TEBNK T.Ekonomi Bank.

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • simurg
    Administrator
    • 10 Mart 2007
    • 9248

TEBNK T.Ekonomi Bank.

...............
    https://twitter.com/keyborsa_simurg
  • simurg
    Administrator
    • 10 Mart 2007
    • 9248

***tebnk*** Turk Ekonomi Bankasi A.s.'nden Gelen Yazi:
    Aciklanacak Ozel Durum: Inonu Caddesi, Tekirdag Subesi Acilisi Inonu Caddesi
    Subemiz Inonu Caddesi, No:13 Dortyol 44200 Malatya Adresinde 18 Mayis 2007
    Tarihinde, Tekirdag Subemiz Hukumet Caddesi No:94 59030 Tekirdag Adresinde, 18
    Mayis 2007 Tarihinde, Resmi Olarak Acilmistir. ***tebnk***

Yorum

• Timur
      Tecrübeli
      • 22 Mayıs 2007
      • 352

***TEBNK*** Turk Ekonomi Bankasi A.S.'nden gelen yazi; Aciklanacak Ozel Durum: Mezitli Subesi Acilisi. Mezitli Subemiz Menderes Mahallesi, Gazi Mustafa Kemal Bulvari, Doganer Is Hani, A Blok, No:709/AA Mezitli, Mersin 33190 Icel adresinde 21 Haziran 2007 tarihinde, resmi olarak acilmistir. ***TEBNK*** (21/06/2007 - 16:18:26)

Yorum

• Timur
        Tecrübeli
        • 22 Mayıs 2007
        • 352

***TEBNK*** Turk Ekonomi Bankasi A.S.'nin 13.07.2007 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Yonetim Kurulumuzun 13 Temmuz 2007 tarih ve 4026/96 sayili toplantisinda; "Sirketimizin YTL. 100.000.000 olan kayitli sermaye tavaninin YTL 900.000.000'na yukseltilmesine, bu amacla Ana Sozlesmemizin Kayitli Sermaye Tavani baslikli 5. maddesinin tadiline ve bu konuda Sermaye Piyasasi Kurulu, Bankacilik Denetleme ve Duzenleme Kurumu ve T.C. Sanayi ve Ticaret Bakanligi'ndan gerekli izinlerin alinmasina ve bunu muteakip Genel Kurul'un Olaganustu toplantiya cagirilmasina, muktazi islemlerini ve gerekli formalitelerin ifa, takip ve intaci icin Genel Mudurlugun yetkili kilinmasina, Karar verilmistir. " ***TEBNK*** (13/07/2007 - 14:07:08)

Yorum

• sozcelik
          Katılımcı
          • 22 Haziran 2007
          • 66

Bu Hisseye şu Anki Fiyattan Girilir Mi? çok Ciddi Prim Yapmiş Bir Hisse Olduğu Için Takip Etmiştim. Tekrar Ayni Performansi Gösterir Mi Acaba?
          :cool:

Yorum

• simurg
            Administrator
            • 10 Mart 2007
            • 9248

sozcelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Bu Hisseye şu Anki Fiyattan Girilir Mi? çok Ciddi Prim Yapmiş Bir Hisse Olduğu Için Takip Etmiştim. Tekrar Ayni Performansi Gösterir Mi Acaba?
            Yükselişi sindirsin iyice sonra yoluna devam eder...

Yorum

• sozcelik
              Katılımcı
              • 22 Haziran 2007
              • 66

hisseyle ilgili düşüncelerinizi paylaşırmısınız. dip seviyesi ve yükselme potansiyeli nedir. arada kaçırdığım bir habermi var hisseyi bu kadar gerileten yoksa tamamen endeksemi bağlı?
              :cool:

Yorum

• demirci
                Bağımlı
                • 15 Mayıs 2008
                • 1182

07.07.2008 13:18

***tebnk***teb, Bnp Paribas'tan 2 Alanda "inovasyon ödülü" Aldi

Yorum

• KIZILDAG
                  Katılımcı
                  • 24 Ağustos 2008
                  • 58

Nerdeyse 2 yıldır Türk Ekonomi Bankası hissesi alıp satıyorum.
                  Aslında daha fazla treyd imkanı olan hisse dururken neden TEBNK.
                  Bu soruyu çoğu kez bende kendime sordum.

