demistiniz kafama takilde vob altinda aynimi hareket etmis evet oyle milimetrik olmasa cok benzer yuzde90 gibi
buradan hareketle buradaki komisyon cok degil ama sanirim vergi var yine aynimi oluyor.
CATEDRAL
11-03-2009, 17:23
evet dow simdi rahatca dusebilirsin istersen daxida bekle derim 8.30dan sonra sal kendini:) rahatla cok gerildin bugun cikacam diye :))
Evet bencede istediği kadar düşebilir.. Biz açıkken kastı kastı.. Sembolik long kaldım endekste. Altında longum.
olmadi binlerce sattilar ama ob 0.37 oldu.beceremediler bu arada py kim gorduk.
hadi yine iyisiniz yarın yine swing, alttan al , ustten sat,
Yarın Seren'nin gunu...
bgungor68
11-03-2009, 17:25
gbp/usd ,,3740 altında short, 3773 ustu long.. tick saymaya basladım. Shorttuz çok şükür...
Ustad siz altina forexde 100 pips demistiniz kafama takilde vob altinda aynimi hareket etmis evet oyle milimetrik olmasa cok benzer yuzde90 gibi
buradan hareketle buradaki komisyon cok degil ama sanirim vergi var yine aynimi oluyor.
burada derınlık yok sanırım, bu derınlıkte bız hemen hemen gunluk oynuyoruz, başımıza iş alırız bu sığlıkta...
bgungor68
11-03-2009, 17:26
Sn.Dantes, Vob altında Stopaj var. çok espirisi yok aslında forextekine oynayın derim.. Elinizde altınlarla kalakalblirsiniz.. çok hızlı hareket etmek gerkiyor.. mamayı çok kolay vermiyorlar altında..
bgungor68
11-03-2009, 17:30
svg.Teo usdchf te volume poc 1.635 te, fakat tpo poc 1.1595... yukarı tepermi?
topic saknleri iyi akşamlar bol kazançlar..gece burayı uzun uzun okumam gerekli..bence herkesin de okuması gerekli bulunmaz,bi hazine gibi..
---usd-jpy---
hesaplaşma vakti....
level up olayı gerçekleşiyor....can sıkmalar cabası tabiki fırsat açısından ayrı.....
99.15 stop lar 99.27 ye çekilerek 1/2 kısa pozisyon açılmıştır....
kalanı yarına uyandıktan sonra....
bu hesap burda bitmez....akacak kan çok olunca hep bunu yapıyorlar ya...canları sağolsun....
300 pips alacağım var....hadi bakalım...(hedef= 95.78)
iyi geceler bol kazançlar...
hesaplaşmanın bir kısmı tamamlandı....pozisyonların 3/4 nü kapadım....
yukarı teptikçe yeniden kısa pozisyon alacağım....
stop seviyem 98.60 olarak her tepkiye kısalamak üzere hesaplaşmada perde 2 için....
bol kazançlar...
Usdjpy 0.10
Usdchf 0.24
Eurusd 0.85
Gbpusd 0.77
bgungor68
12-03-2009, 00:40
yarın VOB yukarı kopar artık. Kısa poz tehlileki olabilir..
Usdjpy 0.10
Usdchf 0.24
Eurusd 0.85
Gbpusd 0.77
bunlarla gozum gercekten kapali iken ilk ikisinde long
digerlerinde short.
FDOW 0.62 kapatti bayagi satis oldu ama son zamanda Obamaya kiyak yaptilar.gunluklerde buyuk duzelme var yazmistim gelecek hafta yuklseis baslayabilir diye. erkenmi oluyor nedir dun citi batiyordu bugun sanki yeniden dogmus gibi muamele yapiyorlar. ne garip.
hesaplaşmanın bir kısmı tamamlandı....pozisyonların 3/4 nü kapadım....
yukarı teptikçe yeniden kısa pozisyon alacağım....
stop seviyem 98.60 olarak her tepkiye kısalamak üzere hesaplaşmada perde 2 için....
bol kazançlar...
hesaplaşma aynen devam...çok kanlı oluyor....eee acısı çıkacak demiştim ama...:):)
daha bu başlangıç yarısı sayılır...
---usd-jpy---
bittin sen...:m06::m06:
stop seviyesi 97.80 olup fule yakın kısa devam....
iyi geceler.......
