En az kaç adet hisse senedi alınabilir?Hesap bakiyemizde minimum ne kadar nakit olmalıdır?

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • sadd
    Yeni üye
    • 09 Kasım 2007
    • 2

En az kaç adet hisse senedi alınabilir?Hesap bakiyemizde minimum ne kadar nakit olmalıdır?

bu konuda bilgim yok bilenlerden lütfen yardım
  • simurg
    Administrator
    • 10 Mart 2007
    • 9248

hesabınızdaki para kadar hisse alabilirsniz. Yeni birisiniz borsada sanırım. Borsa sözlüğü ve borsa okulu bölümünü ziyaret etmeniz iyi olacaktır.
    https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• sadd
      Yeni üye
      • 09 Kasım 2007
      • 2

sayın simurg teşekkürler

evet borsada gerçekten çok yeniyim
      tabiki borsa okulunuda takip ediyorum ama fazla anlayamıyorum
      kafama takılanlar hakkındaki sizlere sorduğum sorular ve zizlerden gelen kısa ve net cevapları daha iyi anlıyorum bunun için size çok teşekkür ederim
      ufak bir sorudaha sorayım müsadenizle
      alım emri verieken bazı seçenekleri işaretlememi istiyorlar
      mesele fiyat serbestmi olsun, alım 1.seansmı, 2.seansmı yoksa gün içindemi olsun gibi hangilerinin daha az riskli olduğunu bilemiyorum tavsiyenizi sabırsızlıkla bekleyeceğim
      herşey için çok sağolun

Yorum

• simurg
        Administrator
        • 10 Mart 2007
        • 9248

sadd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        evet borsada gerçekten çok yeniyim
        tabiki borsa okulunuda takip ediyorum ama fazla anlayamıyorum
        kafama takılanlar hakkındaki sizlere sorduğum sorular ve zizlerden gelen kısa ve net cevapları daha iyi anlıyorum bunun için size çok teşekkür ederim
        ufak bir sorudaha sorayım müsadenizle
        alım emri verieken bazı seçenekleri işaretlememi istiyorlar
        mesele fiyat serbestmi olsun, alım 1.seansmı, 2.seansmı yoksa gün içindemi olsun gibi hangilerinin daha az riskli olduğunu bilemiyorum tavsiyenizi sabırsızlıkla bekleyeceğim
        herşey için çok sağolun
        Özelinize yazacağım.;)

Yorum

• eyasyerli
          Yeni üye
          • 29 Şubat 2008
          • 9

Simurg üstad bende borsaya yeniyim.. özele değilde burda da yazarsanız bizi de aydınlatmış olursunuz..

Yorum

• simurg
            Administrator
            • 10 Mart 2007
            • 9248

eyasyerli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Simurg üstad bende borsaya yeniyim.. özele değilde burda da yazarsanız bizi de aydınlatmış olursunuz..
            sorularınız varsa tabiki sorabilisiniz. ben dahil tüm arkadaşlar yardımcı olmaya çalışacaktır.

Yorum

• byekizz
              Yeni üye
              • 10 Nisan 2008
              • 1

evet bende yenyim bizi aydınlatsanız bu konularda ..

Yorum

• MAGGGMA
                ...................
                • 12 Haziran 2007
                • 1375

Hesabınızda ne kadar para varsa okadar hisse alabilirsiniz.Kredi teminat anlaşmanız varsa belli nisbetlerde faizi karşılığı size kredi açılır(tavsiye etmem).
                Emirlerde serbest fiyat denen seans içindeyseniz oanki aktif fiyattan işleminiz hemen gerçekleştirilir.Seans öncesindeyseniz işlem başladığında sizin emrinize sıra geldiğindeki işlem fiyattından işleminiz gerçekleşir.Pasif emir yazdığınızda bir seanslıkmı yoksa iki seanslıkmı emir yazdıracağınız önemlidir.Örnekleyecek olursak daha iyi anlaşılır.X hissesinin önceki fiyatı 7 alıcılı 7,05 satıcılı satıştan son işlemle kapanmış olsun.Siz yarınki seans için alış işlemi yapmak istiyorsanız vede fiyat için bir düşünceniz yok hangi fiyattan olursa olsun derseniz serbest fiyattan emir yazarsınız,işleminiz satış yönündeysede durum serbest fiyatta aynıdır.Ama alış yapacaksınız ve aklınızda fiyat olarak 6,90 var bu fiyattan 1.veya tüm gün için emir girebilirsiniz.Satıştada benzer durum geçerli.
                Anlaşılmayan yerleri veya sormak istediklerinizi cevaplamaya çalışırım...