Alıştık bir kere, huyunu suyunu, destek ve dirençlerini ezberledik.
                  Hangi aracı kurum kimin adına alır satar, hisse kimin elinde, v.b.
                  Özelden de TEBNK ve iştiraklerini iyi tanırım. Biraz da bundan olsa gerek.
                  Zaman buldukca burada da TEBNK ile ilgili günlük gelişmeleri ve yaptığım,
                  işlemleri yazmaya çalışacağım.

Yorum

• KIZILDAG
                    Katılımcı
                    • 24 Ağustos 2008
                    • 58

Tebnk Biyografi 1

Tebnk tarihi zirvelerine çıkaran ve yine tarihi diplerini yaptıran gerçek neden Yabancı oranının yüksekliği,

Kriz bölgesi 2008 ortalarında yüksek bedelli sermaye artırımı,

2007 ve 2008 yıllarında agresif büyümü ve şube açılışları,

2008 yılında ortağı Çolakoğlunun demir çelik sektöründe yaşanan olumsuzlukları,

Endeksin yaşadığı iki büyük dip hareketinde Tebnk, iki farklı durum sergiledi.
                    Bunların ilkinde 1,00 sevilerini hızla aşağı inerek 0,72 seviyelerinde birinci dibini yaptı. 0,72 ilk dipten 0,94'e kadar %30'luk bir yükselişle (3 günde) tekrar aşağı sinyalini burada da vermişti. %30'luk yükseliş esnasında yabancı alımı yok ve hacimsiz bir çıkış olmuştu. Bu nedenledir ki fazla durmadan endeksin ikinci dip çalışmasında aynı hızla 0,62 dip noktasını test ederek durdu. 0,62 seviyelerini fazla göstermeden tekrar 0,72 lere kendini attı. (0,62 seviyeleri -%87,5 düşüş)

Bir önceki hareketinde olduğu gibi bu kez 0,72'den yukarı doğru hızlı bir çıkış yolunu tercih etmedi. İşte burada kafaları karıştırmaya başlamıştı. Ançak 0,72 ve 0,79 seviyeleri arasında dip çalışması yapar gibi, yoğun para girişleri, yüksek hacimler, aşağı ve yukarı sert hareketler, değişik aracı kurumların alım satımları v.b.

Tüm bu yaşananlar endeksin 22,800 ve 24,999 arasında olup bitenlerdi. Tekrar bir dip olacaksa bütün bunlara gerek varmıydı.? Öncesinde olduğu gibi 0,94'e hızlı gel ve tekrar aşağı hareketine devam et. Bu kez bu olmadı. Belirttiğim nedenlerden dolayı bende şüphe uyandırdı. Bir çok kaliteli yorumcunun söylediği gibi, belkide Tebnk kendini 30,000 vb. seviyelere hazırlıyordu.

İkinci dip hareketinden sonra bu saydığım nedenler bende şüphe uyandırdı ve bu nedenle de 0,72'den aldıklarımı 0,84 görmesine rağmen satmayarak beklemeye karar verdim. Kendime göre 0,94 hacimli gecilirse 1.20'leri beklemek
                    Ançak her geceyi yüksek miktar malla gecirsem dahi, gün içinde mutlak sat-al yapmaya gayret ediyorum. İki kademe yukarı ve aşağı. Bu hareketler hisse takibinede faydalı oluyor.

Başka bir yazıda 2009 yılı için TEBNK ve FORTİS birleşmesinin nasıl olabileceği ve sonuçları hakkında olaçaktır. Belkide son yaşadığımız aykırılıkların arkasında bilmediğimiz bir şeyler olabilir.