Arkadaşlar,
Siz hiç uyumuyor musunuz? :)
usd/jpy 97.40 tan sattigim pariteyi birazdan kapatiyorum eger 96.50 olursa bana yeter 0.90 (bu kac para eder bilmiyorum ama) tabi hala sanal olarak.
soylemi hesaplaniyor acaba 0.90 mesela 100.000=90.000
90.000/90(yaklasik kolay olsun diye)=1000 dolar kazanc mi?
usd/chf yi 7.30da kapattim sanal olarak kiriterlerim olusmus. simdi tek tek bakiyorum stop flat seviyem gibi.bir strateji olusturmaya calisiyorum. burada olusmus yani. 1.1555 ac 1.1515 kapa.
Arkadaşlar,
Siz hiç uyumuyor musunuz? :)
biz zomibiyiz:081: birseyler ogreniriz diye su gec(genc degil) yasta bekliyoruz tekkeyiz corbayi icebilmek icin kismet.
Usdjpy 0.10
Usdchf 0.24
Eurusd 0.85
Gbpusd 0.77
Gunaydin Ustad,
bunlari sabah kadar takip ettim
usd/chf bu orana gore kafadan long demistim ama saat8.30 kadar dustu simdi cikiyor.
usd/jpy keza oyle 7.30 cikisa basladi. yani bayagi uzun sure ob nin tersinde kaldi.
eur/usd ve gbp/usd ise yaklasik 6.00 kadar yatay kalip ob nin geregini bundan sonra yapmaya basladi.
burada bu bilgilere bir alt ust sinir eklerseniz gorusunuze gore cok iyi olur takip acisindan. tesekkurler.
CATEDRAL
12-03-2009, 09:12
Günaydın bol kazançlar..:)
Alamayanlar icin gercek OPEN degeri 29250
Seren I Durum Teyidi Lütfen
Ustad anlowall degeri 29258 gibi cikiyor neden acaba.dogrumudur sn gungor sizde de.
Bugün long kovalıyoruz değilmi arkadaşlar?
Bugün long kovalıyoruz değilmi arkadaşlar?
deger 0.30 ustunde oldugu icin bugun swing gunu dikkatli olmak lazim hersey olabilir.
Arkadaşlar dün ankete oy verdikten sonra teşekkür ikonum kayboldu bendemi problem var acaba ?
bgungor68
12-03-2009, 09:40
SN.Dantes, Deger bendede aynı 29.258.. swing gunu. Ama parite kovalamaktaım :)..
SN.Dantes, Deger bendede aynı 29.258.. swing gunu. Ama parite kovalamaktaım :)..
ama anlowall su ankinden daha dusuk bir deger cikmasi gerekmezmi???
Arkadaşlar dün ankete oy verdikten sonra teşekkür ikonum kayboldu bendemi problem var acaba ?
Günlük tesekkür limitiniz dolmus olmali... 24 saat icinde 10 tesekkür hakki.... :)
Günlük tesekkür limitiniz dolmus olmali... 24 saat icinde 10 tesekkür hakki.... :)
cimrilikte son nokta..teşekkür cimriliği:D
10 teşekkür az değilmi burada akşama kadar bir sürü bilgi paylaşımı yapılıyor emeğe saygı lütfen Yönetim duy sesimizi.
bgungor68
12-03-2009, 09:52
Sn.Dantes ilk barın degerleirini girdim : 09:00 barı
AnMaxlow ANLow AnHigh AnmaxHigh 29.783,33 29.283,33 30.266,67 29.766,67
AnLowall AnhighAll Anmedium 29.533,33 30.016,67 29.775,00
dinamik ob da ilk eksi degeri gorduk sn teo daha once uyarmisti abs li olsun yoksa fren tutmuyor eksiye gidiyor diye:)
cimrilikte son nokta..teşekkür cimriliği:D
idare....:D
bgungor68
12-03-2009, 09:54
Dunku degerlere gore unlowall : 29:079... bende yanlışlıklık olablir..
Sn.Dantes ilk barın degerleirini girdim : 09:00 barı
AnMaxlow ANLow AnHigh AnmaxHigh 29.783,33 29.283,33 30.266,67 29.766,67
AnLowall AnhighAll Anmedium 29.533,33 30.016,67 29.775,00
anlowall 29258 anhighall29891 anmedium29575
ayni degil to 29250 th 29250 degilmi
bgungor68
12-03-2009, 10:02
bugunku 29.250 29.250 28.875 28.950 (o,h,l,c)
dunku longlari oldurmeye calisiyorlar
longu olan var ise kotu ob cok yuksek diye uyarmistik halbuki.