Yorum

• ekremhy
                  Yeni üye
                  • 19 Ağustos 2008
                  • 1

ben de borsada yeniyim tavsiyede edeciğiniz kitab veya başka bi döküman var mı?

Yorum

• BEDESTENLİ
                    Aktif
                    • 01 Haziran 2008
                    • 276

ekremhy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    ben de borsada yeniyim tavsiyede edeciğiniz kitab veya başka bi döküman var mı?
                    buralarda ve borsa forumlarında yazılanları iyi okuyun,anlayın, anlamadan dinlemeden,kısacası işi bilmeden bu işe bulaşmayın:36_1_30: ,işi öğrendikten sonra başlayın.

birde şöyle anlatayım,şoförlüğü öğrenmeden direksiyona oturursan, olacakları şimdiden aklınızdan geçirdiniz değilmi...
                    Evlat Fazla Bıdı Bıdı yapma

****BABA YORGUN !!!!

Yorum

• umutsari
                      Aktif
                      • 02 Ağustos 2008
                      • 328

ewet kırmızı başlıklı kız benim gözlerim seni daha iyi görebilmek için böyle büyük

ama benim anlamadığım eski hikayelerde yeniler hep zirvelerde gelirdi

acaba buralar ileriye göre zirvemi ki yeniler geliyo..

hadi kardeşim gidin yaww 100 bın endeksde gelin ..

alalalaaaa..

şaka bir yana çok dikkatli olun ..once parayla değil sanal alımlar yapın

deneyın kendınızı..

hepimiz futbol oynadık..

az çok hepimiz topa vurduk..

futbol topuna yani..meşin yuvarlak..:36_1_21:

ama KAÇIMIZ futbolcu oldu ???????
                      gariban saf anadolu çocuğu..

Yorum

• sait
                        Yeni üye
                        • 08 Şubat 2009
                        • 4

peki sanal alım satım işlem lerini nerde ve nasıl yani buna uygun bir site varmı bende yeni başlıyacam ve malumunuz zamnı kısıtlı işçi grubundanım hangi yolu ve hangi talimatları izlamam gerek kısa ve öz talimatlar olursa sevinirim saygılarımla

Yorum

• stockbroker
                          Master
                          • 28 Temmuz 2008
                          • 4807

sait Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          peki sanal alım satım işlem lerini nerde ve nasıl yani buna uygun bir site varmı bende yeni başlıyacam ve malumunuz zamnı kısıtlı işçi grubundanım hangi yolu ve hangi talimatları izlamam gerek kısa ve öz talimatlar olursa sevinirim saygılarımla
                          Zaman zaman çeşitli aracı kurumlar tarafından portföy yarışmaları düzenlenmektedir.Bu tür organizasyonları takip edip katılabilirsiniz.En son Alternatif Yatırım tarafından düzenlenen Borstar adlı yarışma vardı...

Sn. umutsari'nin sanal alımlarla ifade etmek istediğinin tam olarak bu olduğunu düşünmüyorum.Kanımca anlatılmak istenen, kendi kendinize belirli fiyatlardan belirli miktarlarda alıp sattığınızı düşünerek ve bunları kayıt altına alarak ne ölçüde başarılı olduğunuzu tespit etmek...

Yorum

Working...
                          X

Debug Information