Yorum

• radyolog
                      OKURYAZAR
                      • 03 Ağustos 2008
                      • 22935

indikatör lerde PU ( pozitif uyumluluk ) var F/K ve PD/DD olarak Orta

ölçekli bankalar içinde enteresan bir görünümde takipte yarar var bence de
                      kırmızı: 22 GÜNLÜK MAVİ 5 günlük HAORT

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• KIZILDAG
                        Katılımcı
                        • 24 Ağustos 2008
                        • 58

[QUOTE=radyolog;41945]indikatör lerde PU ( pozitif uyumluluk ) var F/K ve PD/DD olarak Orta

ölçekli bankalar içinde enteresan bir görünümde takipte yarar var bence de
                        kırmızı: GÜNLÜK HAORT

Sayın Radyolog, grafik için teşekkür ederim. Ben bu bankayla tam 600 gündür yatıp kalkıyorum. Nerdeyse portföyümün %90'nı oluşturuyor.
                        Ançak çalışma hayatım yoğun olduğu için bu güne kadar hep temel analizler yapmaya çalıştım. Teknik analiz için tekrar teşekkürler.
                        Desteklerinizi esergememeniz dileğiyle.

Yorum

• radyolog
                          OKURYAZAR
                          • 03 Ağustos 2008
                          • 22935

[QUOTE=KIZILDAG;41946][QUOTE=

Sayın Radyolog, grafik için teşekkür ederim. Ben bu bankayla tam 600 gündür yatıp kalkıyorum. Nerdeyse portföyümün %90'nı oluşturuyor.
                          Ançak çalışma hayatım yoğun olduğu için bu güne kadar hep temel analizler yapmaya çalıştım. Teknik analiz için tekrar teşekkürler.
                          Desteklerinizi esergememeniz dileğiyle.[/QUOTE]

estağfurullah sn kızıldağ ,

benim eksiklğini hissttiğim noktadır TEMEL ANALİZ ellerinize ve

emeklerinize sağlık

Yorum

• KIZILDAG
                            Katılımcı
                            • 24 Ağustos 2008
                            • 58

Tebnk Biyografi 2.

Türk Ekonomi Bankası, yabancı ortağımız BNP Paribasın FORTİSİ satın alma süreci 2009 yılında bizde de netleştirilecek.
                            Öncelikle Çolakoğlunun bu konuya sıcak baktığı yönünde gelişmeler olduğunu belirtmekte fayda görüyorum.
                            Çolakoğlu şu an elinde bulundurduğu en karlı sektörün bankacılık olduğunu iyi biliyor. Bu nedenle ortağı BNP ile Fortisi devir almak için 2009 yılı ilk aylarında kolları sıvamaya başlayacaktır.
                            TEB-FORTİS birleşmesi ile ilk 10 banka arasında yer alacağımız daha önce değişik kaynaklardan yayınlanmıştı.
                            Bu durum mutlak bizi daha değerli kılacaktır. Bazı arkadaşlar aşırı şubeleşmenin genel giderlere olumsuz yansıyacağını dile getirmişlerdi.
                            Arkasından bazı aracı kurumlarda bunun olumsuzlukları yönünde bir raporda yayınlamışlardı.
                            Fakat bir an şunu düşünün 100 müşteri Tebin, 100 müşteri Fortisin, aynı semtte bulunan bu 200 müşteri bankalar birleştirildikten ve uygun olan şube teke düşürüldükten sonra bir şubeye gidecekler.
                            Aynı semt veya aynı sokakta bir çok Teb ve Fortis şubesi var. Mutlaka bunlardan uygun olanı tasfiye edilecektir.
                            İşte bu nedenle tek şubeyle maksimum hizmet rasyosuna gecerek, şube başına düşen verimliliğide yükseltmiş olacaklar.
                            Bunlar gerek yabancıların ve gerekse aracı kurumların şimdilerde dikkat ettiği ayrıntılardan bir kaçı.

Yorum

• radyolog
                              OKURYAZAR
                              • 03 Ağustos 2008
                              • 22935

ne diyolar buna

DİKDÖRTGEN FORMASYONU mu

üstadlar daha ii bilirler

Yorum

Working...
                              X

Debug Information