Ben sabah long girdim ama acele etmişim
bgungor68
12-03-2009, 10:11
bugun çok buyuk marjda hareket edecekler galiba. tam kaptan swing olayı. En iyisi kenardan izelemek.
Ben sabah long girdim ama acele etmişim
size sabah yazdim dikkat edin dedim uyardim.
SAyın Dantes uyarıdan önce almış bulundum ama hatamı anlamış oldum teşekkürler.
bugun çok buyuk marjda hareket edecekler galiba. tam kaptan swing olayı. En iyisi kenardan izelemek.
bizim kaptan swing newyorkdaki avci arkadaslarina da uymuyor kususmusler galiba.
SAyın Dantes uyarıdan önce almış bulundum ama hatamı anlamış oldum teşekkürler.
en azindan bir indikator kullanin hicbiri AL vermedi hicbir periodda hemde. dikkat bu adamlara para kaptirmayin bosuna.
PEHLİVAN
12-03-2009, 10:22
günaydın arkadaşlar herkese
market tipi için şüphelerim var..henüz emin olamadım....swing se alım doğru....ama...?????
pivot çok hızlı hareket ediyor.....29200.........
çıkmam gerek.....bol şanslar......
sn mmo en azindan macd kullanin biraz yuksek periodda 15 30 gibi o zaman kaybetmyei bertaraf edersiniz buyuk cogunlukla. onunuzde ne var matriks metastock gibi.
java kulanıyorum
ben kullanmadim ama matriks java ise onun icinde 12 adet indikator varmis onlarin bir kac aktive edin yapamazsaniz destek hizmetlerini arayin yaptirirlar. bir cci bir macd gibi mesela ekleyin.rahat edersiniz boyle 500 puan zarar olmaz biranda.
28650..maliyetli longları satamadık...ekrandan 5 dk.. ayrılmaya gelmiyor....
turmazsa market swing olmama ihtimali yüksek olur.........
28400..altına giderse market swing olmayabilir....28400..altında stop......
28400..en düşük olarak kalmalı ..en azından 30..dak...
pivot 29025.......spot 30 pivot...29425......
28500......tekrar long.......stop 28400.altı.....
Pivot.....28950.....
Spot Pivot....29300....
aşırı satım bölgesindeyiz...market doğru ise...ayrıca pozitif uyumsuzluk var.......
aşırı satım bölgesindeyiz...market doğru ise...ayrıca pozitif uyumsuzluk var.......
hemde her periodda ve ob ye gore.bence gostere gostere cikmayip sert bir cikis yapacaklar eger cikis olursa yoksa yilan olurlar cok yediler cunku.
bu nedir biliyormusunuz dun yuzunu gordugum py nin öcüdür cunku dusmek istedi az daha ona onune binlerce kontrat yigarak engel oldular. oda bu sabah öcünü almis oldu.halbuki 200 puan dusup alda kapatip bugun alim yapacakti. kizdirdilar hissediyorum.
birde dun naralari hatirlayin sanki abd ekonomisi duzluge cikmis gibi yaptilar 50 dolarda citi 1 dolara dusup 1.40 cikinca. hep satis icin palavralar yine yediler. onceki gunku ob fdow icin 0.84 idi. iste ne oldu erittiler. bunlar onun yansimasi ayrica.herseye bir bahane buluyorya yorumcular.
bikmisbroker
12-03-2009, 11:33
Bugun icin konusursak;
28.300-28.400 un altini beklemiyorum.
Anlamadigim dunki hesaplamalara gore "swing market" cikan rakamlarin bugunki piyasa sartlarinda pek de "swing market" olmadiginin anlasilmasi ile neticelenmesidir.
29.250 acilis en dusuk 28.400 simdilik gorulen rakamlar.
Belli ki bu rakamlar bugunki extreme rakamlar olarak kalacak ve biz muhtemelen 29.000 ler civarinda bir yerden gunu kapatacagiz.
Eger boyle olursa....
Simdi bu noktada soru su;
Bugunki piyasa "swing market" midir?
Bugun icin konusursak;
28.300-28.400 un altini beklemiyorum.
Anlamadigim dunki hesaplamalara gore "swing market" cikan rakamlarin bugunki piyasa sartlarinda pek de "swing market" olmadiginin anlasilmasi ile neticelenmesidir.
29.250 acilis en dusuk 28.400 simdilik gorulen rakamlar.
Belli ki bu rakamlar bugunki extreme rakamlar olarak kalacak ve biz muhtemelen 29.000 ler civarinda bir yerden gunu kapatacagiz.
Eger boyle olursa....
Simdi bu noktada soru su;
Bugunki piyasa "swing market" midir?
dgoru ama bunun cevabi yukarida.yazdim sizde az once.
birde bu yontem aklimdaki cogu niyenin cevabini veriyor
28150 ila 29000 arasinda kalir.
volume kipirdamiyor o hareketlenmeden bir yere gidemeyiz.dustugu yerde duruyor.
sn gungor paritelerde 30 dklikta ob .3 altinda veya terside olsa gunluk takip bir kac kez al-satta para kazandiriyor yada beklenildigi gibi o gun olay gerceklesiyor hic alsata gerek kalmiyor.ama buradan fazla kazandirdigi bir gercek hic kapanmamasi boyle baslangiclarla insanin elini kolunu baglamiyor en azindan.
bgungor68
12-03-2009, 12:35
sn gungor paritelerde 30 dklikta ob .3 altinda veya terside olsa gunluk takip bir kac kez al-satta para kazandiriyor yada beklenildigi gibi o gun olay gerceklesiyor hic alsata gerek kalmiyor.ama buradan fazla kazandirdigi bir gercek hic kapanmamasi boyle baslangiclarla insanin elini kolunu baglamiyor en azindan.
Cok haklısınız sn.dantes, aynı paraya, aynı strese (ki vobdaki gibi değil), daha fazla kazanabiliyorsunuz. sisteme daha uygun hareket ediyor. Kontrol bizde. PY yok en azından. Adamın parası var düdüğü öttürüyor..
bgungor68
12-03-2009, 12:39
MP grafiginde, vob30 da 28570 ten 8 tick aşağıya kadar düşebilmiş. swing markette en fazla 16 tick gideblir ki burlar alım için uygun. Fiyat kendini yukarı atmak isteyecektir.28,700 ustu , yukarı gider.
http://img10.imageshack.us/img10/4810/v30.png
bgungor68
12-03-2009, 12:44
Sn.Dantes, TGUS ta 09:00 barı yerine ilk 1 saateki degerleri girsek nasıl olur sizce? ben bu sistem denemeye başladım.
Sn.Dantes, TGUS ta 09:00 barı yerine ilk 1 saateki degerleri girsek nasıl olur sizce? ben bu sistem denemeye başladım.
ben iki ayri tutuyorum aslinda bir original iki dinamik her yarim saati ustune ekliyorum ayni mp gibi.boylelikle %60 kusurluk oran yukseliyor.
ne dersin guzelmi.
ama Ustadin bu deger farkliliklarini gidermesi iyi olur hepimizde ayri cikiyor bir de hangi degerle ne yapabiliriz. kendisi eksik seyler var hala diyor onlarida bilmek ne degistirir degistirmez bilinmez.
bgungor68
12-03-2009, 12:50
Swing piyasada , düşüşte alabilmek için çelik gibi sinir gerekiyor. 28,100 kadar geri çekilme olablir.16 tick. ondan sonrası asırı satıma girer ki su durumda bile 30dakkalıklarda asırı satımda, yalan olur o fiyatlar.
bgungor68
12-03-2009, 12:57
Ustad daha sistemin 1/3 unu anlatmadı sanırım. Biz sadece OB ye gore dalıyoruz işlemlere. Diger bilgilerinde bir anlamı olmalı. ben Voality çok dikkat ediyorum. endekste fiyat düşüyor fakat Voal. yerlerde surunuyor. bunun bir anlamı vardır. Voal. yoksa kazancta yok..
bgungor68
12-03-2009, 13:42
sn.Dantes sert hareketi yine bildiniz. Yılanı yiceklerdi kaçmaya çalşıyor sanırım. tebrikler..
sn.Dantes sert hareketi yine bildiniz. Yılanı yiceklerdi kaçmaya çalşıyor sanırım. tebrikler..
bu yeterince sert degil ben daha uzun birsey beklerdim temmennimiz kalici olmasi.
Vob Pivot 28650.........spot....pivot 29075.....
vob sınırda.......28650....
spot 30..un...29050..nin üstüne çıkması durumunda endeksin çıkışı teyit edilir..aksi durumda tepki nerde sonlanacak ona bakacağız....
vob sınırda.......28650....
spot 30..un...29050..nin üstüne çıkması durumunda endeksin çıkışı teyit edilir..aksi durumda tepki nerde sonlanacak ona bakacağız....
bu değerlerin üzerine atamadığı her dakika satış baskısı artar......tekrar aşağı yönelip ordan güç toplayarak gelmeyi dener.......
yukarı hareketlerde 28925...hedef olur...........
önce yukarı yapıp 28925..lere doğru giderse....sonra aşağı dener....bakalım ilk hareketi izleyelim.......
spot pivot....29025.....
vob..pivot....28625.....
spottan teyit gelmedi.....oda gelirse çift teyit olacak.......ancak 30..dk..lık macd... de öpmek üzere market swing se burdan dönebilir....
enteresan bir gün yaşıyoruz...sisteme sadık kalmakta fayda var........
vob...28625..üstü long........
spot 30...29025..üstü long............
bikmisbroker
12-03-2009, 14:36
Ustad daha sistemin 1/3 unu anlatmadı sanırım. Biz sadece OB ye gore dalıyoruz işlemlere. Diger bilgilerinde bir anlamı olmalı. ben Voality çok dikkat ediyorum. endekste fiyat düşüyor fakat Voal. yerlerde surunuyor. bunun bir anlamı vardır. Voal. yoksa kazancta yok..
Volatilite borsada her zaman onemli bir unsur olmustur.
Fiyatlar duserken volatilitenin azalmasi genelde "dususun reel" olmadigini anlatir.
Bu anlamda 28.675 LONG denemesi yapildi.
Bacaklarin titredigi bir gün diyelim kisaca.... :)
zor oldu..ama sonunda çift teyit geldi...bar bazındada teyit gelsin bakalım.....para kazanmak için çok zor bir gün....
sistemler savaşı.........bakalım kim kazanacak....klasik teknik aşırı alım derken.....TGUS..hareketli longa devam diyor...........enteresan.......test ediyoruz.....
28800....longların yarısı verildi............
sistemler savaşırken arada SEREN kimvurduya gitmesin...........
28925...hedefti unutulmasın.....
Volatilite borsada her zaman onemli bir unsur olmustur.
Fiyatlar duserken volatilitenin azalmasi genelde "dususun reel" olmadigini anlatir.
Bu anlamda 28.675 LONG denemesi yapildi.
volatility e ne ile bakiyorsunuz bu dusustu o kadar fazla degildi ama dusus korkunc idi cikista var cikista cikis degil. oglen sizin sorunuz gibi oldu.
28925........
şimdi ob....31
işte bu................
Sereni 28975 Longlarim Var Beklemelimiyim Yoksa Buralardan Verip Aşağidan Yerine Koymayimi Denemeliyim
unutmadik realize ettik taa 3 saat onceden (60 kontrat var iken orada)koydum daha gider ama 29000 zor gecer diye dusundum. ne gundu.
saygilar
eger burada daha ileri gidemez ise orta vadeli trend tersine doner.
28925.......para cebe atıldı............
bikmisbroker
12-03-2009, 14:53
Benim LONGLARI kapatma haedefim 29.000 ustu.
Artik az islem yapicam, net kar icin oynayacagim.
Zip Zip Ziplamiyacagim.
Tesekkur ederim Sn Seren I 950 dende ben flat oldum supersiniz
gerçekten zor bir gün...Allahtan yanımda TGUS var............
market tipinden bile şüpheye düşüyordum......bu piyasada işlem yapmak için sinirleri aldırmak gerek.......
gerçekten zor bir gün...Allahtan yanımda TGUS var............
market tipinden bile şüpheye düşüyordum......bu piyasada işlem yapmak için sinirleri aldırmak gerek.......
evet bir verinin iyi mi kotu olduguna karar vermeleri icin uc kere gidip gelmeleri gerekti.
evet bir verinin iyi mi kotu olduguna karar vermeleri icin uc kere gidip gelmeleri gerekti.
veriler gerçekten beklenenden iyi.....gelebilecek en iyi veriler geldi..ama bu adamlar veridende anlamazlar..ayrıca bunların beyni sulanmış durumda........ ;)
şimdi hızlı oyun başlayabilir...........
pivot........28675.........
spot.....29050..
altı şort....üstü..long......pivotun altına inip...üstüne çıkabilirler...pivotta git gel ...ve...sert bir kırılış...........
bgungor68
12-03-2009, 15:08
Sn. Seren pivotun geçilme teyidini, ben volume ile SnTeo CCI ile alıyor. Swing gunleri çelik gib sinir istiyor. bende o kadar sağlam sinir yok. Sn.Dantes dikkat ettinizmi burdaki tavsiyeler yerinde ve mantıklı. galiba dogru yoldayız :)
Sn. Seren pivotun geçilme teyidini, ben volume ile SnTeo CCI ile alıyor. Swing gunleri çelik gib sinir istiyor. bende o kadar sağlam sinir yok. Sn.Dantes dikkat ettinizmi burdaki tavsiyeler yerinde ve mantıklı. galiba dogru yoldayız :)
çok güzel herkes gördüğünü yazsın...sadece ben yazmayayım..ben o iki indikatörede bakmıyorum....klasik teknik....ve spot..tan faydalanırım......
;)
bgungor68
12-03-2009, 15:18
Voality 30.dakiklaıkta artmaya basladı. Seasn sonuna kadar hareket işareti olablir. Tam Ustaların günü bugun. Ben kenarda kum ile oynamaktayım. Ruzgarlı havada surf bana gore değil..
bikmisbroker
12-03-2009, 15:21
çok güzel herkes gördüğünü yazsın...sadece ben yazmayayım..ben o iki indikatörede bakmıyorum....klasik teknik....ve spot..tan faydalanırım......
;)
Spot da orta vadeli (2-3 haftalik) bir yukari trendin, ya da TEPKi cikisinin tam basinda oldugumuzu dusunuyorum.
Bu nedenle onumuzdeki haftadan baslamak uzere yukari yonlu bir hareket bekliyorum.
Oyle ki 28.675 den aldiklarimi 1-2 hafta satmamayi bile dusunebilirim.
Bunun teyidini beklicem.
Bugun ki dip 28.375 olarak kalacak gibi.
Haftalik kapanisi da 29.000 civari beklerim.
market tipini yeniden tanimladim aslinda dibine kadar kaptan swing iste goruluyor ama bas kismi neydi derseniz dunun öcü idi. py ye kafa tutanlara ders verdi.400-275 sıkısmasini gordunuz py iste orada cok calisti ama yıkamadı. hepsi birlestiler orta PY lerin buyuk py gecemedi iste boyle olur dedi ve gosterdi.boyle birsey bir daha zor gorulur.
market tipi: PYnin öcü+Swing :)
Tgus sagolsun, sabahtan berı dısarıdaydım.
Sabah otelden USDCHF den longladım cıktım, Catedralı nobetcı bıraktım, saat bası durumu telefonda bıldırdı.
%3.5 artısta kar realıze edıldı.catedralın payı kenara ayrıldı :) hehehe
Canım sen bır tanesın...
market tipini yeniden tanimladim aslinda dibine kadar kaptan swing iste goruluyor ama bas kismi neydi derseniz dunun öcü idi. py ye kafa tutanlara ders verdi.400-275 sıkısmasini gordunuz py iste orada cok calisti ama yıkamadı. hepsi birlestiler orta PY lerin buyuk py gecemedi iste boyle olur dedi ve gosterdi.boyle birsey bir daha zor gorulur.
market tipi: PYnin öcü+Swing :)
süper tespit dostum...nerdeyse dizim kırılacaktı......adamlar dizlere çalıştılar......
:kahve:
ustad hosgeldin
usd/chf deki barlara bakin arkadaslar gokdelen gibi. 1.15 ten 1.18 eyarim saatte vaybe. bunun bir sebebi varmi cunku cok asiri degilmi sn teo.
vob pivot....28700...spot...29050.........pivotta git gel başladı........
ustad hosgeldin
usd/chf deki barlara bakin arkadaslar gokdelen gibi.
1 barla cıkacagını cıktı , kar realıze ettım, baska bır parıte bakacagım sımdı...
Inekte süt kalmadı , beklemeye gerek yok bu paritede artık...
CATEDRAL
12-03-2009, 15:30
Tgus sagolsun, sabahtan berı dısarıdaydım.
Sabah otelden USDCHF den longladım cıktım, Catedralı nobetcı bıraktım, saat bası durumu telefonda bıldırdı.
%3.5 artısta kar realıze edıldı.catedralın payı kenara ayrıldı :) hehehe
Canım sen bır tanesın...
Canım çok teşekkürler.. Her zaman :D Yeter ki kazanalım :081:
spot.....29050..
altı şort....üstü..long......pivotun altına inip...üstüne çıkabilirler...pivotta git gel ...ve...sert bir kırılış...........
evet TGUS çalışıyor......şimdi swingde isek hala......ob 0,10...........
dgoru ama bunun cevabi yukarida.yazdim sizde az once.
birde bu yontem aklimdaki cogu niyenin cevabini veriyor
28150 ila 29000 arasinda kalir.
volume kipirdamiyor o hareketlenmeden bir yere gidemeyiz.dustugu yerde duruyor.
bakin tgustan aldiklarimla bu mesaji 11.30 yazdim
netice 28375 ile 28975 oldu bu kadar olur degilmi
burada alip satan varmi
burada alip satan varmi
war.......28425.....28925.......var sayılır.......alış ort..28550...satış ort....28850........
war.......28425.....28925.......var sayılır.......alış ort..28550...satış ort....28850........
300 puan....para aslanın ağzındanda aşağıdaymış....zarar olmasın yeter..........
şimdi market 28375..in altına gitmedikçe ob..değeri longları avantaj yapacaktır....ideal kapanış....28750-28850...dir...swing için....
vob pivot......28700....
spot 30....29050......
spot.....29050..
bakalım kırılış olacak mı....
:kahve:
bgungor68
12-03-2009, 15:56
burada alip satan varmi
nacizane 3-5 poz. çıtır.:a23:.. tşk.Sn.Dantes.. çok fazla yuklenemem piyasa bana göre değil..
28725... ob...değerini 0,20 gibi ideal yapar....kapanışa çok var ama..hareketli TGUS ve adrenalin max....
erken alınan pozisyondur....benden söylemesi................
riskli....ama riski seviyorum............
bgungor68
12-03-2009, 16:02
sn.Seren 28,725 çok iyi fiyat long için. OB. dusuk ve Voality yuksek. Fiyatı , Voal. de destekliyor yani..
sn.Seren 28,725 çok iyi fiyat long için. OB. dusuk ve Voality yuksek. Fiyatı , Voal. de destekliyor yani..
hesap öyle ama.....borsada akıl ile trade edilmiyor....trade yürek ile.....
gelde yüreklere anlat..........teşekkürler uyarın için...herkesten katkı bekliyorum......
pivot vob....28700...
spot....29050.....
değerlere ne kadar yakınız...kırılma olursa % 51 şans....kapanışı bu değerlerde görsek çok daha net..şu an için risk yüksek....
28800..ün üstünde longlar biraz daha rahat olur.........
tgus uyup
sabah
usd/chf ve usd/jpy long yapan yuzde 3.5 + 0.5
gpb/usd ve usd/chf de short yapan yuzde yuzde 1 + 0.5
toplam %5.5 -6 arasi dusunun bir.
arada alsat yapmissaniz olaganustu olur.
burada tek endekste cambazlarin arasinda biz ne yapiyoruz yuzde 3-5 kaybediyoruz yumurtalar tek sepette sepeti tutanda salladikca salliyor.
cook riskli.
svg..teo nedir bu TGUS....yaaa.....heryerde konuşuluyor.....nasıl birşeydir...
28800..ün üstünde longlar biraz daha rahat olur.........
sn mmo kendini kurtarsa yeter.
Gözüme usdjpy yı kestırdım su an 16:30 kapanısı ıle 98 uzerınde kalırsa longlıyacagım.
Cıkısı sertlesebılır bu sartı saglarsa...
amma 28800..müş yahu...28800..ün üstünde....28950.....ve hedef olan...29275....var............
bgungor68
12-03-2009, 16:22
SN.Seren, TGUS'un açılımını söylemesek daha iyi. Teknolojik bir sır :)
5 dk..lık tobo hedefi......29275.......
Sayın Dantes bugün iyi yırtım bundan sonra teyit almadan tövbeeee
amanin ımf...............
Sayın Dantes ve SEREN I hedef satış 29275 değilmi?
29275........para cebe indi.................
bgungor68
12-03-2009, 16:32
Bizim piyasa OBAMA nın gelişini kutlıcak. Longa devam derim Sn.Seren. OBAMA varsa sorun yok.. Dolar aşağı , borsa yukarı..
swing market teorısıne gore 29158 altında her yerde long olmak gerekıyordu, su an da ust lımıtımız 29991,67 dir. anmedium degerı 29575 dir.
Sayın Dantes ve SEREN I hedef satış 29275 değilmi?
DERKEN 29275 SATIŞ YAPILDI TEŞEKKÜRLER SEREN I VE DANTES
bgungor68
12-03-2009, 16:35
sn.Teo, Dantesin dedigi yerden longumi paritelerde konumu koruyorum. sizinle aynı yonde..
bgungor68
12-03-2009, 16:36
sn.MMO , sn.Seren, bence erken sattınız... daha ekmek vericek piaysa
sn.MMO , bence erken sattınız... daha ekmek vericek piaysa
HAYIRLISI OLSUN ÜSTAT NASIL OLSA HEP BURDAYIZ SİZE BOL KAZANÇLAR BEN BEKLEME DEVAM EDİYORUM.
keklikler yaklasıyor arkadaslar nişan al :) 29.991,67 uzerı short...
bgungor68
12-03-2009, 16:43
sn.mmo, daha Ustad değilim maalesef, ama iltifatınız için tşk. Ustadlar başka biz öğreniyoruz daha...
bgungor68
12-03-2009, 16:43
keklikler yaklasıyor arkadaslar nişan al :) 29.999 uzerı short...
az biraz daha eldekileri çıkartıp terse doncegim sn. Teo. Dalgayı kacırmayalaım..
bgungor68
12-03-2009, 16:45
30,a dogru Voality yavasladı... Fiyatı desteklmiyor Voality.. Başını öne eğmeye başladı.. dikkat.
CATEDRAL
12-03-2009, 16:47
29275........para cebe indi.................
Yazııkkkkk... :m09:
Bu Hareket Neyin Nesiydi şimdi Anlamadim Kaçirdiğim Bir Haber Var Ama Nedir?
Halil Reçberin Ne Zaman Yorumu Gelse Kesin Bir Hareket Oluyor Borsada şimdide Imf Olayini Duymuşlar Demekki çakal Bunlar
bikmisbroker
12-03-2009, 16:57
Longlar kapatildi 29.775
bgungor68
12-03-2009, 16:58
Bu Hareket Neyin Nesiydi şimdi Anlamadim Kaçirdiğim Bir Haber Var Ama Nedir?
OBAMA eli boş gelmiyor. Bavulunda dolar ilen geliyor. El parasına düğün yapıyoruz. :)
bgungor68
12-03-2009, 16:58
sn.Dantes 1500 puan için teşekkürler :).. paritede durumum koruyorum.
albatrros
12-03-2009, 17:00
Terste kalmıştım
zarardaydım
kara geçtim...........
teşekkürler Sn dantes ve Sn seren
sn.Dantes 1500 puan için teşekkürler :).. paritede durumum koruyorum.
hangi paritedesın...
wowww ne piyasa oldu ya.....kırılma bekledik ama bu kadarıda fazla...ımf haberi üstüne benzin döktü.....pivot 29000...de kaldı....
spot...29250...de kaldı......29900 ort..şort......
Sistem Geceye Flatmi Yoksa Satmi Diyor Arkadaşlar,
bgungor68
12-03-2009, 17:03
usdchf..usdjpy..uzun... beklemede.. geceye kadar beklemeyi planlıyorum..
29900..kapanış yarınki ob..yi 0,86 yapar......
bu TGUS varya ımf de biliyordu galiba...şüphelendim ben..........
usdchf..usdjpy..uzun... eklemede..
bende eurusd de shortladım....usd/jpy de ıyı gozukuyor ama ust banda cok yakın oldugu ıcın , cesaret edemedım, eurusd alt banda daha cok yolu var...
Bırde acıklamama musade etmeyıp ob ıle yetındıgınız ıcın, dıger excel de kı kolonlarım eurusd shorta daha uygun dıyor..
vBulletin v4.0.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.